Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (3 μέλη και 18 επισκέπτες)

Επισκέπτης
καλημερα πετσινοι πρωταθλητες.εχει κανεις κανα πακετο χαρτομαντηλα????
καλημερα χαρτινοπετσινε μονιμε πρωταθλητη..τα χαρτομαντηλα μας τελειωσαν εδω & κατι μηνες..τωρα μοιραζουμε λαδοκολες που εχουμε μπολικες για τα 36 αρνια που θα ψησουμε φετος..

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
καλημερα χαρτινοπετσινε μονιμε πρωταθλητη..τα χαρτομαντηλα μας τελειωσαν εδω & κατι μηνες..τωρα μοιραζουμε λαδοκολες που εχουμε μπολικες για τα 36 αρνια που θα ψησουμε φετος..
τα αρνια εχουν γινει πλεον παραδοση στα μερη μου....βαλτε φωτια να ψησουμε τα αρνια....δεν τα ξερα αυτα που γινανε ρε συ τωρα τα βλεπω τι εγινε τις 2 τελευταιες μερες ημουν ιταλια....χμμμ θα τους ξεκωλιασει ο κροκους και πολυ θα το χαρω....οσο για το ριμπο καλυτερα να φυγει μ αυτα που εκανε και ειπε η θα πρεπει να σταματησει να βγαινει απ το σπιτι....

Επισκέπτης
χμμμ θα τους ξεκωλιασει ο κροκους και πολυ θα το χαρω....
& οχι μονο ο κροκους..μην ξεχνας οτι τους εχει μυνησει & η επο & βεβαια τους εχει καλεσει σε απολογια..
οσο για το ριμπο καλυτερα να φυγει μ αυτα που εκανε και ειπε η θα πρεπει να σταματησει να βγαινει απ το σπιτι....
σωπα ρε που θα ασχοληθουμε με τον κακομοιρο που τρωει το ξυλο της αρκουδας απο την νυν & την πρωην ταυτοχρονως..υπαρχει μεγαλυτερη καταδικη απο αυτην που μονος του εχει υπογραψει???

Επισκέπτης
γαλατασεραι & μπεσικτας εριζουν για την υπογραφη του ΤΑΚΑΡΟΥ & προσφερουν χρυσα συμβολαια..
gata_l.jpg

ακους θειε???

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
ρε σεις ακουσατε τι εγινε σε συμβουλιο μεταξυ βαρδη γιωργου και βαρδη?εμαθε λεει ο σωφερ οτι κλεισαμε λεει και εχουν υπογραψει και συμφωνητικα 3 δικοι τους σε εμας.ο βαρδης ουρλιαζε ποιοι ειναι ποιοι ειναι και τους ακουγαν ολοι.και ο σωφερ μονο που δεν τα κανε πανω του...ξερετε κατι?

Επισκέπτης
ρε σεις ακουσατε τι εγινε σε συμβουλιο μεταξυ βαρδη γιωργου και βαρδη?εμαθε λεει ο σωφερ οτι κλεισαμε λεει και εχουν υπογραψει και συμφωνητικα 3 δικοι τους σε εμας.ο βαρδης ουρλιαζε ποιοι ειναι ποιοι ειναι και τους ακουγαν ολοι.και ο σωφερ μονο που δεν τα κανε πανω του...ξερετε κατι?
δεν ξερω πρακτορα..δεν θελω ομως σιχαμενους που εχουν φορεσει το χιλιοχυμενο στρινγκακι των ακατανομαστων..εγω ακουσα οτι ο ιβιτς συζηταγε με τον μανατζερ του ζορο..το τι παπαρια θα ακουσουμε αυτους τους μηνες ειναι γνωστο..ειδωμεν..

