Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
92.849
Πόντοι
46.423
Ας δούμε τι ρόστερ έχουμε και τι περιμένουμε να έρθει και να πάρει πούλο....
Τερματοφύλακες:
Τσολάκης
Πασχαλακης
Παπαδουδης
Αναγνωστόπουλος
Όλα καλά άμα θέλει 4 ο κοουτς.

Δεξί Μπακ
Κοστινια
Ροντινέι

Όλα καλά δείχνουν

Αριστερό μπακ
Ορτέγκα
Αποστολόπουλος

Και εδώ άμα ο Έλληνας δείξει ότι μπορεί να είναι τίμια επιλογή δεν υπάρχει θέμα απόκτησης άλλου παίχτη.

Στοπερ
Μεταγραφή ηγέτη
Πιρολα
Ρετσος
Ντοη
Αμπει (δανεικός)
Μπιανκον (μάλλον πούλο)
Βεζο ( πούλο)
Κουρτίδης
Στην άμυνα κάνει μπαμ ότι θέλουμε έναν ηγέτη να βάλει σε τάξη τα παιδάκια. Προτάσεις κάνεις;

Τσολάκης ???
Κουρτίδης ???

:tooth:

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.470
Πόντοι
2.606
α) Οι ομάδες δεν είναι μπακάλικα. Αν δεν επενδύσεις , δε βγάζεις , είναι τόσο απλό. Ο Τσετσένος έπιασε σωστά τη λογική του selling club και έχει κάνει όντως αρκετές δυνατές πωλήσεις αλλά εντελώς λάθος τη λογική της επένδυσης. Αν είχε ρίξει πίσω στην αγορά τα κέρδη του , θα είχατε παίξει τουλάχιστον 2 φορες ΤΣΛ και θα είχε βγάλει τα διπλά.
β) Τον Δανό σύμφωνα με τις διαρροές τον διώξαμε εμείς γιατί πήρε ανάποδες ο χοντρός που του ζήτησαν να πληρώσει 500 χιλιαρικα buy out. Απλά είναι βολικό και για μας και για σας να βγαινουν τα ΑΡΔακια να τα ριχνουν ολα στον παιχτη. Επαγγελματίες είναι δεν ερχονται για το μεγαλείο των ανύπαρκτων ελληνικών ομάδων.
γ) Η Κούλα δεν είναι καθόλου για τον πούτσο καβάλα. Έχει κάνει τις πιο ουσιαστικές προσθήκες μέχρις στιγμής + τον Λαμέλα που ειναι μεταγραφή αεροδρομίου. Περίπατο θα κάνει αν δεν ξυπνήσουν οι υπόλοιποι.
Στο α δεν με βρίσκεις αντίθετο αλλά μην ξεχνάς ότι ήμουν στους αδύναμους στις κληρώσεις και νομοτελειακά κληρωνομούν μόνο με Άγιαξ και Μπενφίκα...ενώ φέτος που υπάρχει θεωρητικά καλύτερη κλήρωση και κράτησε ως έχει την ομάδα και έφερε παίκτες...
Στο β ο Δανός έκανε μπαμ ότι έψαχνε πρώτα λεφτά και μετά ομάδα και τον έτρεχε ο μάνατζερ βιτρίνα όλη μέρα...καλά έκανε και ο χοντρός και ο ΠΑΟΚ που τον έγραψαν στα αρχιδια τους ..με αυτή τη νοοτροπία δεν παίζει ποτέ κανείς μπάλα ...ένσημα για σύνταξη κολλάει...
Ο ζελος είναι ακόμα ένα μπουρδέλο....αμονταριστο μπουρδέλο... αυτό βέβαια μπορεί να άλλαξει με παίκτες που θα φύγουν και θα έρθουν,αλλά αυτά που βλέπουν όλοι ως τώρα είναι ένα μπουρδέλο....όσο για την αεκ αυτή πλέον δεν έχει το μεγάλο της περισυνο οπλο-την ομοιογένεια που είχε τέτοια εποχή περισυ....πολλές μεταγραφές στοιχημάτων και μάλιστα ακριβών στοιχημάτων....θα της φύγουν και δύο καραβασικοι....άντε γεια...μόνο εσείς έχετε μείνει στον αφρό λόγο προπονητή και προέδρου που σίγουρα θα φέρει πολύ υλικό ....

SLIM SHADY

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Οκτ 2021
Κριτικές
8
Like
10.654
Πόντοι
2.536
Ολυμπιακός Μπάσκετ λοιπόν.
Point guard:
Thomas walkup
Luca vildoza
Keenan Evans (τραυματίας)
Mitrou long

Με υγιή Έβανς ήμαστε πλήρης. Χωρίς Έβανς έχουμε ασφαλές κατέβασμα μπάλας και αμυναρες από τον Θωμά.
Second handler scorer και δημιουργία από Βιλντοζα και 3-7 λεπτά ενέργειας από Μήτρου Λονγκ. Υστερούμε ξεκάθαρα στο σουτ, πάντα χωρις εβανς.

Shooting guard:
Tyler Dorsey
Larentzakis
Σύζυγος Beryl
Ξεκάθαρα η θέση που υστερούμε ποιοτικά. Έχουμε 2 μονοδιαστατους παίχτες, τον Λαρεντζάκη που κάθε χρόνο γίνεται χειρότερος και σουτάρει μόνο τρίποντα και τον Σακίλ που παίζει μόνο με μπούκες. Επίσης έχουν 0 δημιουργία.
Ο Tyler αν μπει στο σύστημα του Μπαρτζώκα θα είναι ξεκάθαρα το βασικό δυάρι με πάνω από 25 λεπτά μίας και είναι ο μόνος με σουτ, ατομικό σκοράρισμα, αν και υστερεί στην ατομική άμυνα.
Θα ήθελα κάτι καλύτερο, όμως αυτούς έχουμε με αυτούς πάμε...

DayStalker

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2020
Like
7.652
Πόντοι
2.306
Στο α δεν με βρίσκεις αντίθετο αλλά μην ξεχνάς ότι ήμουν στους αδύναμους στις κληρώσεις και νομοτελειακά κληρωνομούν μόνο με Άγιαξ και Μπενφίκα...ενώ φέτος που υπάρχει θεωρητικά καλύτερη κλήρωση και κράτησε ως έχει την ομάδα και έφερε παίκτες...
Στο β ο Δανός έκανε μπαμ ότι έψαχνε πρώτα λεφτά και μετά ομάδα και τον έτρεχε ο μάνατζερ βιτρίνα όλη μέρα...καλά έκανε και ο χοντρός και ο ΠΑΟΚ που τον έγραψαν στα αρχιδια τους ..με αυτή τη νοοτροπία δεν παίζει ποτέ κανείς μπάλα ...ένσημα για σύνταξη κολλάει...
Ο ζελος είναι ακόμα ένα μπουρδέλο....αμονταριστο μπουρδέλο... αυτό βέβαια μπορεί να άλλαξει με παίκτες που θα φύγουν και θα έρθουν,αλλά αυτά που βλέπουν όλοι ως τώρα είναι ένα μπουρδέλο....όσο για την αεκ αυτή πλέον δεν έχει το μεγάλο της περισυνο οπλο-την ομοιογένεια που είχε τέτοια εποχή περισυ....πολλές μεταγραφές στοιχημάτων και μάλιστα ακριβών στοιχημάτων....θα της φύγουν και δύο καραβασικοι....άντε γεια...μόνο εσείς έχετε μείνει στον αφρό λόγο προπονητή και προέδρου που σίγουρα θα φέρει πολύ υλικό ....
Μεχρι και οταν γινουν ολα αυτά βλέπουμε. Προς το παρόν τα γεγονότα λένε οτι η μονη που προσπαθεί να χτισει ροστερ ειναι η Κουλα. Με υποθεσεις δε γινεται δουλεια. Μπορει κι εσεις αν μπειτε ομιλους να αποφασισει ξαφνικα ο Τσετσενος να ριξει χρημα και να δουμε αλλη ομαδα. Ή αν αποκλειστείτε μπορει να πουλήσει Ντελια και να δουμε παλι αλλη ομαδα.

Οσο για τους προπονητές , ενας συμπαθητικος προπονητής ειναι ο Βασκος δεν ειναι ο Γκουαρντιολα. Αν του παρουν παιχτες μπορει να φτιαξει ομαδα , αν οχι δεν ειναι θαυματοποιος. Γενικα ειναι καλο το επιπεδο , πλην ζελας που ειλικρινα δεν εχω ιδεα τι ειναι αυτος που εφερε. Αλλά και ο Αλμειδα και ο ρουμανος κλεφτοκοτας ειναι καλοί προπονητές , δε το συζητάμε. Τη διαφορά θα την κάνουν οι παίχτες.

SLIM SHADY

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Οκτ 2021
Κριτικές
8
Like
10.654
Πόντοι
2.536
Small forward
Papanicolaou

Κι όμως είναι μόνο αυτός, οι υπόλοιποι που παίζουν στο 3 είναι μπαλώματα. Θρύλος για την ομάδα, ο επόμενος που θα του αποσύρουν την φανέλα, δίνει τα πάντα όσο είναι στο παρκέ ακόμα και στην θέση 5 και άλλα πολλά. Όμως θα πρέπει να παίζει Μαξ 20 λεπτά για να μην είναι σκασμενος στο τέλος της χρονιάς. Εννοείται ότι θέλουμε ισάξιο αν όχι καλύτερο 3 αρι όμως φαίνεται ότι δεν θα πάρουμε

SLIM SHADY

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Οκτ 2021
Κριτικές
8
Like
10.654
Πόντοι
2.536
Power forward
Βεζενκοβ (αν έρθει )
Πητερς
Πετρουσεφ

Εδώ όχι μόνο είμαστε υπέρ πλήρεις, μας περισσεύει και ένας.
Ο Σάσα είναι φοβερός σουτέρ, cutter και 6+ ριμπάουντ. Μειονέκτημα η μέτρια ντρίμπλα.
Πητερς ένας άλλος φοβερός σουτέρ, πολύ χειρότερος στους υπόλοιπους τομείς από τον Σάσα. Λέγεται ότι θα παίζει πολύ στο 3 τόσο γιατί δεν υπάρχει κάποιος πίσω από τον Παπανικολάου, επειδή υπάρχει ο Σάσα στο 4, αλλά και για να παίζει και ο Φίλιππος.
24 χρονών αν δεν απαταμε, με πολύ καλύτερο ball handling από τους άλλους δύο και προοπτική να γίνει μελλοντικό αστέρι στην Ευρώπη. Μειονέκτημα, ότι είναι βουτηρενιος για 5αρι και δεν έχει σταθερό μακρινό σουτ για 3αρι

SLIM SHADY

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Οκτ 2021
Κριτικές
8
Like
10.654
Πόντοι
2.536
Center
Fall
Milutinov
Μωυσής

Εδώ έχουμε 5αρια για όλες τις δουλειές. Θες σκιάχτρο που να έχει δημιουργία κοντού, βοηθάει στην άμυνα, όμως να μην μπορεί να κάνει κανέναν πουτανα στην επίθεση πέρα του Παπαγιάννη; Έχεις τον Φαλ.
Θες σέντερ οδοστρωτήρα όπου μπορεί για ένα μήνα να είναι ο καλύτερος ψηλός με διαφορά από τον δεύτερο, όμως είτε θα τραυματιστεί ή θα τον φάνε οι ταβέρνες και τα μπουζούκια; Έχεις Μιλουτινοφ.

Θες 3 σέντερ game changer με το άμεσο σκοράρισμα του όμως με πολλά ακόμα να μάθει; Έχεις τον Μωυσή

SLIM SHADY

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Οκτ 2021
Κριτικές
8
Like
10.654
Πόντοι
2.536

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.279
Πόντοι
28.246
Ρε φιλε για να μην το κουραζουμε...τα ειδες τα 2 φιλικα;Με εξαιρεση τον Μουζακιτη τους κοβεις τους αλλους ετοιμους εστω για αυτο που λες να παιξουν με τον Αστερα Τριπολης;
Στειλτους τοτε στην Γ εθνικη να παιζουν μπαλα ή ολους στην Πορτογαλία στην Ριο Αβε. Ή σου εχω ακομα καλυτερη λυση. Να τους κρατησεις στην πρώτη ομαδα και να παίζουν ενα στα πέντε παιχνιδια ο κάθε ενας και αν βρουν ρυθμο να χεσεις. Και μετα θα λες σαπακια είναι πηγε να γλυτωσει χρημα ο χοντρος.

