Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
33.248
Πόντοι
28.246
Εκει ειναι ρισκο που πρεπει να παρεις... Οταν ο Κουτσιδης θα βαλει αυτογκολ, οταν ο Κωστουλας θα χανει τα αχαστα, οταν ο Μπακουλαςθα τεωει ντριμπλες..... Δεν βλεπεις τι ακουγε ο Ρετσος μετα απο καθε ματς φετος?... Το παρηγορο ειναι οτι ο Μεντιλιμπαρ τους γραφει ολους στα αρχιδια του κι αν του κανει ο παικτης θα τον βαλει μεσα... Και ο Σιλαιδοπουλος που θα τον διαδεχτει τα πιστευει τα πιτσιρικια κ θα τα στηριξει.....
Για την ωρα εχεις Τζολακη - Ρετσο - Ντοη - Αποστολοπουλο - Κωστουλα στην πρωτη ομαδα... Ανετα Κουτσιδης κ ενας απο τους Μπακουλα - Μουζακιτη παιζουν με τους μεγαλους... Συνολο 7...του χρονου αλλοι 3 - 4 και εχεις ελληνικο κορμο για χρονια.... Παιζει το σεναριο να κατεβασεις 11αδα με γηγενεις κ να τριβουμε τα ματια μας.....
Το θεμα ειναι να εχεις προεδρο που τους πρωτους που θα γραψει στα αρχιδισ του να είναι η κερκιδα. Και μαλιστα να τους γράψει επιδεικτικά και με μεγάλα γραμματα. Ο Συλαιδοπουλος πετυχε γιατι δεν ειχε κσνεναν να του βαζει τις φωνες και να τον κυνηγαει, αν δνε κερδισεις σε γαμησα.

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.634
Πόντοι
2.606
Καλα βρες τυπε πρωτα το δρομο προς τη τηλεοραση να δεις κανενα παιχνιδι να ξεστραβωθεις και μετα μιλαμε και για το γηπεδο...ανοιξε και κανενα βιβλιο να μαθεις λιγο συνταξη.
Είσαι ο κωλος που θα κάνω προπόνηση να ανοίγω μέχρι να μάθω να ανοίγω την τηλεόραση και θα μάθεις να ζεις με αυτό από εδώ και πέρα έγινα αντιλιπτος η θες να σου το εξηγήσω ΚΑΤ ίδιαν συντακτικώς ;

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.122
Πόντοι
6.256
Είσαι ο κωλος που θα κάνω προπόνηση να ανοίγω μέχρι να μάθω να ανοίγω την τηλεόραση και θα μάθεις να ζεις με αυτό από εδώ και πέρα έγινα αντιλιπτως η θες να σου το εξηγήσω ΚΑΤ ίδιαν συντακτικώς ;
Εβαλα αυτο που εγραψες στο google translate και μου εβγαλε τη φωτογραφια σου....

1724536912270.jpeg

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.634
Πόντοι
2.606

SLIM SHADY

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Οκτ 2021
Κριτικές
8
Like
11.062
Πόντοι
2.536
Απο τους μικρους με κλειστα ματια στην ανδρικη ομαδα αυτη τη στιγμη παιζει μονο ο Κουτσιδης...με κλειστα ματια ομως.Πιο πισω ο Μπακουλας και ο Μουζακιτης.Κωστουλας και Παπακανελος ειναι μακραν

