pleasure εχουν καταλαβει οτι θα δινουν πασχαλιατικα αγωνες για να κατακτησουν την δευτερη θεση;καλημερα πετσινε κλωνε του παπαριωνα..
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Επισκέπτης
ε και???μηπως πρωτη φορα κανουν μαυρο πασχα???pleasure εχουν καταλαβει οτι θα δινουν πασχαλιατικα αγωνες για να κατακτησουν την δευτερη θεση;
Επισκέπτης
αμα εχει δωρεαν ναρκωτικα θα ερθω..Πολυ Σωστος!!!
να Βρεθουμε ΟΛΟΙ στην Φιεστα!!!
αυτο που δεν χανω με τιποτε ειναι ο τελικος στο καυτατζογριο..
alexandros1976
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Ποιοι ? οι "πρωταθλητες" ????pleasure εχουν καταλαβει οτι θα δινουν πασχαλιατικα αγωνες για να κατακτησουν την δευτερη θεση;
alexandros1976
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Ολοι Φιεστα!!!!!Ναι φίλε να το κανονίσουμε. Εγώ θα πάω σίγουρα. Το χρωστάω και από περσυ....
alexandros1976
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Αφου ξερεις ο Κροκους παντα μας "ταιζει" καλααμα εχει δωρεαν ναρκωτικα θα ερθω..
Κινέζικα;αμα εχει δωρεαν ναρκωτικα θα ερθω..
Ναι οι ηθικοι πρωταθλητες.Ποιοι ? οι "πρωταθλητες" ????
Επισκέπτης
γιατι οχι???μονο αυτα δεν εχω πιει μεχρι σημερα..Κινέζικα;
Επισκέπτης
μετα την μυνηση της επο,τους βλεπω σιγουρους πρωταθλητες της β εθνικης του χρονου..θα γελασει & το παρδαλο κατσικι απο τις κωλοτουμπες των ηθικων λεμε..Ναι οι ηθικοι πρωταθλητες.
Επισκέπτης
σουρωτηρι τους εχω κανει το σουφρετο εδω & 15 χρονια & ακομη μιλανε..μαλλον ηρθε η ωρα να τους ριξουμε κατηγορια μηπως & το βουλωσουν καποια στιγμη..pleasuregiver εδώ και 5 λεπτά έχω κολλήσει και κοιτάω συνέχεια το avatar σου και σκέφτομαι... (ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΑΕΚΑΚΙ)
alexandros1976
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
σουρωτηρι τους εχω κανει το σουφρετο εδω & 15 χρονια & ακομη μιλανε..μαλλον ηρθε η ωρα να τους ριξουμε κατηγορια μηπως & το βουλωσουν καποια στιγμη..
Κλαψεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεpleasuregiver εδώ και 5 λεπτά έχω κολλήσει και κοιτάω συνέχεια το avatar σου και σκέφτομαι... (ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΑΕΚΑΚΙ)
Επισκέπτης
αδελφε γλυτωσαμε απο τον κλειτον..Τα Χανουμακια αφου ειναi λατρεις της ΗΘΙΚΗΣ να διαγραφουν απο το BOURDELA.com
,τι δουλεια εχουν σε ενα Ανηθικο sight!!!!!!
Και για να μην ξεχνιομαστε 36 ,για σας αδελφια 8-2-81
O Kλειτον ειχε ρητρα 1,5 μυρια και σε μας θελανε να μας τον φορτωσουν 2,3 και τους περσινους μισθους του και Μητρογλου....και σιγα τον παικτη ,ο Θρυλος θελει παικταραδες.αδελφε γλυτωσαμε απο τον κλειτον..
Χαλασε η δουλεια με Μποτο και εχουν τσαντιστει οι αβανταδοροι του ΚαρπετοΠανουτσος.
Τωρα θελουν να μας φορτωσουν Αβρααμ(πανω απο 2 μυρια αν ειναι δυνατον) ο Γκαλλετι δηλαδη ποσο πρεπει να κοστιζει 20 μυρια,και το κριαρι τον Κυριακο τον κοκκινοκαρτακια ,στην Γερμανια ολο αποβολες επαιρνε
Επισκέπτης
δεν καταλαβες..2,5 + δανεικους μητρογλου & τον πιτσιρικα τον παπαδοπουλο..οσο για τον κυργιακο καλυτερα να μην τον φερουν γιατι προβλεπονται θυελλωδεις ανεμοι στο λιμανι..O Kλειτον ειχε ρητρα 1,5 μυρια και σε μας θελανε να μας τον φορτωσουν 2,3 και τους περσινους μισθους του και Μητρογλου....και σιγα τον παικτη ,ο Θρυλος θελει παικταραδες.
Χαλασε η δουλεια με Μποτο και εχουν τσαντιστει οι αβανταδοροι του ΚαρπετοΠανουτσος.
Τωρα θελουν να μας φορτωσουν Αβρααμ(πανω απο 2 μυρια αν ειναι δυνατον) ο Γκαλλετι δηλαδη ποσο πρεπει να κοστιζει 20 μυρια,και το κριαρι τον Κυριακο τον κοκκινοκαρτακια ,στην Γερμανια ολο αποβολες επαιρνε
I know βαριομουν να γραψω,οσο αφορα το Κριαρι τοσοι αμυντικοι υπαρχουν σε ΑργεντινοΙταλιες που ξερουν και μπαλα τι να τον κανουμε,στην Ελλαδα κοκκινες δεν θα τρωει οπως και ο Παπασταθο-Γκουμας γιατι τους χαριζονται οι διαιτητες,στο τσουλου ομως αστα και επιπλεον αμα βρει κοντο και μπαλαδορο επιθετικο αστα να πανε...ειναι για εμετουςδεν καταλαβες..2,5 + δανεικους μητρογλου & τον πιτσιρικα τον παπαδοπουλο..οσο για τον κυργιακο καλυτερα να μην τον φερουν γιατι προβλεπονται θυελλωδεις ανεμοι στο λιμανι..
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 47
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 273
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 83
- Εμφανίσεις