Λες και ο Γιαμαλ της Λα μασια ή ο Γκαβι της λα μασια παλι δεν θέλουν ακομα δουλεια. Εχουν τελειοποίηθει..

Τελευταία τροποποίηση:

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.279
Πόντοι
28.246
Πιοος κουλιερακης ρε μλκ και εσύ γελάει ο κόσμος,βρίσκει τη μπαλλα με το μυτο
Ναι και εσυ. Ποιος Κουλιερακης. Θα σε χαλαγε να τον εχεις και δη με το ποδι το ζερβο στη θέση στοπερ σε αυτην την ηλικια και που εχει και το γκολ. Ποιος Κουλιερακης.

Μαντεψε. Καποτε μιλησαμε για Χρηστο Τζολη και μου απαντησες, τι λες ρε μαλακα, στην Β Γερμανιας καταντησε να παιζει λες και εσυ παιζεις σε καλυτερο πρωταθλημα. Μπας και ειδες τι εγραψε το κοντερ του Τζολη την περασμένη χρονια; 37 παιχνιδια, 24 γκολ, 10 ασιστ. Πληρωσε η Φορτουνα 3,5 και τον πουλησε αμεσως. Τωρα θα μου πεις η Μπριζ τον πηρε ρε σουρα. Αυτη ετρεξε πρωτη και εδωσε 6,5 αυτη τον πηρε. Μαντεψε.με το καλημερα, το εσταξε και χτες παλι με αυτούς.
Αλλα σου περισσεύουν οι Τζοληδες εσενα.

Βαλτε καλαμακια, καναντες, και ο,τι αλλο εχετε μαζι με τον αλλον τωρα.

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.265
Πόντοι
5.006
Ναι και εσυ. Ποιος Κουλιερακης. Θα σε χαλαγε να τον εχεις και δη με το ποδι το ζερβο στη θέση στοπερ σε αυτην την ηλικια και που εχει και το γκολ. Ποιος Κουλιερακης.

Μαντεψε. Καποτε μιλησαμε για Χρηστο Τζολη και μου απαντησες, τι λες ρε μαλακα, στην Β Γερμανιας καταντησε να παιζει λες και εσυ παιζεις σε καλυτερο πρωταθλημα. Μπας και ειδες τι εγραψε το κοντερ του Τζολη την περασμένη χρονια; 37 παιχνιδια, 24 γκολ, 10 ασιστ. Πληρωσε η Φορτουνα 3,5 και τον πουλησε αμεσως. Τωρα θα μου πεις η Μπριζ τον πηρε ρε σουρα. Αυτη ετρεξε πρωτη και εδωσε 6,5 αυτη τον πηρε. Μαντεψε.με το καλημερα, το εσταξε και χτες παλι με αυτούς.
Αλλα σου περισσεύουν οι Τζοληδες εσενα.

Βαλτε καλαμακια, καναντες, και ο,τι αλλο εχετε μαζι με τον αλλον τωρα.
:sad2:

Συνημμένα

• homeless-1416564_1280.jpg
    homeless-1416564_1280.jpg
    398,9 KB · Εμφανίσεις: 17

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.279
Πόντοι
28.246
Πώς θα σου φαινόταν το ροστερ χωρίς μεταγραφή στοπερ ηγέτη , χωρίς Ορτα, χωρίς Ποντεντσε και χωρίς φορ της προκοπής ;
Αν δεν ειναι ο Ορτα θα ειναι αλλος. Αν δεν ειναι ο Ποντενσε θα ειναι αλλος. Και εγω τους θελω και τους δυο, και τον Καρμο θελω και δνε τον εχω ξεγραψει να σου πω την μαυρη αληθεια, αλλα κι αν δεν ειναι αυτος θα ειναι αλλος.

Σταματηστε να κολλάτε στην γευση επιτελους.

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.931
Πόντοι
6.256
Στειλτους τοτε στην Γ εθνικη να παιζουν μπαλα ή ολους στην Πορτογαλία στην Ριο Αβε. Ή σου εχω ακομα καλυτερη λυση. Να τους κρατησεις στην πρώτη ομαδα και να παίζουν ενα στα πέντε παιχνιδια ο κάθε ενας και αν βρουν ρυθμο να χεσεις. Και μετα θα λες σαπακια είναι πηγε να γλυτωσει χρημα ο χοντρος.

