baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.676
- Πόντοι
- 5.097
τι ωρα ξεκιναει?Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού: Τζολάκης, Ορτέγκα, Μπιανκόν, Πιρόλα, Βέλντε, Μπιέλ, Τσικίνιο, Ροντινέι, Μπακούλας, Ντόη, Κωστούλας
τι ωρα ξεκιναει?Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού: Τζολάκης, Ορτέγκα, Μπιανκόν, Πιρόλα, Βέλντε, Μπιέλ, Τσικίνιο, Ροντινέι, Μπακούλας, Ντόη, Κωστούλας
6τι ωρα ξεκιναει?
Για το πουτσο 11αδα...Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού: Τζολάκης, Ορτέγκα, Μπιανκόν, Πιρόλα, Βέλντε, Μπιέλ, Τσικίνιο, Ροντινέι, Μπακούλας, Ντόη, Κωστούλας
τωρα επεστρεψα και το βλεπω θενκς.
Ρε μλκ πάλι μέσα έπεσες με το βελντεΓια το πουτσο 11αδα...
Τι ειχα πει ρε τρομπα για τον Βελντε;Ρε μλκ πάλι μέσα έπεσες με το βελντε
Ο,τι και για τον Γιαρεμτσουκ.Τι ειχα πει ρε τρομπα για τον Βελντε;
Τον Γιαρεμτσουκ τον ηξερα και εξακολουθω να λεω οτι δεν εντυπωσιαζομαι...αμα τωρα με κανει μαλακα προσεχως πολυ ευχαριστως.Τον αλλον δεν τον ηξερα και φανταζομαι εσυ και ο σουβλακοφαγος παρακολουθειτε φανατικα Πολωνικο πρωταθλημα και τον ξερατε.Ο,τι και για τον Γιαρεμτσουκ.
Τουτος χει καλο μανατζερ δεν μου φερνει, οχι πολλα, δεκα εκατομμυρια προταση να τον δωσει ο χοντρος;Ορτεγκα κινδυνος θανατος παρτε επιτελους ενα μπακ
περυσι σε κανανε ΜΑΛΑΚΑ παντως καμπι και γιοβετιτς.Τον Γιαρεμτσουκ τον ηξερα και εξακολουθω να λεω οτι δεν εντυπωσιαζομαι...αμα τωρα με κανει μαλακα προσεχως πολυ ευχαριστως.Τον αλλον δεν τον ηξερα και φανταζομαι εσυ και ο σουβλακοφαγος παρακολουθειτε φανατικα Πολωνικο πρωταθλημα και τον ξερατε.
Ο Σουβλακοφαγος εντωμεταξυ που οποια μεταγραφη και να κανουμε εντυπωσιαζεται....
ποσα βαλανε περυσι οι 2 κουτσοι κατα χελ μαζι?Τπυτος χει καλο μανατζερ δεν μου φερνει, οχι πολλα, δεκα εκατομμυρια προταση να τον δωσει ο χοντρος;
Ακους εκει που τον καλεσε ο Σκαλονι στην Εθνικη Αργεντινης περυσι...
Δεν τον ηξερα τον Βελντε. Τωρα τον μαθαινω. Τον Γιαρεμτσουκ τον ξεραμε ολοι, ή οι περισσοτεροι. Αυτο που με προβληματιζει το ειπα σε αλλα ποστ. Ειναι παίχτης του κουτιου οπως ο Ελ Καμπι. Και ο Βασκος ειχε ζητησει αλλον στυλ επιθετικου. Τωρα πως θα τους παιξει χωρις να εχει γκρινια, δεν ξερω.Τον Γιαρεμτσουκ τον ηξερα και εξακολουθω να λεω οτι δεν εντυπωσιαζομαι...αμα τωρα με κανει μαλακα προσεχως πολυ ευχαριστως.Τον αλλον δεν τον ηξερα και φανταζομαι εσυ και ο σουβλακοφαγος παρακολουθειτε φανατικα Πολωνικο πρωταθλημα και τον ξερατε.
Ο Σουβλακοφαγος εντωμεταξυ που οποια μεταγραφη και να κανουμε εντυπωσιαζεται....
Έλα μλκ εσύ τωραΤον Γιαρεμτσουκ τον ηξερα και εξακολουθω να λεω οτι δεν εντυπωσιαζομαι...αμα τωρα με κανει μαλακα προσεχως πολυ ευχαριστως.Τον αλλον δεν τον ηξερα και φανταζομαι εσυ και ο σουβλακοφαγος παρακολουθειτε φανατικα Πολωνικο πρωταθλημα και τον ξερατε.
Πες τα μορε με τον ειρωναπερυσι σε κανανε ΜΑΛΑΚΑ παντως καμπι και γιοβετιτς.
Μωρε κουραδομαλακα πεταξες μια παπαρια περυσι στη τυχη για 40 γκολ αυτοι οι 2 και τα εβαλε ολα μονος του ο Ελ Καυλι...αντε τρομπα.περυσι σε κανανε ΜΑΛΑΚΑ παντως καμπι και γιοβετιτς.
Πανω απο 40 που ειχες πει.ποσα βαλανε περυσι οι 2 κουτσοι κατα χελ μαζι?
Και εγω τωρα τον μαθαινω και οσα εχω δει μεχρι τωρα μου αρεσουν και δεν εχω κανενα προβλημα να το πω.Δεν τον ηξερα τον Βελντε. Τωρα τον μαθαινω. Τον Γιαρεμτσουκ τον ξεραμε ολοι, ή οι περισσοτεροι. Αυτο που με προβληματιζει το ειπα σε αλλα ποστ. Ειναι παίχτης του κουτιου οπως ο Ελ Καμπι. Και ο Βασκος ειχε ζητησει αλλον στυλ επιθετικου. Τωρα πως θα τους παιξει χωρις να εχει γκρινια, δεν ξερω.
Α, κιλερ και ο Ουκρανος αλλα οχι σεσημασμενος οπως ο Ελ Καμπι και ο Γιουσεφ.