Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 26 άτομα (1 μέλη και 25 επισκέπτες)

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.370
Πόντοι
28.246
Κοιμαται ο κωλομπαρας :tooth:
Ο @athinaios44 κοιμαται ή τα πινει ακομα;..
Εγω ειχα εναν βαζελο αποψε, κερασε για την κουπα, μια χρα την εβγαλα. Δυο πιτσες, μια μακαροναδα, μπιρες και τωρα πινω μια zero.

Την εψαξα και για ταλαγανι, αδερφε, αλλα δεν ειχανε.

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.840
Πόντοι
6.536
Εγω ειχα εναν βαζελο αποψε, κερασε για την κουπα, μια χρα την εβγαλα. Δυο πιτσες, μια μακαροναδα, μπιρες και τωρα πινω μια zero.

Αμα παραγγείλεις κανά τέτοιο κάτω θα σε ρίξω στην Πηγάδα....

:tooth:

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.425
Πόντοι
5.006

Ο αθηναιος ηπιε το βουλγαρικο ουισκι χωρίς τη μπίλια με μισό ποτήρι έγινε κωλοτρυπιδα.

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.370
Πόντοι
28.246
Αμα παραγγείλεις κανά τέτοιο κάτω θα σε ρίξω στην Πηγάδα....

:tooth:
Μην αγχωνεσαι, δεν θα την βγαλεις καθαρη με πιτσες και ταλαγανια.

ΓΟΥΡΟΥΝΟΠΟΥΛΑ θα σου απλωσω στο τραπεζι, γαμημενε. Πρωταθλημα και ευρωπαικο πηρες!

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.374
Πόντοι
22.266
4 ώρες κάνανε διαπραγματεύσεις με αυτήν την αναγωγή ταναπου. Που να τον σεβόντουσαν κιόλας
Απίστευτος
Δλδ τι να πει ο Σπανούλης όταν ο ναρκωμανης τον έβριζε κ του έλεγε να πεθάνει ;!!
Ο Σλούκας ξεκωλωθηκε στους δύο τελικούς Βερολίνο κ χθες ..φυσικά του χρόνου αλλά κ το τρίτο έτος σίγουρα στα 36-37 θα είναι με ένα μεγάλο συμβόλαιο κ θα κάθεται σε αυτό ...

Πάντως έχει πρόβλημα η εθνική κ καλό είναι ο γουοκαπ να μην πάει για να ξεκουραστεί διότι ο Σλούκας πέρσυ προτίμησε τα λεφτά από την εθνική κ ξεκουράστηκε

dimigoall

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
61
Like
29.835
Πόντοι
22.886
@dimigoall

Που είσαι μωρή μποτάνα?

:fuck1:
Εδώ είμαι ρε κωλομπαρά :coffee:

1718425299970.png

Κάτοχος ευρωπαϊκής κούπας στον βασιλιά των αθλημάτων .

Στο άθλημα που σας κάνει κρά η κωλοτρυπίδα για διάκριση .

Στο άθλημα που πανηγυρίζατε μία ήττα για 50 χρόνια .

Στο άθλημα που πηγαίνατε και βάφατε κάγκελα για μεροκάματο ένα μπουκαλάκι νερό .

Βολευτείτε με την πορτοκαλί σπυριάρα , εκεί που έχει ευρωπαϊκό τίτλο μέχρι και το Μαρούσι .
Από τούς 19 τίτλους που έχουν μαζέψει οι ελληνικές ομάδες στο μπασκετάκι έχετε πάρει τους 7 .

Κλάιν Μάιν . :coffee:

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.374
Πόντοι
22.266
Δείτε όμως πως δουλεύουν σωματεία που πραγματικά θέλουν την κούπα με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο
Ο βαζελος χτες πήρε τα σπόρια από διαιτητές δλδ κάτι επιθετικά ριμπάουντ που ήταν επιθετικά φάουλ που δεν σφυρίχτηκαν κ έγιναν πόντοι χουαντσο κ Μήτογλου κ τα πέντε δευτερόλεπτα γκριιγκονις επαναφορά ...αλλά παρά όλα αυτά ο πρεζακιας βγήκε κ κατηγόρησε τη διαιτησία πάλι χτες βράδυ..με τον τρόπο αυτό χτίζει γύρω από την ομάδα προστασία κάθε φορά ...διεκδίκησε στα προηγούμενα παιχνίδια κ τα πήρα

