ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.435
- Πόντοι
- 5.006
Ρε μλκΒασικα να χαιρεσαι που δεν λειτουργει η φυσικη επιλογη και υπαρχεις ρε διποδη αμοιβαδα....
Ρε μλκΒασικα να χαιρεσαι που δεν λειτουργει η φυσικη επιλογη και υπαρχεις ρε διποδη αμοιβαδα....
Βασικα να χαιρεσαι που δεν λειτουργει η φυσικη επιλογη και υπαρχεις ρε διποδη αμοιβαδα....
Σωστο κι αυτο. Πολυ σωστο!Μεθυσμένος είσαι;;;τι δευτεραρζα γράφεις στην Ευρώπη είναι ο παο;;;
Κάπου στις διακοσιοστη θέση είναι..
Πήρες ζαρζαβατικά προχτές από μαύρο πάνθηρα;;;ή μόνο ατηνεζος;;Ρε μλκ
για θυμησε μου εσυ τι εχεις παρει?Τι να χαίρομαι , που πήρες το κύπελλο στη γ εθνικη Ευρώπης ;
ΟΥΣΤ
Τσιφτετελι ξερεις να χορευεις;Ποιος μπορει να κανει διάλογο μαζι σου , αφου δε μπορεις να καταλάβεις τα αυτονόητα . Αυτο που πήρες ειναι μια ΚΟΥΡΑΔΑ
Κυπελλλο Ελαδας με τον αριγια θυμησε μου εσυ τι εχεις παρει?
Και αυτα λιγοτερα του ειναι απο τα δικα μας.Κυπελλλο Ελαδας με τον αρι
Ποιος μπορει να κανει διάλογο μαζι σου , αφου δε μπορεις να καταλάβεις τα αυτονόητα . Αυτο που πήρες ειναι μια ΚΟΥΡΑΔΑ
Πρεπει να τη σπαει τη μεση.....Τσιφτετελι ξερεις να χορευεις;
Τιγρη άσε το bou και πήγαινε να δωσεις καμια μίζα σε κανένα βοδι της ΕΠΟ. Μπορεί να μην κατάφερες να πάρεις πρωτάθλημα αλλα τα βόδια σε σπρώξανε. Εντάξει σε τσούζει αλλα ξεπέρασε το.Το MILKO cup πηρε ο ολυμπιακος κ πανηγυρίζουν , πως αλλιως το λενε κονφερενς , συνεδριακό κύπελλο
Η απόλυτη κατάντια
Επιςης :
Το σάββατο θα αναδειχθεί ο πρωταθλητής ευρώπης 2024, στο ποδόσφαιρο - κατά πως φαίνεται, η Ρεάλ. Στο μπάσκετ ο πρωταθλητής ευρώπης 2024, είναι ο Παναθηναϊκός.
Και τα Σκόπια ισχυρίζονται ότι είναι η Μακεδονία…
ΠήραΠήρες ζαρζαβατικά προχτές από μαύρο πάνθηρα;;;ή μόνο ατηνεζος;;
Τα αγγούρια δωστά στους βαζελους
και καροτα.Τα αγγούρια δωστά στους βαζελους
Τα έστειλα ηδηΤα αγγούρια δωστά στους βαζελους
Τους εριξες καμια ροχαλα για λιπανση?Τα έστειλα ηδη
ΛΟΓΟΣ ΛΟΓΟΣ ΛΟΓΟΣ ΛΟΓΟΣκαι καπως ετσι ολοκληρωθηκε το ωραιοτερο παραμυθι της ζωης μας...με το κυπελλο εκει που πρεπει :
και ολα αυτα τα οφειλουμε στον βάσκο πατέρα μας...σε αυτον που μπήκε στο πάνθεον των θρυλικων μορφων του συλλογου μας...θα του γινουν προτομές, ονοματοδοσιες δρόμων, θα διδασκεται στα σχολικα βιβλια...τα αξιζει ολα....
χθες τον αγκαλιασα με μεγαλυτερη αγαπη και απο τον ιδιο μου τον πατερα...τον ευχαριστω για ολα....