raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 23.055
- Πόντοι
- 5.006
Αλλαξε αβαταρ, Τακαρε!
Πουτάνας γιός ο Αμερικανός.
Φέτος πρώτος στόχος ήταν το πρωτάθλημα και καλή πορεία στην Ευρωλίγκα.Θεωρώ πολύ δύσκολη την σκούπα θα αντιδράσει η βαζελα έχει καλή ομάδα παίζει στην έδρα της αλλά αν χάσει νομίζω την μισή χαρά από το ευρωπαϊκό την χάνει θα δούμε
Τύπε μόνο αυτό λες?για δειτε λιγο κατι δεξια
Πες στης αλλης πουτανας γιο, τον Κωστακη να ερθει να μας ξανα δειξει τα αστερια του.Πουτάνας γιός ο Αμερικανός.
Χαρείτε το φέτος.
Καλά είναι.
Πουτανομάδα σιχαμένη είστε τελικά...
Χειρότεροι από εμάς.
Θα το κάνει στους πουτάνας γιούς στην κερκίδα....Πες στης αλλης πουτανας γιο, τον Κωστακη να ερθει να μας ξανα δειξει τα αστερια του.
Μωρη Λουλού πλάκα κάνεις που μας κάνεις κ το δυστυχισμένο αν χάσετε το πρωτάθλημα ;;;;Φέτος πρώτος στόχος ήταν το πρωτάθλημα και καλή πορεία στην Ευρωλίγκα.
Τώρα τι να σου πω,αν είμαστε καλά ή όχι...
Νομίζω πολύ καλά είναι αν είσαι φίλαθλος.
Αν είσαι οπαδός ντεμί....
Μαλακιες λες. Συγγνωμη κιολας. Χαλαρωστε...
Είναι εξίσου δυνατές και οι δυο ομάδες μπορεί και αυτοί να κάνουν το ίδιο ηρεμήστε στο τέλος αν είναι θα πανηγυρίσουμε
Kalημερα αγαπητε για πες τι εκανε η ομαδα στους 2 αγωνες εκτος να σε κερδισει?Πουτάνας γιός ο Αμερικανός.
Χαρείτε το φέτος.
Καλά είναι.
Πουτανομάδα σιχαμένη είστε τελικά...
Χειρότεροι από εμάς.
Ρε μλκ ηρεμα τώρα,και στα δύο παιχνίδια για πλακα σας κερδισαμε καλύτεροι ήμασταν τι μλκς λες ηρεμα τώρα.Θα το κάνει στους πουτάνας γιούς στην κερκίδα....
Εντάξει είμαστε?
Εντάξει είμαστε.....
Μπανάρετε με,στα αρχίδια μου σας γράφω μοντεράκια που μου κάνετε και σιώπηση γαμώ τον Χριστό σας....
Κανέναν δεν είχα προσβάλλει ή ενοχλήσει.
Μέχρι τώρα....
Την ΜΠΟΥΤΣΑ της Βασουλας ενα σχολιο περικαλω.....Θα το κάνει στους πουτάνας γιούς στην κερκίδα....
Εντάξει είμαστε?
Εντάξει είμαστε.....
Μπανάρετε με,στα αρχίδια μου σας γράφω μοντεράκια που μου κάνετε και σιώπηση γαμώ τον Χριστό σας....
Κανέναν δεν είχα προσβάλλει ή ενοχλήσει.
Μέχρι τώρα....
Να τον μπαναρουμε ή οχι;Ρε μλκ ηρεμα τώρα,και στα δύο παιχνίδια για πλακα σας κερδισαμε καλύτεροι ήμασταν τι μλκς λες ηρεμα τώρα.
Καλα, αυτην αμα την ειχε μπροστά του χτες ο Τρακης, θα την δολοφονουσε και θα την ξεκωλιαζε την ωρα που θα ξεψυχουσε!Την ΜΠΟΥΤΣΑ της Βασουλας ενα σχολιο περικαλω...
Θα κάνουμε συμβούλιο θα δουμεΤην ΜΠΟΥΤΣΑ της Βασουλας ενα σχολιο περικαλω.....
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Να τον μπαναρουμε ή οχι;