peoplayer41
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2019
- Like
- 76
- Πόντοι
- 0
ενω εσυ με αυτο το τριμπουρδελο που ειδες εισαι χαλαροςΉρεμα ρε τύπε,όλα κεφαλαία, χαλάρωσε...
ενω εσυ με αυτο το τριμπουρδελο που ειδες εισαι χαλαροςΉρεμα ρε τύπε,όλα κεφαλαία, χαλάρωσε...
Πολύ χαλαρός θα έλεγα...ενω εσυ με αυτο το τριμπουρδελο που ειδες εισαι χαλαρος
Μισό λεπτό να δώσω την παραγγελία στην κουζίναΤι θα έκανα αν ήμουν Πρόεδρος: Προπονητή θα έβαζα τον Νίκο Αναστόπουλο, θα έχωνα χρήμα στις ακαδημίες ως φυτωρια ταλεντων, θα εδιωχνα τους πρωην παοκτσηδες ολιβάρες και πασχαλάκη από εκεί που ήρθαν να πάνε, τζολάκης τον μπούλο και θα έφερνα τον Βλαχοδήμο, θα έπαιρνα playmaker μέσο όπως για παράδειγμα τον Αργεντίνο τον de Paul της Ατλέτικο Μαδρίτης!!!
Αστον αυτον, το εχει χαμενο.Μισό λεπτό να δώσω την παραγγελία στην κουζίνα
o de paul τον ρωτησες αν θελει να ερθει στο μπουρδελο σου.Τι θα έκανα αν ήμουν Πρόεδρος: Προπονητή θα έβαζα τον Νίκο Αναστόπουλο, θα έχωνα χρήμα στις ακαδημίες ως φυτωρια ταλεντων, θα εδιωχνα τους πρωην παοκτσηδες ολιβάρες και πασχαλάκη από εκεί που ήρθαν να πάνε, τζολάκης τον μπούλο και θα έφερνα τον Βλαχοδήμο, θα έπαιρνα playmaker μέσο όπως για παράδειγμα τον Αργεντίνο τον de Paul της Ατλέτικο Μαδρίτης!!!
Ευτυχώς τα μουνια οι βάζελοι είναι ακόμα ακινητοποιημένοι στην κίνηση και θα μας ζαλισουν τα παπαρια από αύριο
Referee Luca Pairetto Criticized For Sloppy Errors In Monza Vs Inter Milan Serie A Clash – Last-Minute Blunder Singled Out
Read this news on OneFootball.onefootball.com
Αυτό ακριβώς@matrix21
Της κοντης ψωλης της φταινε και οι τριχες.
Και εγω το δευτερο γκολ του Αρη το ειδα οφ σαιντ. Μεχρι που ειδα και τις γραμμες και αναθεωρησα.
Για καποιες καρτες εις βαρος του Αρη διμαιουται να μιλαει ο Ολυμπιακός, αλλα αρχιδια Καλαβρεζικα.
Παει αυτο, το πηραμε, το γιόρτασαμε. Ο Ολυμπιακος συνεχιζει να υπαρχει ακομα όμως. Φτανει με την ευρωπαϊκή. Δεν ειναι για ολες τις ωρες.μουνοπανα ολοι σας!
Σας γάμησε ο μπουγάτσας ο νεβερκουπενΕυτυχώς τα μουνια οι βάζελοι είναι ακόμα ακινητοποιημένοι στην κίνηση και θα μας ζαλισουν τα παπαρια από αύριο