Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
92.859
Πόντοι
46.423
Τύπε οπαδοί σαν και εσένα τις ομάδας μας είναι άχρηστοι μόνο μπιρι μπιρι κατηγοριες το στήσιμο είναι στα τέσσερα και πάντα εμείς είμαστε οι από πάνω κατάλαβες η θέλεις να στο κάνω πενηνταράκια;

Ρε συ ο άνθρωπος είναι ψυχάκιας.

Τι συζήτας νορμάλ μαζί του ?

Α Ρ Ρ Ω Σ Τ Ο Σ.

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.931
Πόντοι
6.256
Τύπε οπαδοί σαν και εσένα τις ομάδας μας είναι άχρηστοι μόνο μπιρι μπιρι κατηγοριες το στήσιμο είναι στα τέσσερα ξαι πάντα εμείς είμαστε οι από πάνω κατάλαβες η θέλεις να στο κάνω πενηνταράκια
Οχι ρε τυπε μην μου το κανεις αυτο....ο μαλακας που ελεγε να μην κανουμε μεταγραφες και να βαλουμε τα πιτσιρικια τα 17χρονα να παιζουν βασικοι εχει τετοια αποψη για μενα;

Κατσε τυπε να στο κανω και εγω πενηνταρακια τι γνωμη εχω τοσο για σενα οσο και για την αποψη σου...

1724536122819.gif

Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ρε συ ο άνθρωπος είναι ψυχάκιας.

Τι συζήτας νορμάλ μαζί του ?

Α ρ ρ ω σ τ ο ς.
Πουστρακι φυτρωσε αρχιδια και μην χρησιμοποιεις αλλους για να μου απαντας....το ξερουμε οτι εισαι γεροντοκοτα βεβαια.:2funny:

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.931
Πόντοι
6.256
Για Ολλανδια εγω δεν εχω την ιδια εκτιμηση. Αυτοι κοιτανε κυριως τα δικα τους παιδιά.
Σε Ισπανια εστω στην δευτερη κατηγορία ή σε Ιταλια, και Πορτογαλια. Η Ισπανια την προτιμω περισσοτερο. Σε Ελλάδα ουτε να το συζητησω....
Κανεις λαθος...ο Τσιμικας δανεικος στην Ολλανδια ηταν και γυρισε σε εμας αλλος παιχτης.Και γενικα Ολλανδια και Βελγιο ειναι πρωταθληματα που ειναι στη φιλοσοφια τους να βαζουν μικρους παιχτες και να τους αφηνουν χωρο και χρονο να αναδειχθουν....

Aragorn135

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Μαρ 2015
Κριτικές
47
Like
13.048
Πόντοι
10.446
Φαντάσου να παίρνανε και 1.5 εκ. Θα τους κρεμούσαν στον Πειραιά μετά από κάθε γκέλα.
Εκει ειναι ρισκο που πρεπει να παρεις... Οταν ο Κουτσιδης θα βαλει αυτογκολ, οταν ο Κωστουλας θα χανει τα αχαστα, οταν ο Μπακουλαςθα τεωει ντριμπλες..... Δεν βλεπεις τι ακουγε ο Ρετσος μετα απο καθε ματς φετος?... Το παρηγορο ειναι οτι ο Μεντιλιμπαρ τους γραφει ολους στα αρχιδια του κι αν του κανει ο παικτης θα τον βαλει μεσα... Και ο Σιλαιδοπουλος που θα τον διαδεχτει τα πιστευει τα πιτσιρικια κ θα τα στηριξει.....
Για την ωρα εχεις Τζολακη - Ρετσο - Ντοη - Αποστολοπουλο - Κωστουλα στην πρωτη ομαδα... Ανετα Κουτσιδης κ ενας απο τους Μπακουλα - Μουζακιτη παιζουν με τους μεγαλους... Συνολο 7...του χρονου αλλοι 3 - 4 και εχεις ελληνικο κορμο για χρονια.... Παιζει το σεναριο να κατεβασεις 11αδα με γηγενεις κ να τριβουμε τα ματια μας.....

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.029
Πόντοι
2.606
Οχι ρε τυπε μην μου το κανεις αυτο....ο μαλακας που ελεγε να μην κανουμε μεταγραφες και να βαλουμε τα πιτσιρικια τα 17χρονα να παιζουν βασικοι εχει τετοια αποψη για μενα;

Κατσε τυπε να στο κανω και εγω πενηνταρακια τι γνωμη εχω τοσο για σενα οσο και για την αποψη σου...