Όπως ήταν η διαιτησία στο Τετάρτο παιχνίδι ήταν από 1998-2017 για το βαζελο κ όμως δεν άνοιξε ρουθούνι ενώ για το τέταρτο παιχνίδι έγινε χαμος

Μάγκας ο πρεζακιας

callahan

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2010
Κριτικές
23
Like
3.242
Πόντοι
3.820
Δείτε όμως πως δουλεύουν σωματεία που πραγματικά θέλουν την κούπα με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο
Ο βαζελος χτες πήρε τα σπόρια από διαιτητές δλδ κάτι επιθετικά ριμπάουντ που ήταν επιθετικά φάουλ που δεν σφυρίχτηκαν κ έγιναν πόντοι χουαντσο κ Μήτογλου κ τα πέντε δευτερόλεπτα γκριιγκονις επαναφορά ...αλλά παρά όλα αυτά ο πρεζακιας βγήκε κ κατηγόρησε τη διαιτησία πάλι χτες βράδυ..με τον τρόπο αυτό χτίζει γύρω από την ομάδα προστασία κάθε φορά ...διεκδίκησε στα προηγούμενα παιχνίδια κ τα πήρα

Όπως ήταν η διαιτησία στο Τετάρτο παιχνίδι ήταν από 1998-2017 για το βαζελο κ όμως δεν άνοιξε ρουθούνι ενώ για το τέταρτο παιχνίδι έγινε χαμος

Μάγκας ο πρεζακιας
δεν κανει κατι ιδιαιτερο..εχει dna αληταμπουρα και αυτο βγαζει..πουλαει τρομοκρατια και πετυχαινει αυτο που θελει..δες την φαση στο τελος που δινει ο καρπανος την μπαλα στον βαζελο ενω ειναι ακριβως μπροστα,ασχετα οτι πηγαν στο ριπλει μετα και αλλαξε η κατοχη..ολη την βδομαδα ελεγε για ενα καφε που εχει και το λεει θρυλικο καφε κτλ ..ε δεν θελει και πολυ

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.374
Πόντοι
22.266
δεν κανει κατι ιδιαιτερο..εχει dna αληταμπουρα και αυτο βγαζει..πουλαει τρομοκρατια και πετυχαινει αυτο που θελει..δες την φαση στο τελος που δινει ο καρπανος την μπαλα στον βαζελο ενω ειναι ακριβως μπροστα,ασχετα οτι πηγαν στο ριπλει μετα και αλλαξε η κατοχη..ολη την βδομαδα ελεγε για ενα καφε που εχει και το λεει θρυλικο καφε κτλ ..ε δεν θελει και πολυ
Επειδή στην Ελλάδα οποίος πάει με το σταυρό δεν προοδεύει σε όλους τους τομείς ,έτσι κ ο Τάκης καλά κάνει κ είμαι μάγκας
Αξία ο ΠΑΟ πρωταθλητής Ελλάδος ..
Για την Ευρωλίγκα μαγκιά του πάλι διότι έτσι όπως είναι το σύστημα χρειάζεσαι ένα καλό τριήμερο.ή δύο παίκτες αξίας να σου κάνουν τη διαφορά ..
Ο γαύρος δεν έχει παίκτες πρώτης γραμμής κ δεν ξέρω αν φταει ο προπονητής ή τα αδέρφια ή συνδιασμός

• Like
Αντιδράσεις: raopau

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.840
Πόντοι
6.536
Απίστευτος
Δλδ τι να πει ο Σπανούλης όταν ο ναρκωμανης τον έβριζε κ του έλεγε να πεθάνει ;!!
Ο Σλούκας ξεκωλωθηκε στους δύο τελικούς Βερολίνο κ χθες ..φυσικά του χρόνου αλλά κ το τρίτο έτος σίγουρα στα 36-37 θα είναι με ένα μεγάλο συμβόλαιο κ θα κάθεται σε αυτό ...

