Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 24.959
- Πόντοι
- 6.256
Τι καλαμακι με κανατα ρε μαλακα;Δεν διαβαζεις τι γραφει ο τυπαρας;Εχουμε παει σε αλλες πιστες τωρα....Ρε μλκ καλαμακι βάλε κανατα
Τι καλαμακι με κανατα ρε μαλακα;Δεν διαβαζεις τι γραφει ο τυπαρας;Εχουμε παει σε αλλες πιστες τωρα....Ρε μλκ καλαμακι βάλε κανατα
Το ειπα παραπανω αλλα ο Χελ μου εβαλε τον φτιαγμενο που παραπαταει απο το πιωμα....Ο Γκράντ ήταν η μεγαλύτερη αποκάλυψη.
Επιμένω,ο Αργεντινός είναι πολύ καλός παίκτης.
Θεωρητικά με Άταμαν θα ήταν ωραίο κούμπωμα....
Δεν ξέρω αν κολλάει με τον δογματικό Μπαρτζώ που δεν αφήνει πολλές πρωτοβουλιες στους παίκτες.
Βρες κάτι άλλο και βάλε ξέρω γωΤι καλαμακι με κανατα ρε μαλακα;Δεν διαβαζεις τι γραφει ο τυπαρας;Εχουμε παει σε αλλες πιστες τωρα....
Ξέχνα τον Φουρνιέ,αυτός θέλει 5+ τον χρόνο...Ε, τοτε αρχιδια καλαβρεζικα!
Με ολο αυτο το στριμωξιδι στα γκαρντ, με ενα τριαρι που θελει (Φουρνιε, Μιχαιλιουκ γραφουν) και με Βεζενκοφ τεσσαρι, με Πετρουσεφ απο πισω απο τον Βουλγαρο και με τον Πιτερς στο τρια που αν παρει τετοιο τριαρι οπως ο Φουρνιε, , αυτο δεν ειναι σχεδισσμος, αυτο ειναι πικι πικι ραμ, που ελεγε και ο Βεγγος.
Αμα θελει τοσα, με τον Μπαρτζωκα προπονητη, να μου τον βαζει max κανα εικοσαλεπτο και οταν θα εχει χερι γαματο να μου τον βγαζει οξω, ουτε εγω θα τα εδινα.Ξέχνα τον Φουρνιέ,αυτός θέλει 5+ τον χρόνο...
Ψάχνει τώρα περιμενεΑμα θελει τοσα, με τον Μπαρτζωκα προπονητη, να μου τον βαζει max κανα εικοσαλεπτο και οταν θα εχει χερι γαματο να μου τον βγαζει οξω, ουτε εγω θα τα εδινα.
Δωσε Χελ....
Ας του δωσω μια βοηθεια....Ψάχνει τώρα περιμενε
αυτο με τον μπαρτζωκα παντως δεν ξερω αν ειναι ετσι η αν το κανει λογω ελλειψης ταλεντου....γιατι σε μια συνεντευξη ειχε πει για τον Σλουκα οτι... ''οσο παιζει ο Σλουκας στην ομαδα θα παιρνει τις αποφασεις μονος του σε καθε επιθεση και σε καθε πικ εν ρολ που κανουμε''...στον διαμαντοπουλο το ειχε πει απλα πιστευω οτι αφου δεν ειχε αυτους τους παιχτες τα ηθελε ολα by the book που λενε και στο χωριο μουΟ Γκράντ ήταν η μεγαλύτερη αποκάλυψη.
Επιμένω,ο Αργεντινός είναι πολύ καλός παίκτης.
Θεωρητικά με Άταμαν θα ήταν ωραίο κούμπωμα....
Δεν ξέρω αν κολλάει με τον δογματικό Μπαρτζώ που δεν αφήνει πολλές πρωτοβουλιες στους παίκτες.
μασαχουσετς ο ντροσχο κλαιω με στολη
Επίτιμος Διδάκτωρ στη Ναυτική Ακαδημία της Μασαχουσέτης αναγορεύτηκε ο Βαγγέλης Μαρινάκης (vid)
Επίτιμος Διδάκτωρ του προγράμματος διοίκησης επιχειρήσεων αναγορεύτηκε ο Βαγγέλης Μαρινάκης , στη Ναυτική Ακαδημία της Μασαχουσέτης.www.gazzetta.gr
"Κι αλλος τιτλος" εγραψε σημερα η sportday.Λίγα λόγια για τον Κύριο Δρ. Χοντρό. Πλεον θα τους διδασκει ήθος ΜΕ ΠΤΥΧΙΟ.
"Κι αλλος τιτλος" εγραψε σημερα η sportday.
Τι ζουμε ρε πουστη μου!
Ειμαι αχαριστος, εχεις δικιο! Μου αξιζει ενα καλαμακι με κανατα τωρα απο τον @HellΕσυ να τα βλεπεις αυτα που θες μεταγραφές. Στα πρόθυρα του burn out ειναι ο Πρόεδρος. Κι άντε να βρεις κοντοσούβλι στη Μασαχουσέτη να αναπληρώσεις τις χαμένες θερμίδες. Θα μας τον ξεκάνουν!
Ειμαι αχαριστος, εχεις δικιο! Μου αξιζει ενα καλαμακι με κανατα τωρα απο τον @Hell
Φανελα με την μουρη του Μπαρτζωκα μην παρει και φορεσει μονο οπως ο Μακκισικ που κυκλοφορουσε στην Συρο χτες με δαυτην. Ρε Σακιλ... Ελεος!Χελ έχει στηθεί στην ουρά απ' τα ξημερώματα να πάρει φανέλα Βιλντοζα. Δε ξερω αν θα μπει πριν το απόγευμα.
Φανελα με την μουρη του Μπαρτζωκα μην παρει και φορεσει μονο οπως ο Μακκισικ που κυκλοφορουσε στην Συρο χτες με δαυτην. Ρε Σακιλ... Ελεος!
Μην τα λετε δυνατα αυτα και μπροστα μου ρε σεις. Οχι τον Σακιλ λεμε!Τι να κάνει κι αυτός. Κάποιος ξένος πρέπει να φύγει και είναι αναμεσα στους υποψηφιους. Γλείφει όσο μπορεί , έφτασε 34 δεν είναι να τρέχει στις Τραπεζούντες και τις Βοιβοντίνες.