Γαμαικανος.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2010
- Like
- 1.439
- Πόντοι
- 266
Βρε αντε γαμησουεσυ καραγκιοζη εισαι αντιπαθης και χαζοβιολης σε ολα τα νηματα των ομαδων....ΘΑ ΣΟΥ ΡΙΞΕΙ ΨΙΧΟΥΛΑ Ο ΒΑΓΓΕΛΗς ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΓΛΥΨΕΙς ΤΟΝ ΚΩΛΟ
Βρε αντε γαμησουεσυ καραγκιοζη εισαι αντιπαθης και χαζοβιολης σε ολα τα νηματα των ομαδων....ΘΑ ΣΟΥ ΡΙΞΕΙ ΨΙΧΟΥΛΑ Ο ΒΑΓΓΕΛΗς ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΓΛΥΨΕΙς ΤΟΝ ΚΩΛΟ
Εισαι ωραιο γκομενσκι οπως σε βλεπω στη φώτο. Ο Αρης σε εχει και για μοντελο. Υποστηριζεις 150αρι καθαρο. Δεν έρχεσαι μια βολτα Αθηνα, λεω εγω, θα βγαλεις καλο χρημα. Ή μηπως παιζεις με OF.Βρε αντε γαμησου
Ρε @ZebuΕισαι ωραιο γκομενσκι οπως σε βλεπω στη φώτο. Ο Αρης σε εχει και για μοντελο. Υποστηριζεις 150αρι καθαρο. Δεν έρχεσαι μια βολτα Αθηνα, λεω εγω, θα βγαλεις καλο χρημα. Ή μηπως παιζεις με OF.
Κουκλαρα εισαι μωρη!
Με τον τυπο κανεις νταραβερι;Σίγουρα θες να κατέβω κουκλαρα
Καλο νεο,ομωε απο του χρονου θα πρεπει να μειωθει ο χρονος συμμετοχης του για να μπορει να αποδοσει μεχρι τοτεΑνανέωσε και επίσημα με τον Ολυμπιακό μέχρι το 2027 ο Ροντινέι!
Την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Ροντινέι ανακοίνωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός
ΘΑ ΣΟΥ ΡΙΞΕΙ ΨΙΧΟΥΛΑ Ο ΒΑΓΓΕΛΗς ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΓΛΥΨΕΙς ΤΟΝ ΚΩΛΟΒρε αντε γαμησου
Όλο κι όλο στο Βολο ένα μπαράζ Όλο με το κωλο γαμαςΕλπίζω να έρθετε πλυμένες
Που ήσουν μορη γαμιολα τωρα εμφανίστηκεςΞεροχυνω με μπαρμπαΓκαρθια... Θέλω στο 20 ημίχρονο να μπούνε και μπαρμπαΓουιλιαν και μπαρμπαολιβειρα να νομίζουν ότι παίζουμε σε ριπλεϊ...
Ρε μλκ αυτό το γίδι τον αλβανο τι τον βαζει μέσα γαμω το σπίτι τουΆσε με τυπε τώρα ξεροχυνω με την ολυμπιακάρα που έφτιαξε ο καλύτερος πρόεδρος όλων των εποχών για τα 100 χρόνια μας...
Ταιριάζει με τα υπόλοιπα γίδια...Ρε μλκ αυτό το γίδι τον αλβανο τι τον βαζει μέσα γαμω το σπίτι του