Εκει ειναι ρισκο που πρεπει να παρεις... Οταν ο Κουτσιδης θα βαλει αυτογκολ, οταν ο Κωστουλας θα χανει τα αχαστα, οταν ο Μπακουλαςθα τεωει ντριμπλες..... Δεν βλεπεις τι ακουγε ο Ρετσος μετα απο καθε ματς φετος?... Το παρηγορο ειναι οτι ο Μεντιλιμπαρ τους γραφει ολους στα αρχιδια του κι αν του κανει ο παικτης θα τον βαλει μεσα... Και ο Σιλαιδοπουλος που θα τον διαδεχτει τα πιστευει τα πιτσιρικια κ θα τα στηριξει.....
Για την ωρα εχεις Τζολακη - Ρετσο - Ντοη - Αποστολοπουλο - Κωστουλα στην πρωτη ομαδα... Ανετα Κουτσιδης κ ενας απο τους Μπακουλα - Μουζακιτη παιζουν με τους μεγαλους... Συνολο 7...του χρονου αλλοι 3 - 4 και εχεις ελληνικο κορμο για χρονια.... Παιζει το σεναριο να κατεβασεις 11αδα με γηγενεις κ να τριβουμε τα ματια μας.....
Ναι αλλά ο μαλακας Έλληνας οπαδός θέλει να ακούει για μεταγραφές και παιχταραδες και πολλά εκατομμύρια και και και.....
Έχουμε κολλήσει στο δέντρο (100 χρόνια άρα πρωτάθλημα με κάθε τρόπο) και χάνουμε το δάσος (συμμετοχή παιδιών από τις ακαδημίες).
Να τα χέσω τα CL UNDER 19 αν σε 3 χρόνια παίζουν στον Αήττητο Σπάτων

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.634
Πόντοι
2.606
Επιθυμω διακαως να βρεις το τηλεκοντρολ της τηλεορασης σου.....
Επιθυμώ διακαώς να κατεβάσεις το βρακάκι σου και να βάλω το παπαρι μου στην ροζουλι σου κωλοτρυπιδα θέλεις να μου πεις που σε βολεύει να γίνει αυτό ρομαντικά και όμορφα ;

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.122
Πόντοι
6.256
Ναι αλλά ο μαλακας Έλληνας οπαδός θέλει να ακούει για μεταγραφές και παιχταραδες και πολλά εκατομμύρια και και και.....
Έχουμε κολλήσει στο δέντρο (100 χρόνια άρα πρωτάθλημα με κάθε τρόπο) και χάνουμε το δάσος (συμμετοχή παιδιών από τις ακαδημίες).
Να τα χέσω τα CL UNDER 19 αν σε 3 χρόνια παίζουν στον Αήττητο Σπάτων
Αμα αξιζουν να παιξουν...φετος βγαλαμε μια φουρνια που εχει προοπτικες αλλα και παλι θελουν σωστη διαχειριση αλλιως θα τους καψεις.

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.122
Πόντοι
6.256
Επιθυμώ διακαώς να κατεβάσεις το βρακάκι σου και να βάλω το παπαρι μου στην ροζουλι σου κωλοτρυπιδα θέλεις να μου πεις που σε βολεύει να γίνει αυτό ρομαντικά και όμορφα ;
Εχεις πολυ καιρο να γαμησεις κακομοιρη ή απλα εισαι πουστης και συνεχεια ψαχνεσαι για ανδρικα κωλαρακια;

Τωρα καταλαβα γιατι ελεγες συνεχεια ωραιο στησιμο....:effemine:

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.634
Πόντοι
2.606
Εχεις πολυ καιρο να γαμησεις κακομοιρη ή απλα εισαι πουστης και συνεχεια ψαχνεσαι για ανδρικα κωλαρακια;
Το αντρικό κωλαρακι λογίζεται το δικό σου γιατί δεν μου μυρίζεις για αρσενικό

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.122
Πόντοι
6.256
Το αντρικό κωλαρακι λογίζεται το δικό σου γιατί δεν μου μυρίζεις για αρσενικό
Ελα μπαρμπα πεσε για υπνο και ασε τις ονειρωξεις...ουτε θα γαμησεις και το πρωι που θα ξυπνησεις θα εισαι το ιδιο μυρωδιας και μαλακας οπως ησουν και πριν.