Λες και ο Γιαμαλ της Λα μασια ή ο Γκαβι της λα μασια παλι δεν θέλουν ακομα δουλεια. Εχουν τελειοποίηθει..
Ρε μαλακα σουρας παλι εισαι;Σου ειπα εγω να μην παρουν χρονο συμμετοχης φετος;Το θεμα ειναι οτι δεν μπορεις να βασιστεις πανω τους ακομα....εγω απαντουσα στη μαλακια να μην παρουμε παιχτες στη θεση τους και να παιζουν αυτοι.

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.265
Πόντοι
5.006
Ρε μαλακα σουρας παλι εισαι;Σου ειπα εγω να μην παρουν χρονο συμμετοχης φετος;Το θεμα ειναι οτι δεν μπορεις να βασιστεις πανω τους ακομα....εγω απαντουσα στη μαλακια να μην παρουμε παιχτες στη θεση τους και να παιζουν αυτοι.
:tooth:

Συνημμένα

• 85254856-a-young-drunk-man-isolated-on-a-white-background-an-alcoholic-with-a-bottle-of-whiske...jpg
    85254856-a-young-drunk-man-isolated-on-a-white-background-an-alcoholic-with-a-bottle-of-whiske...jpg
    125,2 KB · Εμφανίσεις: 12

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.279
Πόντοι
28.246
Ειτε το θελουν ειτε οχι, και επιθετικο θα παρει. Εφερε, τον περασε ιατρικα, ταυρος ο Δανος, αλλα οταν κατσανε να διαβασουν το συμβολαιο τους εκανε κωλοτουμπα ο Δανος.
Θα φερει και στοπερ. Πλεον παει για δεξιοποδαρο, μιας και ο Ιταλος ζερβος ειναι και ο Κουτσιδης εχει και τα δυο ποδια για λυση.
Και ξτρεμ θα παρει. Ο Τσανακας λεει θα παρει τρεις.Εγω και με δυο ειμαι ευχαριστημενος. Αν ο ενας είναι ο κοντος ακομα καλυτερα.
Και κεντρικο χαφ θα παρει.

Το ποτε, τι να κανουμε, θα κανουμε παλι γαιδουρινη υπομονη.

ΥΓ. Στα στοπερ ειδικα τον Κουτσιδη θα τον φυλαγα σαν τα ματια μου και δεν θα εδιωχνα ουτε τον Κ. Κωστουλα. Καθιστε εδω, και μπειτε μεσα και παιξτε για να μου προστευετε τους πρωτους τεσσερις μην φανε καρτες, γιατι ως γνωστον οι 9/10 στοπερ ειναι και χαρτοπαιχτες. Τις τρωνε και τις μαζεύουν ευκολα. Και μαζι με το να μου προσταυεουν την πρωτη τετραδα, θα τους μπαρουτοκαπνιζα κιολας αφου θα ειχα την πολυτέλεια που δεν εχει ο Παοκ και εβαλε τον Κουλιερακη αμεσως στα βαθια.

DayStalker

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2020
Like
7.652
Πόντοι
2.306
Αν δεν ειναι ο Ορτα θα ειναι αλλος. Αν δεν ειναι ο Ποντενσε θα ειναι αλλος. Και εγω τους θελω και τους δυο, και τον Καρμο θελω και δνε τον εχω ξεγραψει να σου πω την μαυρη αληθεια, αλλα κι αν δεν ειναι αυτος θα ειναι αλλος.

Σταματηστε να κολλάτε στην γευση επιτελους.

Κενο Ποντεντσε , Φορτουνη , Καρμο δεν καλυπτεται ευκολα. Κατα τ αλλα εγω καθολου δεν κολλάω σε ονοματα. Ισα ισα . Μπορεί να κάνει μεταγραφές τυπου Βαλβερδε με παιχτακια αγνωστα σε μας που παιζουν για την ομαδα (Μαρκανο, Ορμπαιθ , Φουστερακος τετοιο στυλ) ;

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.279
Πόντοι
28.246
Κενο Ποντεντσε , Φορτουνη , Καρμο δεν καλυπτεται ευκολα. Κατα τ αλλα εγω καθολου δεν κολλάω σε ονοματα. Ισα ισα . Μπορεί να κάνει μεταγραφές τυπου Βαλβερδε με παιχτακια αγνωστα σε μας που παιζουν για την ομαδα (Μαρκανο, Ορμπαιθ , Φουστερακος τετοιο στυλ) ;
Καρμο ζηταει 14 μυρια με υποχρεωτικη οψιον αγορας. Ο Ολυμπιακος δισταζει να το υπογραψει.
Φορτουνης του τα εσταξε μεχρι εκει που τον επαιρνε, ο Κωστας μας ευχαριστησε, και πηγε να κονομησει περισσοτερα.
Ποντενσε ακομα το δουλευει, λενε. Εγω δεν εχω πολλες ελπιδες αλλα οσο δεν βρισκεται και αλλη ομαδα ελπιζουμε.

Παιχτες θα φερει ή αυτους ή αλλους. Η αναμονη ειναι που μου ξινει τα αντερα και εμενα οχι η ανησυχια οτι δεν θα καλυψει τα κενα.

Α, μονο ο Ολυμπιακος ειναι αναντικατάστατος, οχι αυτοι που τον υπηρετουν απο οποιοδηποτε ποστο.

DayStalker

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2020
Like
7.652
Πόντοι
2.306
Καρμο ζηταει 14 μυρια με υποχρεωτικη οψιον αγορας. Ο Ολυμπιακος δισταζει να το υπογραψει.
Φορτουνης του τα εσταξε μεχρι εκει που τον επαιρνε, ο Κωστας μας ευχαριστησε, και πηγε να κονομησει περισσοτερα.
Ποντενσε ακομα το δουλευει, λενε. Εγω δεν εχω πολλες ελπιδες αλλα οσο δεν βρισκεται και αλλη ομαδα ελπιζουμε.

Παιχτες θα φερει ή αυτους ή αλλους. Η αναμονη ειναι που μου ξινει τα αντερα και εμενα οχι η ανησυχια οτι δεν θα καλυψει τα κενα.

Α, μονο ο Ολυμπιακος ειναι αναντικατάστατος, οχι αυτοι που τον υπηρετουν απο οποιοδηποτε ποστο.

Γενικώς συμφωνώ. Ειδικά με την τελευταία πρόταση. Αλλά κοίτα, το "παιχτες θα φέρει" απο μονο του δε μου λέει κάτι. Εχει διαφορά το να φέρνεις παίχτες με ενα συγκεκριμένο πλάνο και βάσει των "θελω" του προπονητή με το να φέρνεις παίχτες απο τα αζήτητα των μανατζαρεων στις 31 Αυγουστου ή ελευθερους του Σεπτεμβρη , το 90% των οποιων διωχνεις το Γεναρη και φερνεις αλλους. Το πρώτο λέγεται σχεδιασμός ομάδας , το δεύτερο σχεδιασμός χοντρού.
Εγώ προσωπικά , δεν θα ασχοληθώ άλλη χρονιά να χαλάω τη ζαχαρένια μου αν δω πάλι το αποτυχημένο μοντέλο του "η ομαδα θα ειναι ετοιμη το Δεκεμβρη" και "αλλαζουμε προπονητη πριν την παρελαση γιατι δεν προλαβε να δεσει τις μεταγραφαρες του Σεπτεμβρη". Θα βλεπω κανα ματσακι στο χαλαρο , ειδικα αν παιζουν τα πιτσιρικια μας και μεχρις εκει. Καποια στιγμη πρεπει να το παιρνουμε αποφαση οτι ειμαστε οι μαλακες της ιστοριας.

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.279
Πόντοι
28.246
Εγώ προσωπικά , δεν θα ασχοληθώ άλλη χρονιά να χαλάω τη ζαχαρένια μου αν δω πάλι το αποτυχημένο
Εγω ηδη σταματησα να χαλαω την ζαχαρενια μου. Οχι που θα κατσω να σκασω.
Τωρα αν φερει συμφωνα με το τι θελει ο Βασκος, που και αυτος δεν εχει αλλες λυσεις απο Ορτα στο κεντρο απο ο,τι βλεπω. Ή σχεδιασμος χοντρου, δεν ξερω να σου απαντησω.
Θελω να πιστευω οτι εβαλε μυαλο και θα βαδισει ορθολογικα.

DayStalker

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2020
Like
7.652
Πόντοι
2.306

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom