baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.682
- Πόντοι
- 5.097
ΓΑΜΑ ΤΟΥΣ ΤΑΚΗ ΕΙΝΑΙ ΚΥΛΟΤΕΣ ΟΙ ΤΥΠΟΙ.
ΓΑΜΑ ΤΟΥΣ ΤΑΚΗ ΕΙΝΑΙ ΚΥΛΟΤΕΣ ΟΙ ΤΥΠΟΙ.
Μακάρι να φύγει ο γκος όλο τραυματίας κ στο κρίσιμο σουτ της χρονιάς από τα τρία μέτρα τα έκανε θάλασσαΟ γυάλινος να πάει να γαμηθει δύο σουτ τσ πιο κρίσιμα του χρόνου πουτσες έκανε
Με κάναν( που έφυγε ) κ γκος άμα σπάσει το συμβόλαιο ,μπορείς άλλους δύο ξένους πχ Έβανς κ ΠόρτερΕλεος πια. Εδω εχουμε θεμα σε θεσεις Ελληνων λος πουλος και ο Μητρουλονγκ, πηρε λος πουλος και ο Λουτζης και εσυ μπυ ζητας κι αλλους ξενους.
Ρε συ βολκανο, νιωθεις;
Την περιγραφή την έχω σαν ήχο ειδοποίησης στο κινητό μου όταν με καλουν..
Επαναλαμβανω την ερωτηση.Με κάναν( που έφυγε ) κ γκος άμα σπάσει το συμβόλαιο ,μπορείς άλλους δύο ξένους πχ Έβανς κ Πόρτερ
Αντε να τελειωνει και αυτη η κουβεντα, επιτελους με τον Πορτερ. (Υποψιν, ξανα λεω τον Εβανς τον κρατησε)Με κάναν( που έφυγε ) κ γκος άμα σπάσει το συμβόλαιο ,μπορείς άλλους δύο ξένους πχ Έβανς κ Πόρτερ
Τού κάνανε πρόταση ;;; Νομίζω πως όχιΑντε να τελειωνει και αυτη η κουβεντα, επιτελους με τον Πορτερ. (Υποψιν, ξανα λεω τον Εβανς τον κρατησε)
Ο Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ έκλεισε σπουδαία συμφωνία με τους Λος Άντζελες Κλίπερς
Σπουδαίο deal για τον Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ, που αποχαιρέτησε οριστικά τον ΠΑΟΚ και τη Θεσσαλονίκη για να αγωνιστεί στους Λος Άντζελες Κλίπερς.www.sport24.gr
Τωρα αν τα ξανα κανει μουνι ο ιδιος, κακο του κεφαλιου του.
Και να του κανανε προταση αυτος ο Πορτερ θα την δεχοταν με τα μπουνια για να ερθει να παιξει στον Ολυμπιακο. Μαστα...Τού κάνανε πρόταση ;;; Νομίζω πως όχι
Πολυτέλεια σαν παίκτης για οποιαδήποτε ευρωπαϊκή ομάδα ..
Τόσους παίκτες έπαιρνε ο ΟΣΦΠ από Καρσίγιακα κ λιστουβα Ρίτας με προοπτική να τους ανεβάσει κ ασφαλώς με τεράστιο ρίσκο ,,,,,Ε, ας δοκίμαζε κ αυτόν ..
Δες στατιστικά Πορτερ στον NBA κ δες υπολοίπων Αμερικανών που παίζουν Ευρώπη ..
Πάλι με ρίσκο ξεκινάει ο ΟΣΦΠ , με τον Έβανς
Έφυγαν κάναν Σικμα μπραζντεικις.. οπότε άδειασαν θέσεις για ξενους
Σούπερ έκπληξη από τον Ολυμπιακό, κλείνει τον Βιλντόσα που αποδεσμεύεται από τον ΠαναθηναϊκόΑπό το ΟΑΚΑ στο ΣΕΦ κατηφορίζει ο Λούκα Βιλντόσα, που αποδεσμεύεται από τον Παναθηναϊκό για να παίξει στον Ολυμπιακό.
www.sport24.gr
|
Μαλακες ο σκατατζης απο τις αναθυμιασεις το εχει καψει τελειως....να του βρουμε καμμια αλλη δουλεια του τυπου γιατι σε λιγο θα μουγκαναει και θα του τρεχουν τα σαλια.