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.634
Πόντοι
2.606
Για να μην λέμε πολλά και κουράζεται το φιλοθεάμον κοινό λέγε που είσαι να έρθω να βγούμε μια αναμνηστική φωτογραφία

SLIM SHADY

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Οκτ 2021
Κριτικές
8
Like
11.062
Πόντοι
2.536
Αμα αξιζουν να παιξουν...φετος βγαλαμε μια φουρνια που εχει προοπτικες αλλα και παλι θελουν σωστη διαχειριση αλλιως θα τους καψεις.
Δεν την βλέπω την σωστή διαχείριση άμα κάνουμε 10+ μεταγραφές.
Εσύ λες ότι ο Κουτσιδης είναι για την αντρική ομάδα, όμως εκεί υπάρχουν Καρμο,Ρετσος Μπιανκον Ντοη. Δεν έχω δει πολλούς 5ους στόπερ να παίζουν πάνω από 5 ματς. Εκτός αν ο Ισπανός πάει all in για πρωτάθλημα και παίζει με μικρούς σε Europa League και κύπελλο...

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.122
Πόντοι
6.256
Δεν την βλέπω την σωστή διαχείριση άμα κάνουμε 10+ μεταγραφές.
Εσύ λες ότι ο Κουτσιδης είναι για την αντρική ομάδα, όμως εκεί υπάρχουν Καρμο,Ρετσος Μπιανκον Ντοη. Δεν έχω δει πολλούς 5ους στόπερ να παίζουν πάνω από 5 ματς. Εκτός αν ο Ισπανός πάει all in για πρωτάθλημα και παίζει με μικρούς σε Europa League και κύπελλο...
Μπιανκον θα παρει πουλο με συνοπτικες διαδικασιες...εγω νομιζω οτι ο Κουτσιδης θα ειναι ο 4ος μας στοπερ φετος.

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
33.248
Πόντοι
28.246
Μπιανκον θα παρει πουλο με συνοπτικες διαδικασιες...εγω νομιζω οτι ο Κουτσιδης θα ειναι ο 4ος μας στοπερ φετος.
Ερωτηση. Αν δεν φυγει ο Εσε. Βρες μου εναν λογο που θελει κι αλλο εξαρι;

SLIM SHADY

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Οκτ 2021
Κριτικές
8
Like
11.062
Πόντοι
2.536
Προς το παρόν είναι 6ος στόπερ γιατί ξέχασα και τον Πιρολα. Επίσης σου φαίνεται έτοιμος για την αντρική ομάδα γιατί είναι άντρας... Του 2004 είναι γεννημένος και θα έπρεπε ΉΔΗ να έπεζε 2 χρόνια σε επαγγελματικό επίπεδο. Αλλά στο ΕΛΛΑΝΤΑ "είναι μικρός"....

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.122
Πόντοι
6.256
Προς το παρόν είναι 6ος στόπερ γιατί ξέχασα και τον Πιρολα. Επίσης σου φαίνεται έτοιμος για την αντρική ομάδα γιατί είναι άντρας... Του 2004 είναι γεννημένος και θα έπρεπε ΉΔΗ να έπεζε 2 χρόνια σε επαγγελματικό επίπεδο. Αλλά στο ΕΛΛΑΝΤΑ "είναι μικρός"....
Ο Ντοη υπολογιζεται σαν αμυντικο χαφ ξεκαθαρα....απο εκει και περα εχεις Καρμο,Ρετσο και Πιρολα.Μπιανκον δεν υπαρχει περιπτωση ο Μεντιλιμπαρ να τον βαλει να παιζει εις βαρος του μικρου.

Ακουω κιολας οτι ειναι φευγατος και οτι περιμενουμε προταση να τον στειλουμε....

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
33.248
Πόντοι
28.246
Δεν νομιζω οτι θελει 6αρι για 8-10αρι κοιταει για αντικαταστατη του Φορτουνη....
Δηλαδη για οχταροδεκαρο δεν σου κανει ουτε ο Μουζακιτης, ουτε ο Παπακανελλος. Πρεπει να στσξουμε χρημα γιατι μονο με χρημα γινεται δουλειά.
Οχταρι έχουμε επισης και παμε να το ξεφορτωθουμε γιατι μας τα γαμησε ο απατεωνας Μαρτινς να τον κανει ντε καλα δεξι μπακ και ο χοντρος μαζι με τις καραβιες...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom