Sub-Zero
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2021
- Like
- 18.858
- Πόντοι
- 3.656
Αιώνιος πρωταθλητής και στο άθλημα της χειρομαλακιας
Σκουζε θαυμαστριούλα μου,σκούζε,δαχτυλιάσου με τη σκέψη μου
Αιώνιος πρωταθλητής και στο άθλημα της χειρομαλακιας
Αυτό ο μουνις ο γυάλινος πρέπει να τον γαμαει δε γίνεται τον γκος γαμω το σπίτι τουΝα το ξαναγραψω τριτη φορα....προφανως δεν πηγαιναμε καλα.Γιαυτο και ο ΓΑΜΗΜΕΝΟΣ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ θεωρησε σωστο να τελειωσει τον αγωνα με τον ΜΟΝΟ που μαζευε κανα ριμπαουντ στον παγκο!!!Μικρη λεπτομερεια ηταν και ο πρωτος σου σκορερ σημερα...
Αλλα τι να λεμε ο ανθρωπος ενα 5λεπτο πριν το τελος και ενω ειμασταν στο -2 θεωρησε λογικο να παρκαρει Φουρνιε και Βεζενκοφ στον παγκο και να βαλει Παπανικολαου και Πιτερς.Τον δε Ντορσει τον ξεχασε κλασσικα στον παγκο και επεμεινε στο μουνοπανο τον Γκος που βαραγε το ενα τουβλο μετα το αλλο....
Ο ανθρωπος ειναι τραγικα αυτιστικος και καθυστερημενος και 40 παιχτες να του φερεις ροστερ αυτος θα παιζει μονο με αυτους που γουσταρει στο ηλιθιο μυαλο του....
παιδια χασατε απο τους τουρκαλαδες
να πω πως δεν το περιμενα;το περιμενα
Θα τους κερδίσουμε την Κυριακήπαιδια χασατε απο τους τουρκαλαδες
οι τουρκοι που εχουμε στην ομαδα μας ειναι φιλελληνεςΘα τους κερδίσουμε την Κυριακή
Τραβα να παρεις εισιτηριο τη Κυριακη να πας και με τη Τσελσι ρε τσαμπατζη οπαδε....οι τουρκοι που εχουμε στην ομαδα μας ειναι φιλελληνες
Πιο πολύ πήγαινε στον άσσο πριν ξεκινήσει παρά στο 2.να πω πως δεν το περιμενα;το περιμενα
εγω θα πληρωσω και τα 2Τραβα να παρεις εισιτηριο τη Κυριακη να πας και με τη Τσελσι ρε τσαμπατζη οπαδε....
Μαλακας εισαι...να πας και με το σχολικο του Ιωαννη ψυχαρα Ολυμπιακαρα να γλυτωσεις και την βενζινα.εγω θα πληρωσω και τα 2
Βλέπω να βάζεις και εσύ Ατζούν για avatar σύντομα...εγω θα πληρωσω και τα 2
Χωρίς Γουίλιαν και Τσικίνιο η αποστολή του Ολυμπιακού για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό
Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την αποστολή για το αυριανό ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, με τους Γουίλιαν και Τσικίνιο να απουσιάζουν από τις επιλογές του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.www.sport-fm.gr
Συνεχης η προοδος του μπαρμπαΓουιλιαν....απο τον παγκο τωρα εκτος αποστολης!!!
Καμμια ρηξη χιαστου να παθει μπας και παρουμε κανενα ενεργο ποδοσφαιριστη στη θεση του...τον εφαγες με την γκρινια σου ρε πουστη!!!
μεχρι και τριχοπτωση θα παθει με την κακία σου ρε σαουρον...
ποιον να παρουμε ρε πουστη!!!!Καμμια ρηξη χιαστου να παθει μπας και παρουμε κανενα ενεργο ποδοσφαιριστη στη θεση του...
Τον Γεναρη ρε αρχιδι!!!ποιον να παρουμε ρε πουστη!!!!
αφου κλεισανε οι μεταγραφες...