Πάντως έχει πρόβλημα η εθνική κ καλό είναι ο γουοκαπ να μην πάει για να ξεκουραστεί διότι ο Σλούκας πέρσυ προτίμησε τα λεφτά από την εθνική κ ξεκουράστηκε
:jerking::jerking::jerking:
Εδώ είμαι ρε κωλομπαρά :coffee:

1718425299970.png

Κάτοχος ευρωπαϊκής κούπας στον βασιλιά των αθλημάτων .

Στο άθλημα που σας κάνει κρά η κωλοτρυπίδα για διάκριση .

Στο άθλημα που πανηγυρίζατε μία ήττα για 50 χρόνια .

Στο άθλημα που πηγαίνατε και βάφατε κάγκελα για μεροκάματο ένα μπουκαλάκι νερό .

Βολευτείτε με την πορτοκαλί σπυριάρα , εκεί που έχει ευρωπαϊκό τίτλο μέχρι και το Μαρούσι .
Από τούς 19 τίτλους που έχουν μαζέψει οι ελληνικές ομάδες στο μπασκετάκι έχετε πάρει τους 7 .

Κλάιν Μάιν . :coffee:
Κλαϊν μαϊν λες...
Σε μπασκετικό μιλάς...
Σε καταλαβαίνω απο την άλλη φίλος....
Η μπούτσα έχει φτάσει εισοφάγο και ψάχνουμε δικαιολογίες...
:zfuck:

Μάγκας ο πρεζακιας
Εσυ είσαι Αρειανός υποτίθεται δηλαδή...
Σαν άρρωστος και ελαφρώς κομπλεξικός γαύρος γράφεις πάντως....
1998-2017 είπες και καρφώθηκες....
Επειδή στην Ελλάδα οποίος πάει με το σταυρό δεν προοδεύει σε όλους τους τομείς ,έτσι κ ο Τάκης καλά κάνει κ είμαι μάγκας
Αξία ο ΠΑΟ πρωταθλητής Ελλάδος ..
Για την Ευρωλίγκα μαγκιά του πάλι διότι έτσι όπως είναι το σύστημα χρειάζεσαι ένα καλό τριήμερο.ή δύο παίκτες αξίας να σου κάνουν τη διαφορά ..
Ο γαύρος δεν έχει παίκτες πρώτης γραμμής κ δεν ξέρω αν φταει ο προπονητής ή τα αδέρφια ή συνδιασμός
Α,τώρα η Ευρωλίγκα έτσι όπως είναι το σύστημα κτλ....
Δηλαδή το να παλέψεις να βγεις δεύτερος(η πρωτιά ήταν καπαρωμένη)και να βελτιώνεις την ομάδα συνεχώς είναι τυχαίο....
Ή κομπλεξικός είσαι ή άσχετος.
Για μπάσκετ δεν ξανά ομιλώ μαζί σου.

:hi:

Spieler

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2024
Κριτικές
30
Like
2.566
Πόντοι
1.196
Νομίζω έχουν ξεκαυλώσει οι Αγγελόπουλοι. Είναι σχεδόν 20 χρόνια στο γαύρο, πήραν 2 ευρωπαϊκά, πήγαν μερικά F4, πήραν και μερικά πρωταθλήματα και κύπελλα, φαίνονται λίγο κουρασμένοι και χωρίς μεγάλο κίνητρο. Το μπασεκτάκι επιχειρηματικά είναι μίζερο άθλημα και δεν έχει έσοδα, για ποιο λόγο να πετάς εκατομμύρια;

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.944
Πόντοι
6.256
Δεν διαβασα τιποτα απο οσα γραψατε,στα αρχιδια μου κιολας μιας και απο μπασκετ ειστε μυρωδιαδες και κωλοτουμπες με πρωτο τον Τακη,αλλα αυτο που εχω να πω ειναι ενα πολυ μεγαλο ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ οσοι πιανετε τους Αγγελοπουλους και τον Μπαρστοκα στο στομα σας.

Ευχαριστω.

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.425
Πόντοι
5.006
Δεν διαβασα τιποτα απο οσα γραψατε,στα αρχιδια μου κιολας μιας και απο μπασκετ ειστε μυρωδιαδες και κωλοτουμπες με πρωτο τον Τακη,αλλα αυτο που εχω να πω ειναι ενα πολυ μεγαλο ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ οσοι πιανετε τους Αγγελοπουλους και τον Μπαρστοκα στο στομα σας.

Ευχαριστω.
Κωλομπαραδες μαν

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom