Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 36 άτομα (5 μέλη και 31 επισκέπτες)

kokoss7

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Ναι φίλε να το κανονίσουμε. Εγώ θα πάω σίγουρα. Το χρωστάω και από περσυ....

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
pleasuregiver εδώ και 5 λεπτά έχω κολλήσει και κοιτάω συνέχεια το avatar σου και σκέφτομαι... (ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΑΕΚΑΚΙ) :2funny: :2funny: :grin: :cheesy:

Επισκέπτης
pleasuregiver εδώ και 5 λεπτά έχω κολλήσει και κοιτάω συνέχεια το avatar σου και σκέφτομαι... (ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΑΕΚΑΚΙ) :2funny: :2funny: :grin: :cheesy:
σουρωτηρι τους εχω κανει το σουφρετο εδω & 15 χρονια & ακομη μιλανε..μαλλον ηρθε η ωρα να τους ριξουμε κατηγορια μηπως & το βουλωσουν καποια στιγμη..

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
σουρωτηρι τους εχω κανει το σουφρετο εδω & 15 χρονια & ακομη μιλανε..μαλλον ηρθε η ωρα να τους ριξουμε κατηγορια μηπως & το βουλωσουν καποια στιγμη..
Κλαψεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
rivaldocry.jpg

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Τα Χανουμακια αφου ειναi λατρεις της ΗΘΙΚΗΣ να διαγραφουν απο το BOURDELA.com
,τι δουλεια εχουν σε ενα Ανηθικο sight!!!!!!
Και για να μην ξεχνιομαστε 36 ,για σας αδελφια 8-2-81

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
αδελφε γλυτωσαμε απο τον κλειτον..
O Kλειτον ειχε ρητρα 1,5 μυρια και σε μας θελανε να μας τον φορτωσουν 2,3 και τους περσινους μισθους του και Μητρογλου....και σιγα τον παικτη ,ο Θρυλος θελει παικταραδες.
Χαλασε η δουλεια με Μποτο και εχουν τσαντιστει οι αβανταδοροι του ΚαρπετοΠανουτσος.
Τωρα θελουν να μας φορτωσουν Αβρααμ(πανω απο 2 μυρια αν ειναι δυνατον) ο Γκαλλετι δηλαδη ποσο πρεπει να κοστιζει 20 μυρια,και το κριαρι τον Κυριακο τον κοκκινοκαρτακια ,στην Γερμανια ολο αποβολες επαιρνε

Επισκέπτης
O Kλειτον ειχε ρητρα 1,5 μυρια και σε μας θελανε να μας τον φορτωσουν 2,3 και τους περσινους μισθους του και Μητρογλου....και σιγα τον παικτη ,ο Θρυλος θελει παικταραδες.
Χαλασε η δουλεια με Μποτο και εχουν τσαντιστει οι αβανταδοροι του ΚαρπετοΠανουτσος.
Τωρα θελουν να μας φορτωσουν Αβρααμ(πανω απο 2 μυρια αν ειναι δυνατον) ο Γκαλλετι δηλαδη ποσο πρεπει να κοστιζει 20 μυρια,και το κριαρι τον Κυριακο τον κοκκινοκαρτακια ,στην Γερμανια ολο αποβολες επαιρνε
δεν καταλαβες..2,5 + δανεικους μητρογλου & τον πιτσιρικα τον παπαδοπουλο..οσο για τον κυργιακο καλυτερα να μην τον φερουν γιατι προβλεπονται θυελλωδεις ανεμοι στο λιμανι..

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
δεν καταλαβες..2,5 + δανεικους μητρογλου & τον πιτσιρικα τον παπαδοπουλο..οσο για τον κυργιακο καλυτερα να μην τον φερουν γιατι προβλεπονται θυελλωδεις ανεμοι στο λιμανι..
I know βαριομουν να γραψω,οσο αφορα το Κριαρι τοσοι αμυντικοι υπαρχουν σε ΑργεντινοΙταλιες που ξερουν και μπαλα τι να τον κανουμε,στην Ελλαδα κοκκινες δεν θα τρωει οπως και ο Παπασταθο-Γκουμας γιατι τους χαριζονται οι διαιτητες,στο τσουλου ομως αστα και επιπλεον αμα βρει κοντο και μπαλαδορο επιθετικο αστα να πανε...ειναι για εμετους

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
Και όπως λέει κι ο λαός της [size=24pt]7[/size]

[size=19pt]ΚΥΡΓΙΑΚΟ ΠΟΥΣΤ@Ρ@ ΠΟΤΕ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ !!![/size]