Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 34.840
- Πόντοι
- 6.536
Άστον να κοιμηθεί σήμερα,θα έχουμε 2+ μήνες να τονκαθημερινά.Κοιμαται ο κωλομπαρας
Άστον να κοιμηθεί σήμερα,θα έχουμε 2+ μήνες να τονκαθημερινά.Κοιμαται ο κωλομπαρας
Ο @athinaios44 κοιμαται ή τα πινει ακομα;..Κοιμαται ο κωλομπαρας
Αμα παραγγείλεις κανά τέτοιο κάτω θα σε ρίξω στην Πηγάδα....Ο @athinaios44 κοιμαται ή τα πινει ακομα;..
Εγω ειχα εναν βαζελο αποψε, κερασε για την κουπα, μια χρα την εβγαλα. Δυο πιτσες, μια μακαροναδα, μπιρες και τωρα πινω μια zero.
Την εψαξα και για ταλαγανι, αδερφε, αλλα δεν ειχανε.
Ο αθηναιος ηπιε το βουλγαρικο ουισκι χωρίς τη μπίλια με μισό ποτήρι έγινε κωλοτρυπιδα.Ο @athinaios44 κοιμαται ή τα πινει ακομα;..
Εγω ειχα εναν βαζελο αποψε, κερασε για την κουπα, μια χρα την εβγαλα. Δυο πιτσες, μια μακαροναδα, μπιρες και τωρα πινω μια zero.
Την εψαξα και για ταλαγανι, αδερφε, αλλα δεν ειχανε.
Μην αγχωνεσαι, δεν θα την βγαλεις καθαρη με πιτσες και ταλαγανια.Αμα παραγγείλεις κανά τέτοιο κάτω θα σε ρίξω στην Πηγάδα....
Στη πηγαδα ρε ξέχασα να σου πω, έχει τον μπαρμπαδημο καλοςΑμα παραγγείλεις κανά τέτοιο κάτω θα σε ρίξω στην Πηγάδα....
Είσαι Universal ρε μλκ.Στη πηγαδα ρε ξέχασα να σου πω, έχει τον μπαρμπαδημο καλος
Απίστευτος4 ώρες κάνανε διαπραγματεύσεις με αυτήν την αναγωγή ταναπου. Που να τον σεβόντουσαν κιόλας
Εδώ είμαι ρε κωλομπαρά
δεν κανει κατι ιδιαιτερο..εχει dna αληταμπουρα και αυτο βγαζει..πουλαει τρομοκρατια και πετυχαινει αυτο που θελει..δες την φαση στο τελος που δινει ο καρπανος την μπαλα στον βαζελο ενω ειναι ακριβως μπροστα,ασχετα οτι πηγαν στο ριπλει μετα και αλλαξε η κατοχη..ολη την βδομαδα ελεγε για ενα καφε που εχει και το λεει θρυλικο καφε κτλ ..ε δεν θελει και πολυΔείτε όμως πως δουλεύουν σωματεία που πραγματικά θέλουν την κούπα με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο
Ο βαζελος χτες πήρε τα σπόρια από διαιτητές δλδ κάτι επιθετικά ριμπάουντ που ήταν επιθετικά φάουλ που δεν σφυρίχτηκαν κ έγιναν πόντοι χουαντσο κ Μήτογλου κ τα πέντε δευτερόλεπτα γκριιγκονις επαναφορά ...αλλά παρά όλα αυτά ο πρεζακιας βγήκε κ κατηγόρησε τη διαιτησία πάλι χτες βράδυ..με τον τρόπο αυτό χτίζει γύρω από την ομάδα προστασία κάθε φορά ...διεκδίκησε στα προηγούμενα παιχνίδια κ τα πήρα
Όπως ήταν η διαιτησία στο Τετάρτο παιχνίδι ήταν από 1998-2017 για το βαζελο κ όμως δεν άνοιξε ρουθούνι ενώ για το τέταρτο παιχνίδι έγινε χαμος
Μάγκας ο πρεζακιας
Επειδή στην Ελλάδα οποίος πάει με το σταυρό δεν προοδεύει σε όλους τους τομείς ,έτσι κ ο Τάκης καλά κάνει κ είμαι μάγκαςδεν κανει κατι ιδιαιτερο..εχει dna αληταμπουρα και αυτο βγαζει..πουλαει τρομοκρατια και πετυχαινει αυτο που θελει..δες την φαση στο τελος που δινει ο καρπανος την μπαλα στον βαζελο ενω ειναι ακριβως μπροστα,ασχετα οτι πηγαν στο ριπλει μετα και αλλαξε η κατοχη..ολη την βδομαδα ελεγε για ενα καφε που εχει και το λεει θρυλικο καφε κτλ ..ε δεν θελει και πολυ
Αυτο.συνδιασμός
Απίστευτος
Δλδ τι να πει ο Σπανούλης όταν ο ναρκωμανης τον έβριζε κ του έλεγε να πεθάνει ;!!