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
μου το πε αξιοπιστη πηγη που συνηθως πεφτει μεσα.και ξερω οτι μιλαει με ατομο μεσα απο δ.σ.και μου πε οτι αν δεν παρουμε κυριακο θα ναι γι αυτο το λογο.γιατι αναμενονται αφιξεις απο παιανια και οχι μονο φετος...του πα για ιβανσιτς (λογικο) μου πε ναι παιζει.και ρωτησα ποιοι ειναι οι αλλοι?και μου πε για δες ποιοι δεν παιζουν συχνα και δεν ξερει κανεις γιατι...νινης?

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Πρακτορες Μολις αγορασα τα εισιτηρια μου για την ΦΙΕΣΤΑ!!!!!!

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Ώστε αυτοί είναι οι λόγοι που ο Θείος ανέβαλλε τα πάντα για μετά το Πάσχα εεεεεεεεεεε?????
Θα μας φέρει βαζελάκια  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Αλλαγή χρώματος απο σήμερα

[move][size=12pt]ΠΙΚΡΑ  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:[/size][/move]

Καλημέρα πράκτορες  :rockon: :rockon: :rockon:

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
καλημερα συντεκνε.ρε φανταζεστε να παρει μπλανκο απ τη μια και νινη απ την αλλη?πουτανα θα τους κανει...πιο πολυ απ οτι ειναι.και νομιζω οτι ο νινης εχει βαλει μανατζερ το φιλο μας τον ζαχαβι...μη παρει και κανα εκι να δεις που μ αυτα που κανει επιτηδες ειναι για να φευγει και γελασει ο καθε πικραμενος... :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Πρακτορες Μολις αγορασα τα εισιτηρια μου για την ΦΙΕΣΤΑ!!!!!!
ρε αρχιπρακτορα εσυ που εισαι καλος με τα εισητηρια,μπορεις να μας πεις γιατι εχτες οι ηθικες τσουτσουνογλυφτρες εκοψαν μονο 7.000???τι εγινε???τερμα οι φιεστες για την κατακτηση του πρωταθληματος???

Επισκέπτης
Ώστε αυτοί είναι οι λόγοι που ο Θείος ανέβαλλε τα πάντα για μετά το Πάσχα εεεεεεεεεεε?????
Θα μας φέρει βαζελάκια  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Αλλαγή χρώματος απο σήμερα

[move][size=12pt]ΠΙΚΡΑ  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:[/size][/move]

Καλημέρα πράκτορες  :rockon: :rockon: :rockon:
καλημερα συντεκνε αρχιτσατσε ανατολικης μεσογειου..

Vangoal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2007
Κριτικές
6
Like
257
Πόντοι
286
Καλημέρα Πετσινοχαρτινοπρωταθλητές !!!!
Η χτεσινή Φιέστα στο Ο.Α.Κ.Α. δεν άφησε περιθώρια αμφισβήτισης για το ποιός είναι ο Πραγματικός Πρωταθλητής στην Ελλάδα ..... 8.ΟΟΟ Ενωσίτες είχαν κατακλύσει τις εξέδρες του Σταδίου και τους περιβάλλοντες χώρους
Εισητήριο δεν υπήρχε ούτε για δείγμα .... Ακόμα και οι διπλανές καφετέριες ήταν γεμάτες από κόσμο που με λαχτάρα παρακολούθησε τον αγώνα της ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ πρωταθλήτριας με μια ομάδα που είναι αλήθεια πως την δυσκόλεψε λίγο στο ίδιο γήπεδο κατά την διάρκεια της σεζόν ....
Ακόμα και 3 ώρες μετά την λήξη του παιχνιδιού το Ολυμπιακό Στάδιο -που όπως αποδείχτηκε ήταν μικρό για να καλύψει τις ανάγκες του Κιτρινόμαυρου λαού-είχε ακόμα κόσμο.
Εν τούτοις μια παράξενη υγρασία έχει κάνει την εμφάνιση της στα τσιμέντα του Σταδίου ....Εντύπωση επίσης προκαλεί και το γεγονός ότι δισεκατομμύρια χαρτομάντηλα αλλά και μαντήλια (και τσαντορ & μπουργκες) βρέθηκαν πεταμένα στις κερκίδες του γηπέδου .... να υποθέσουμε "δάκρυα συγκίνησης" ?
Πάντως και προς απογοήτευση όλων ο γνωστός ΑΝΙΜΑΤΕΡ δεν διασκέδασε τον κόσμο δείχνοντας όπως συνιθίζει με τα δάκτυλα ...πόσα πρωταθλήματα έχει πάρει ο ΓΑΒΡΟΣ τα τέσσερα τελευταία χρόνια ..... φήμες ότι είχε ατύχημα με τον μανικιουρίστα του .... ελέγχονται ως ανακριβείς !!!
Τέλος για μια ακόμη φορά ακούστηκε το σύνθημα ...ΑΕΚ γερά ...Βασίλισσα ξανά !!! το οποίο και προκάλεσε ρίγη συγκίνησης και ενθουσιασμού κυρίως στα νεαρά άτομα κάτω των δεκαπέντε ετών πού την μόνη Βασίλισσα που ξέρουν είναι η Ελισάβετ .....
Υ.Γ. Φίλε Chris ....Κρίμα για κάποιους Αμερικάνους που δεν έχουν την χώρα που θα τους άξιζε ....Η πραγματική ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ στην χώρα αυτή είναι άγνωστη λέξη ...κατα τα άλλα με το €πουλο αισθάνεσαι άρχοντας ...αρκετα πιο φτηνα από την τελευταία μου επίσκεψη πριν από 3 χρόνια.