1724536122819.gif

Πουστρακι φυτρωσε αρχιδια και μην χρησιμοποιεις αλλους για να μου απαντας....το ξερουμε οτι εισαι γεροντοκοτα βεβαια.:2funny:
Τύπε η βαρύνουσας σημασίας σου γνώμη για τον Ολυμπιακό και για εμένα θα με αναγκάσει να βάλω το χέρι μου στο σώβρακο και να μετακινήσω το παπαρι μου από δεξιά αριστερά Τύποι σαν και εσένα αν τους αφήσουν στο μοσχάτο δεν θα βρουν ποτέ τον δρόμο για το γήπεδο

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.281
Πόντοι
28.246
Κανεις λαθος...ο Τσιμικας δανεικος στην Ολλανδια ηταν και γυρισε σε εμας αλλος παιχτης.Και γενικα Ολλανδια και Βελγιο ειναι πρωταθληματα που ειναι στη φιλοσοφια τους να βαζουν μικρους παιχτες και να τους αφηνουν χωρο και χρονο να αναδειχθουν....
Και ο Βρουσαι. Τεσπα. Ομαδες να βρεθουν...

Στα αλλα νεα,, ο Βασκος δεν θα πει οχι, το αντιθετο. Δεν τον φερνει πίσω να τον εχει να του βαστάει τα μποσικα ως την χρυση του αλλαγη;

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
92.859
Πόντοι
46.423

1724536122819.gif

Γελοίος είσαι.

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.931
Πόντοι
6.256
Τύπε η βαρύνουσας σημασίας σου γνώμη για τον Ολυμπιακό και για εμένα θα με αναγκάσει να βάλω το χέρι μου στο σώβρακο και να μετακινήσω το παπαρι μου από δεξιά αριστερά Τύποι σαν και εσένα αν τους αφήσουν στο μοσχάτο δεν θα βρουν ποτέ τον δρόμο για το γήπεδο
Καλα βρες τυπε πρωτα το δρομο προς τη τηλεοραση να δεις κανενα παιχνιδι να ξεστραβωθεις και μετα μιλαμε και για το γηπεδο...ανοιξε και κανενα βιβλιο να μαθεις λιγο συνταξη.

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.281
Πόντοι
28.246
Εκει ειναι ρισκο που πρεπει να παρεις... Οταν ο Κουτσιδης θα βαλει αυτογκολ, οταν ο Κωστουλας θα χανει τα αχαστα, οταν ο Μπακουλαςθα τεωει ντριμπλες..... Δεν βλεπεις τι ακουγε ο Ρετσος μετα απο καθε ματς φετος?... Το παρηγορο ειναι οτι ο Μεντιλιμπαρ τους γραφει ολους στα αρχιδια του κι αν του κανει ο παικτης θα τον βαλει μεσα... Και ο Σιλαιδοπουλος που θα τον διαδεχτει τα πιστευει τα πιτσιρικια κ θα τα στηριξει.....
Για την ωρα εχεις Τζολακη - Ρετσο - Ντοη - Αποστολοπουλο - Κωστουλα στην πρωτη ομαδα... Ανετα Κουτσιδης κ ενας απο τους Μπακουλα - Μουζακιτη παιζουν με τους μεγαλους... Συνολο 7...του χρονου αλλοι 3 - 4 και εχεις ελληνικο κορμο για χρονια.... Παιζει το σεναριο να κατεβασεις 11αδα με γηγενεις κ να τριβουμε τα ματια μας.....
Το θεμα ειναι να εχεις προεδρο που τους πρωτους που θα γραψει στα αρχιδισ του να είναι η κερκιδα. Και μαλιστα να τους γράψει επιδεικτικά και με μεγάλα γραμματα. Ο Συλαιδοπουλος πετυχε γιατι δεν ειχε κσνεναν να του βαζει τις φωνες και να τον κυνηγαει, αν δνε κερδισεις σε γαμησα.