Ο Σλούκας ξεκωλωθηκε στους δύο τελικούς Βερολίνο κ χθες ..φυσικά του χρόνου αλλά κ το τρίτο έτος σίγουρα στα 36-37 θα είναι με ένα μεγάλο συμβόλαιο κ θα κάθεται σε αυτό ...
Πάντως έχει πρόβλημα η εθνική κ καλό είναι ο γουοκαπ να μην πάει για να ξεκουραστεί διότι ο Σλούκας πέρσυ προτίμησε τα λεφτά από την εθνική κ ξεκουράστηκε
Κλαϊν μαϊν λες...Εδώ είμαι ρε κωλομπαρά
Κάτοχος ευρωπαϊκής κούπας στον βασιλιά των αθλημάτων .
Στο άθλημα που σας κάνει κρά η κωλοτρυπίδα για διάκριση .
Στο άθλημα που πανηγυρίζατε μία ήττα για 50 χρόνια .
Στο άθλημα που πηγαίνατε και βάφατε κάγκελα για μεροκάματο ένα μπουκαλάκι νερό .
Βολευτείτε με την πορτοκαλί σπυριάρα , εκεί που έχει ευρωπαϊκό τίτλο μέχρι και το Μαρούσι .
Από τούς 19 τίτλους που έχουν μαζέψει οι ελληνικές ομάδες στο μπασκετάκι έχετε πάρει τους 7 .
Κλάιν Μάιν .
Εσυ είσαι Αρειανός υποτίθεται δηλαδή...Δείτε όμως πως δουλεύουν σωματεία που πραγματικά θέλουν την κούπα με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο
Ο βαζελος χτες πήρε τα σπόρια από διαιτητές δλδ κάτι επιθετικά ριμπάουντ που ήταν επιθετικά φάουλ που δεν σφυρίχτηκαν κ έγιναν πόντοι χουαντσο κ Μήτογλου κ τα πέντε δευτερόλεπτα γκριιγκονις επαναφορά ...αλλά παρά όλα αυτά ο πρεζακιας βγήκε κ κατηγόρησε τη διαιτησία πάλι χτες βράδυ..με τον τρόπο αυτό χτίζει γύρω από την ομάδα προστασία κάθε φορά ...διεκδίκησε στα προηγούμενα παιχνίδια κ τα πήρα
Όπως ήταν η διαιτησία στο Τετάρτο παιχνίδι ήταν από 1998-2017 για το βαζελο κ όμως δεν άνοιξε ρουθούνι ενώ για το τέταρτο παιχνίδι έγινε χαμος
Μάγκας ο πρεζακιας
Α,τώρα η Ευρωλίγκα έτσι όπως είναι το σύστημα κτλ....Επειδή στην Ελλάδα οποίος πάει με το σταυρό δεν προοδεύει σε όλους τους τομείς ,έτσι κ ο Τάκης καλά κάνει κ είμαι μάγκας
Αξία ο ΠΑΟ πρωταθλητής Ελλάδος ..
Για την Ευρωλίγκα μαγκιά του πάλι διότι έτσι όπως είναι το σύστημα χρειάζεσαι ένα καλό τριήμερο.ή δύο παίκτες αξίας να σου κάνουν τη διαφορά ..
Ο γαύρος δεν έχει παίκτες πρώτης γραμμής κ δεν ξέρω αν φταει ο προπονητής ή τα αδέρφια ή συνδιασμός
Αντε και του χρόνου παιδιά...
Κωλομπαραδες μανΔεν διαβασα τιποτα απο οσα γραψατε,στα αρχιδια μου κιολας μιας και απο μπασκετ ειστε μυρωδιαδες και κωλοτουμπες με πρωτο τον Τακη,αλλα αυτο που εχω να πω ειναι ενα πολυ μεγαλο ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ οσοι πιανετε τους Αγγελοπουλους και τον Μπαρστοκα στο στομα σας.
Ευχαριστω.