Manimal
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2020
- Κριτικές
- 7
- Like
- 38.927
- Πόντοι
- 10.411
ΑκριβώςΚαι εγω αυτο λεω, γιατι ο Φαλ παραεγινε γυαλινος και την γουστσρει την θεση στο πεντε.
ΑκριβώςΚαι εγω αυτο λεω, γιατι ο Φαλ παραεγινε γυαλινος και την γουστσρει την θεση στο πεντε.
Ναι κάτι με ΜαρόκοΛογικα εφόσον αντικαταστήσουν μπραζτεικισ, κάναν, μακ κισικ θα πρέπει να είμαστε βάσει μαθηματικών συν 10-15 πόντους σε κάθε Μάτσ στην επίθεση...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Εννκεις εκτός Γουίλιαν?
Θέλω Ουνάχι,ο άλλος είναι τρελοπρεζάκιας ψυχασθενής(θα δέσει με την κερκίδα όμως)Ναι κάτι με Μαρόκο
Aλλα γαμιολα ζορικηΘέλω Ουνάχι,ο άλλος είναι τρελοπρεζάκιας ψυχασθενής(θα δέσει με την κερκίδα όμως)
Μη μιλάς έτσι ρεΠω ρε πουστη χυνω
Αυτός και ο Σάσα θα παίζουν περισσότερα λεπτά από τους άλλουςΔηλαδή ο Φουρνιέ έρχεται για να παίζει 20 λεπτά στο μπαρτζωκοσύστημα;
Ετοιμάσου για το μπαμΡε τους λουζερς τους Αγγελοπουλους....και Σασα και Φουρνιε.
Εγω προτιμω τον μαγκα Χοντρο που δεν μπορει να κρατησει τον Ποντενσε βεβαια....
Αναταραχη σε ολα τα ΚΑΠΗ....Ετοιμάσου για το μπαμ
Έλα που είναι ο άλλος τελικά έχουν πέραση οι 36ρηδες....Αν τελικά υπογράψει ο Φουρνιέ, όπως ακούγεται τελευταία, γινόμαστε ακλόνητο φαβορί για Ευρωλίγκα.
Υπερπλήρεις σε όλες τις θέσεις. Και φυσικά ένα μπράβο στους Αγγελόπουλους, για την απίστευτη αύξηση του μπάτζετ, σε ένα άθλημα που δεν πρόκειται να τα πάρουν ποτέ πίσω.
Τρακκκκκκκκηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη......Αν δέσει η ομάδα με Έβανς,Φουρνιέ και Σάσα,θα δούμε φοβερά πράγματα στο παρκέ
Μπορεί να αφήσει εδώ την Μπεριλ;Ο Πετρουσεφ, λεει ο Ζερβας, θα του προταθει επεκταση συμβολσιου και θα παει στον αδερφο στην Σερβία, δανεικός.
Ο Μακισαρος, θα λυθει το συμβολαιο του. Δεν πειραζει, δυο εκστομμυρια του δινουν στη Μονακο για δυο χρονια, ας παει να τα παρει.
Δε λέω για Γουίλιαμ,που θα σε εκθέσει και αυτος,αλλος έρχεταιΑναταραχη σε ολα τα ΚΑΠΗ....
Ρε μαλακα περα απο τη πλακα και καλα να παιξει ο μπαρμπας ειναι σοβαρη μεταγραφη αυτη 36 χρονων;Για αντικαταστατης του Ποντενσε;Δε λέω για Γουίλιαμ,που θα σε εκθέσει και αυτος,αλλος έρχεται