Επισκέπτης
καλημερα συντεκνε.ρε φανταζεστε να παρει μπλανκο απ τη μια και νινη απ την αλλη?πουτανα θα τους κανει...πιο πολυ απ οτι ειναι.και νομιζω οτι ο νινης εχει βαλει μανατζερ το φιλο μας τον ζαχαβι...μη παρει και κανα εκι να δεις που μ αυτα που κανει επιτηδες ειναι για να φευγει και γελασει ο καθε πικραμενος... :2funny: :2funny:
ο εκι ειναι κατεστραμμενος απο τον μητσου ρε..ξεχνατον..

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
ρε αρχιπρακτορα εσυ που εισαι καλος με τα εισητηρια,μπορεις να μας πεις γιατι εχτες οι ηθικες τσουτσουνογλυφτρες εκοψαν μονο 7.000???τι εγινε???τερμα οι φιεστες για την κατακτηση του πρωταθληματος???
Μα ρε φιλε Φιεστα ειχαν......
Πανυγηριζουν!!!!!
ΣΑΝ ΤΡΕΛΟΙ που βγηκαν ΔΕΥΤΕΡΟΙ!!!!!!!!!
χαχαχαχαχαχαχα
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
και εξαλου μην σε ξεγελαει το 7.000 ηταν ΜΕΣΑ
Απ εξω ηταν 700.000.000.000 !!!! και παρακαλαγαν για να μπουν !!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Καλημέρα Πετσινοχαρτινοπρωταθλητές !!!!
Η χτεσινή Φιέστα στο Ο.Α.Κ.Α. δεν άφησε περιθώρια αμφισβήτισης για το ποιός είναι ο Πραγματικός Πρωταθλητής στην Ελλάδα ..... 8.ΟΟΟ Ενωσίτες είχαν κατακλύσει τις εξέδρες του Σταδίου και τους περιβάλλοντες χώρους
Εισητήριο δεν υπήρχε ούτε για δείγμα .... Ακόμα και οι διπλανές καφετέριες ήταν γεμάτες από κόσμο που με λαχτάρα παρακολούθησε τον αγώνα της ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ πρωταθλήτριας με μια ομάδα που είναι αλήθεια πως την δυσκόλεψε λίγο στο ίδιο γήπεδο κατά την διάρκεια της σεζόν ....
Ακόμα και 3 ώρες μετά την λήξη του παιχνιδιού το Ολυμπιακό Στάδιο -που όπως αποδείχτηκε ήταν μικρό για να καλύψει τις ανάγκες του Κιτρινόμαυρου λαού-είχε ακόμα κόσμο.
Εν τούτοις μια παράξενη υγρασία έχει κάνει την εμφάνιση της στα τσιμέντα του Σταδίου ....Εντύπωση επίσης προκαλεί και το γεγονός ότι δισεκατομμύρια χαρτομάντηλα αλλά και μαντήλια (και τσαντορ & μπουργκες) βρέθηκαν πεταμένα στις κερκίδες του γηπέδου .... να υποθέσουμε "δάκρυα συγκίνησης" ?
Πάντως και προς απογοήτευση όλων ο γνωστός ΑΝΙΜΑΤΕΡ δεν διασκέδασε τον κόσμο δείχνοντας όπως συνιθίζει με τα δάκτυλα ...πόσα πρωταθλήματα έχει πάρει ο ΓΑΒΡΟΣ τα τέσσερα τελευταία χρόνια ..... φήμες ότι είχε ατύχημα με τον μανικιουρίστα του .... ελέγχονται ως ανακριβείς !!!
Τέλος για μια ακόμη φορά ακούστηκε το σύνθημα ...ΑΕΚ γερά ...Βασίλισσα ξανά !!! το οποίο και προκάλεσε ρίγη συγκίνησης και ενθουσιασμού κυρίως στα νεαρά άτομα κάτω των δεκαπέντε ετών πού την μόνη Βασίλισσα που ξέρουν είναι η Ελισάβετ .....
Υ.Γ. Φίλε Chris ....Κρίμα για κάποιους Αμερικάνους που δεν έχουν την χώρα που θα τους άξιζε ....Η πραγματική ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ στην χώρα αυτή είναι άγνωστη λέξη ...κατα τα άλλα με το €πουλο αισθάνεσαι άρχοντας ...αρκετα πιο φτηνα από την τελευταία μου επίσκεψη πριν από 3 χρόνια.
Απλά ΖΩΓΡΑΦΙΖΕΙΣ!!!!
Τα ποσταρισματα σου κρίνονται  ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΑ !!!!!

Όσο για την Αμερική ο Αδελφός μου είπε πάνω κάτω τα ιδια !!
με την διαφορά οτι στο Σαν Ντιεγκο ήταν ΣΟΥΠΕΡ!!!
!!!

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Δεν ξέρω Άρη......δεν ξέρω......
Ο Νίνης μου φαίνεται σαν μια καλή ευκαιρία τώρα που είναι και πιτσιρικάς.
Απο εκεί και πέρα όμως θα μας ζαλίσουν τον έρωτα καλοκαιριάτικα οι μαλάκες.....

Εκτός θέματος
[move]ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΚΩΛΟΕΛΤΑ, μου ανεβάσατε την πίεση πασχαλιάτικα  :cussing: :cussing: :cussing: :cussing: :cussing: :cussing: :cussing: :cussing: :cussing:[/move]

Επισκέπτης
[move]ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΚΩΛΟΕΛΤΑ, μου ανεβάσατε την πίεση πασχαλιάτικα  :cussing: :cussing: :cussing: :cussing: :cussing: :cussing: :cussing: :cussing: :cussing:[/move]
αααααααααααααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..μια με τις τραπεζες,μια με τα ελτα..παρε ενα κοριτσακι για τις εξωτερικες δουλειες & καμια πιπα ρε καρμοιρη..

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
Δεν ξέρω Άρη......δεν ξέρω......
Ο Νίνης μου φαίνεται σαν μια καλή ευκαιρία τώρα που είναι και πιτσιρικάς.
Απο εκεί και πέρα όμως θα μας ζαλίσουν τον έρωτα καλοκαιριάτικα οι μαλάκες.....

Εκτός θέματος
ιδωμεν...να δουμε και με προπονητη τι θα γινει...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom