Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 31.384
- Πόντοι
- 28.246
(Φαπ)αταμαν.Τελικά θα γίνει φαπαναν....ή γιουσουφακι του γενίτσαρου βαζελου
(Φαπ)αταμαν.Τελικά θα γίνει φαπαναν....ή γιουσουφακι του γενίτσαρου βαζελου
Ουτε γι αυτο δεν ειναι ικανος.Β, παρτε τον σλουκα να πλενει τα σπασουαρ του μιλου,εδω δωστε οσο οσο θα ερθει ο μπινες
με την γλωσσα τα πρωτα θα περνει αδερφε....μετα θα ερχεται το κανονικο συνεργειοΟυτε γι αυτο δεν ειναι ικανος.
Είναι ασεβείς και απέναντι στο ίδιο το άθλημα....το ότι Παπανικολάου και Κααναν άνοιξαν κουβέντα με τον Σλούκα έχει να κάνει με τον ίδιο τον Σλούκα που δήλωσε ότι δήλωσε, βάλτε και το ψευτοπαδιλικι γιατί είναι σαν να φτύνεις το παρελθόν σου όταν δεν το σέβεσαι,....Ολους τους μαλακες εχουν μαζεψει εκει στο βαζελο ρε πουστη μου! Απο προεδρο, προπονητη, αρχηγο ( τρομαρα του), εκπροσωπο τυπου κ ολοι οι υπολοιποι μαλακοπιτουρες..... Ουστ!
60-40 πριν ξεκινησουν το ειχα. 55-45 υπερ του επίσης με το 1-0. Πλεον ειναι 50-50 γιατι οπως ειπες θα αντιδρασει.Θεωρώ πολύ δύσκολη την σκούπα θα αντιδράσει η βαζελα έχει καλή ομάδα παίζει στην έδρα της αλλά αν χάσει νομίζω την μισή χαρά από το ευρωπαϊκό την χάνει θα δούμε
Σημασια εχει το πρωταθλημαΘεωρώ πολύ δύσκολη την σκούπα θα αντιδράσει η βαζελα έχει καλή ομάδα παίζει στην έδρα της αλλά αν χάσει νομίζω την μισή χαρά από το ευρωπαϊκό την χάνει θα δούμε
Θεωρώ πολύ δύσκολη την σκούπα θα αντιδράσει η βαζελα έχει καλή ομάδα παίζει στην έδρα της αλλά αν χάσει νομίζω την μισή χαρά από το ευρωπαϊκό την χάνει θα δούμε
Αδερφε, γυρισε το, απο τα κεφαλαια.ΑΛΛΑ ΖΑΚΙΑ ΔΕΝ ΦΤΑΙΣ ΕΣΥ ..... ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΧΑΜΗΛΩΝ ΤΟΝΩΝ ΛΟΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ..... ΝΑ ΕΙΧΕΣ ΕΝΑΝ ΚΟΚΚΑΛΗ Η ΜΑΡΙΝΑΚΗ ..... ΘΑ ΣΟΥ ΕΛΕΓΑ ΑΝ ΘΑ ΤΑ ΕΚΑΝΕΣ ΑΥΤΑ .....
Έχει δεν είναι πιο μεγάλο από την Ευρωλίγκα αλλά αν το πάρεις με 3-0 τον κανείς τον άλλο Τζανετάκο δεν θεωρώ εφικτό να συμβείΣημασια εχει το πρωταθλημα
Και χωρις σκουπα να το παρεις παλι αξια εχει. Δεν ειναι ευρωλιγκα βεβαια αλλα και χωρις σκουπα, παλι του την σπας. Με σκουπα, απλα τον εχεις ξεφτυλισει!Έχει δεν είναι πιο μεγάλο από την Ευρωλίγκα αλλά αν το πάρεις με 3-0 τον κανείς τον άλλο Τζανετάκο δεν θεωρώ εφικτό να συμβεί