Aragorn135
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2015
- Κριτικές
- 47
- Like
- 13.393
- Πόντοι
- 10.446
4.30 η ώρα το πρωί κι όλοι έξω...δεν κοιμήθηκε κανείς εκείνο το βράδυ
Τελευταία τροποποίηση:
&τα καλα ερχονται να ξερεις μαν!!Τελος καλο με το σηριαλ Ντορσει
Επίσημο: Επέστρεψε στον Ολυμπιακό για τρία χρόνια ο Ντόρσεϊ!
Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την πρώτη του μεταγραφή στη σεζόν, καθώς ολοκλήρωσε την επιστροφή του Τάιλερ Ντόρσεϊ, ο οποίος θα αγωνίζεται στον Πειραιά για τα επόμενα τρία χρόνια!www.sport-fm.gr
Μακαρι.&τα καλα ερχονται να ξερεις μαν!!
Aάλλο το ένα άλλο το άλλο αυτοί είναι βουτηρομπεμπεδες με τύπου χοντρό θα είχε γίνει Ριζούπολη το τρίτο παιχνίδι αλλά αυτοί έτσι είναι τι να κάνουμε έχουν αλλά καλάοτι πανηγυριζουμε για ντορσει ειναι καλο?εγω πιστευω και στηριζω την διοικηση αν και θα επρεπε να ηταν λιγο πιο τσαμπουκαλεμενη στα καραγκιοζιλικια των απεναντι.
Κουβέντα κάνουμε δε πανηγυριζουμε,να μην πούμε ότι τον πηραμε?οτι πανηγυριζουμε για ντορσει ειναι καλο?εγω πιστευω και στηριζω την διοικηση αν και θα επρεπε να ηταν λιγο πιο τσαμπουκαλεμενη στα καραγκιοζιλικια των απεναντι.
Ο μπαρος δεν εχει καταλαβει που υπερτερει του καναν ο Ντορσει. Μισο να του μετρησω τα καλα.Κουβέντα κάνουμε δε πανηγυριζουμε,να μην πούμε ότι τον πηραμε?
ειναι καλο που βρισκονται οι αγγελοπουλοι στον αθλητισμο,αλλα οταν προκαλεισε επιβαλονται οι απαντησεις.Aάλλο το ένα άλλο το άλλο αυτοί είναι βουτηρομπεμπεδες με τύπου χοντρό θα είχε γίνει Ριζούπολη το τρίτο παιχνίδι αλλά αυτοί έτσι είναι τι να κάνουμε έχουν αλλά καλά
Ο γυάλινος να πάει να γαμηθει δύο σουτ τσ πιο κρίσιμα του χρόνου πουτσες έκανεΟ μπαρος δεν εχει καταλαβει που υπερτερει του καναν ο Ντορσει. Μισο να του μετρησω τα καλα.
Ελληνικο διαβατηριο
Λιγο, οχι πολυ, λιγο καλυτερος στο σκοραρισμα (φτανει να μην τον ξεχναει στον παγκο αν δεν του βγει καλα απο την αρχη)
Νεοτερος σε ηλικια.
Καλος χρυσος ο Καναν, και εγω τον ηθελα να μεινει αλλα...
Για τον Γκος που σκπυζει ο μπαρος παντως και εγω αν βρεθει καποιος καποιος καλυτερος και μπορεσει να σπασει το συμβολαιο, ευχαριστως τον αλλαζα.
Δεν το έχουν γιαυτο και ένας λόγος που δεν πάμε στο μπάσκετ είναι γιατί δεν κάνουνε καφριλικια να συμμετέχουμε και ‘μείςειναι καλο που βρισκονται οι αγγελοπουλοι στον αθλητισμο,αλλα οταν προκαλεισε επιβαλονται οι απαντησεις.
γενικα εχω την απορια παμε να ξαναφτιαξουμε στην ουσια την ομαδα του 22 χωρις τον σλουκα,αυτο το βλεπω στασιμοτητα ενω ολες οι αλλες ομαδες αναβαθμιζονται σημαντικα.Κουβέντα κάνουμε δε πανηγυριζουμε,να μην πούμε ότι τον πηραμε?
εμ ελα που δεν θα παει.Ο γυάλινος να πάει να γαμηθει δύο σουτ τσ πιο κρίσιμα του χρόνου πουτσες έκανε
δεν χρειαζεται να γινεσαι καφρος και να πεφτεις στο επιπεδο τους,ουτε να προπαγανδιζεις οπως κανουν συστηματικα αγωνιστικα και εξωαγωνιστικα αλλα απανντησεις με αληθειες.Δεν το έχουν γιαυτο και ένας λόγος που δεν πάμε στο μπάσκετ είναι γιατί δεν κάνουνε καφριλικια να συμμετέχουμε και ‘μείς
Τύπε ο σκληρός πυρήνας θέλει τζέρτζελο συγωνταρισμα για τζέρτζελο ανοχή πες το οπωσ Θες και στο κοινό του γαύρου που δεν είναι μπασκετικό σε καμία περίπτωση δεν κολλάει να πάει στο σεφ απλά για να βαράει παλαμάκια με το θρυλεονταδεν χρειαζεται να γινεσαι καφρος και να πεφτεις στο επιπεδο τους,ουτε να προπαγανδιζεις οπως κανουν συστηματικα αγωνιστικα και εξωαγωνιστικα αλλα απανντησεις με αληθειες.
Kαναν κ Ντόρσεϊ είναι το ίδιο στυλ κ ίδιου επιπέδου παίκτεςοτι πανηγυριζουμε για ντορσει ειναι καλο?εγω πιστευω και στηριζω την διοικηση αν και θα επρεπε να ηταν λιγο πιο τσαμπουκαλεμενη στα καραγκιοζιλικια των απεναντι.
Ελεος πια. Εδω εχουμε θεμα σε θεσεις Ελληνων λος πουλος και ο Μητρουλονγκ, πηρε λος πουλος και ο Λουτζης και εσυ μου ζητας κι αλλους ξενους.Kαναν κ Ντόρσεϊ είναι το ίδιο στυλ κ ίδιου επιπέδου παίκτες
Το μόνο καλό ότι έχει ελληνικό διαβατήριο κ απελευθέρωνεται μια θέση ξένου
Λουτζης κ μητρολογκ σπίτι τους κ δύο καλοί ποιοτικοί ξένοι