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.029
Πόντοι
2.606
Καλα βρες τυπε πρωτα το δρομο προς τη τηλεοραση να δεις κανενα παιχνιδι να ξεστραβωθεις και μετα μιλαμε και για το γηπεδο...ανοιξε και κανενα βιβλιο να μαθεις λιγο συνταξη.
Είσαι ο κωλος που θα κάνω προπόνηση να ανοίγω μέχρι να μάθω να ανοίγω την τηλεόραση και θα μάθεις να ζεις με αυτό από εδώ και πέρα έγινα αντιλιπτος η θες να σου το εξηγήσω ΚΑΤ ίδιαν συντακτικώς ;

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.931
Πόντοι
6.256
Είσαι ο κωλος που θα κάνω προπόνηση να ανοίγω μέχρι να μάθω να ανοίγω την τηλεόραση και θα μάθεις να ζεις με αυτό από εδώ και πέρα έγινα αντιλιπτως η θες να σου το εξηγήσω ΚΑΤ ίδιαν συντακτικώς ;
Εβαλα αυτο που εγραψες στο google translate και μου εβγαλε τη φωτογραφια σου....

1724536912270.jpeg

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.029
Πόντοι
2.606

SLIM SHADY

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Οκτ 2021
Κριτικές
8
Like
10.655
Πόντοι
2.536
Απο τους μικρους με κλειστα ματια στην ανδρικη ομαδα αυτη τη στιγμη παιζει μονο ο Κουτσιδης...με κλειστα ματια ομως.Πιο πισω ο Μπακουλας και ο Μουζακιτης.Κωστουλας και Παπακανελος ειναι μακραν

Ναι αλλά ο μαλακας Έλληνας οπαδός θέλει να ακούει για μεταγραφές και παιχταραδες και πολλά εκατομμύρια και και και.....
Έχουμε κολλήσει στο δέντρο (100 χρόνια άρα πρωτάθλημα με κάθε τρόπο) και χάνουμε το δάσος (συμμετοχή παιδιών από τις ακαδημίες).
Να τα χέσω τα CL UNDER 19 αν σε 3 χρόνια παίζουν στον Αήττητο Σπάτων

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.029
Πόντοι
2.606
Επιθυμω διακαως να βρεις το τηλεκοντρολ της τηλεορασης σου.....
Επιθυμώ διακαώς να κατεβάσεις το βρακάκι σου και να βάλω το παπαρι μου στην ροζουλι σου κωλοτρυπιδα θέλεις να μου πεις που σε βολεύει να γίνει αυτό ρομαντικά και όμορφα ;

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.931
Πόντοι
6.256
Ναι αλλά ο μαλακας Έλληνας οπαδός θέλει να ακούει για μεταγραφές και παιχταραδες και πολλά εκατομμύρια και και και.....
Έχουμε κολλήσει στο δέντρο (100 χρόνια άρα πρωτάθλημα με κάθε τρόπο) και χάνουμε το δάσος (συμμετοχή παιδιών από τις ακαδημίες).
Να τα χέσω τα CL UNDER 19 αν σε 3 χρόνια παίζουν στον Αήττητο Σπάτων
Αμα αξιζουν να παιξουν...φετος βγαλαμε μια φουρνια που εχει προοπτικες αλλα και παλι θελουν σωστη διαχειριση αλλιως θα τους καψεις.

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.931
Πόντοι
6.256
Επιθυμώ διακαώς να κατεβάσεις το βρακάκι σου και να βάλω το παπαρι μου στην ροζουλι σου κωλοτρυπιδα θέλεις να μου πεις που σε βολεύει να γίνει αυτό ρομαντικά και όμορφα ;
Εχεις πολυ καιρο να γαμησεις κακομοιρη ή απλα εισαι πουστης και συνεχεια ψαχνεσαι για ανδρικα κωλαρακια;

Τωρα καταλαβα γιατι ελεγες συνεχεια ωραιο στησιμο....:effemine:

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.029
Πόντοι
2.606
Εχεις πολυ καιρο να γαμησεις κακομοιρη ή απλα εισαι πουστης και συνεχεια ψαχνεσαι για ανδρικα κωλαρακια;
Το αντρικό κωλαρακι λογίζεται το δικό σου γιατί δεν μου μυρίζεις για αρσενικό

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.931
Πόντοι
6.256
Το αντρικό κωλαρακι λογίζεται το δικό σου γιατί δεν μου μυρίζεις για αρσενικό
Ελα μπαρμπα πεσε για υπνο και ασε τις ονειρωξεις...ουτε θα γαμησεις και το πρωι που θα ξυπνησεις θα εισαι το ιδιο μυρωδιας και μαλακας οπως ησουν και πριν.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom