Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.831
Πόντοι
6.536
ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ :
Με λίγες ώρες να απομένουν μέχρι τον τελικό σου ζητώ Ρέτσο να μην τα κάνεις πουτανα (πέναλντι, κόκκινη, κλπ.) με την Φιορεντίνα. Απο την νεα σεζόν κάνε οτι θες οχι όμως αύριο.
παιξε καλα...μονο αυριο...μετα ελα σπιτι και γαμα με, βαλε με φωτια και καψε με....
μονο αυριο....
ΜΟΝΟ ΑΥΡΙΟ!!!!
Από εδώ το πήγες,από εκεί το έφερες.....
Επιτέλους στο δια ταύτα η γυμνή πραγματικότητα....

:effemine:

dimigoall

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
60
Like
28.967
Πόντοι
22.886
Καλημέρα :thumbsup:
Με ένα όνειρο τρελό ...

Συνημμένα

• IMG_20240529_090552.jpg
    IMG_20240529_090552.jpg
    200,8 KB · Εμφανίσεις: 22

Rori Talagan

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2024
Like
214
Πόντοι
21

Θύρα 7

«ΟΜΟΛΟΓΟΥΜΕ ότι πλέον δεν μας προξενεί εντύπωση η οποιαδήποτε απαγόρευση από την μεριά του κράτους και της αστυνομίας!

Για να είμαστε ειλικρινείς την αναμέναμε, ελπίζοντας βέβαια μήπως αλλάξει έστω και την ύστατη στιγμή κάτι σε αυτό το δήθεν “επιτελικό” κράτος.

Σε αυτό το κράτος που επικρατεί η λογική του “επειδή πονάει το κεφάλι, κόβουμε το κεφάλι”!

Το μόνο που λειτουργεί άλλωστε είναι η γραμμή 112 και το μόνο που νοιάζει την κυβέρνηση, είναι η έξωθεν “Καλή μαρτυρία” με όποιο κόστος για τους πολίτες της χώρας! Είτε αυτό λέγεται συγκάλυψη…μπάζωμα… απαγόρευση!

Τις τελευταίες δέκα ημέρες όπως κάθε Μάιο γίνονται οι τελικοί των διαφόρων αθλητικών διοργανώσεων σε όλη την Ευρώπη( Δουβλίνο, Βερολίνο, Λονδίνο κτλ) αγώνες με χιλιάδες κόσμου απ’ όλους τους φιναλίστ! Χιλιάδες κόσμου, που κυκλοφορούν γύρω από τα γήπεδα αλλά και χιλιόμετρα μακριά από αυτά.

Οπαδοί κάθε ομάδας που πηγαίνουν στα γήπεδα με τις σημαίες, τα λάβαρα τους και φωνάζουν τα αγαπημένα τους συνθήματα,υπό την διακριτική εποπτεία της αστυνομίας!

Εμείς δεν είχαμε πρόβλημα και στην δική μας περίπτωση, να υπάρξει μια διακριτική παρουσία της αστυνομίας, άλλωστε εμείς οι ίδιοι θα περιφρουρούσαμε την πορεία μας προς την Ν. Φιλαδέλφεια, όπως έχουμε κάνει δεκάδες φορές στην ιστορία μας!

Ένας ευρωπαϊκός τελικός στη Αθήνα θα έπρεπε να είναι γιορτή και ευκαιρία προβολής της χώρας μας και όχι μια ακόμα υποχρέωση, που θα βγάλετε εις πέρας με απαγορεύσεις. Είναι αστείο που αναφέρατε στην ανακοίνωση σας, ότι απειλείται η κοινωνικοοικονομική ζωή της πόλης, την οποία εν τέλει, εσείς ζημιώνετε με τις αποφάσεις σας!

Η ερήμωση του λεκανοπεδίου αυτό ακριβώς θα πλήξει, τα διάφορα μαγαζιά που περιμένουν τον κόσμο για να έχουν έσοδα και να επιβιώσουν και όλα αυτά για να έχετε “ήσυχο το κεφάλι σας”.

Το ποδόσφαιρο αποτελεί τρόπο ζωής για πάρα πολλούς ανθρώπους που το παρακολουθούν αλλά και βιοπορίζονται από τις δραστηριότητες που είναι συνδεδεμένες με αυτό.. Ψιλά γράμματα όλα αυτά για εσάς!

Αν είχατε την στοιχειώδη νοημοσύνη, θα γνωρίζατε ότι το να έχετε μόνο δύο σημεία να περιφρουρήσετε, τα τρένα και την πορεία θα ήταν ευκολότερο από να έχετε υπό την εποπτεία σας, διάσπαρτες παρέες που θα πάνε στο γήπεδο, εκτός και αν νομίζετε ότι 9.000 άνθρωποι θα μετακινηθούν ΜΟΝΟ με τα τρένα. Καλές βάρδιες λοιπόν!

Η 29η Μαΐου είναι μια ιστορική μέρα για τον σύλλογο που αγαπάμε και εμείς είμαστε οι τελευταίοι που θα θέλαμε έστω και χωρίς την θέληση μας, να δημιουργήσουμε πρόβλημα σε αυτόν και στον απλό κόσμο της ομάδας μας.

Για όλα τα παραπάνω, ο κόσμος του ΘΡΥΛΟΥ με ελεύθερη βούληση ας διαλέξει τον τρόπο που θα μεταβεί στο γήπεδο.

Ραντεβού στο γήπεδο ΑΔΕΡΦΙΑ! Ζήτω ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Ζήτω η ΘΥΡΑ 7».

BIG_BIG_BEN

Μέγας
Εγγρ.
28 Φεβ 2024
Like
11.832
Πόντοι
3.556
Καλημέρα και με την κούπα το βράδυ.

Ο σοβαρός Ολυμπιακός δεν έχει να φοβηθεί τίποτα. Με την απαιτούμενη τύχη, θα παν όλα καλά.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.263
Πόντοι
12.756
στηριζω

εσπρωξες κανα ψιλο? :coffee:
εχω παιξει κάτι "ονειρα" που ειδα

σκορερ , τρόπος γκολ , ημιχρονα - τελικα , καρτες κτλ

Σαν να πονταρα σημερα σε χθεσινό ματς :coffee::coffee:

Για να δουμε :coffee:

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.831
Πόντοι
6.536

slayer123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2022
Κριτικές
8
Like
4.934
Πόντοι
736
Καλημερα σας!
Καλη επιτυχια για αποψε και γλυτωνετε ρε μουνια βενζινες για τη μεταφορα!
Αλλιως ειναι να πατε αεροδρομιο,αλλιως Νεα Φιλαδελφεια!!!!!

Με τη νικη ρεεεεεεεεε!

dimigoall

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
60
Like
28.967
Πόντοι
22.886

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
13.953
Πόντοι
2.606
ειμαι ρε πουστη μου λες κι εχω βαλει ανθρωπο δικο μου στο χειρουργειο και λες τωρα ποιος θα βγει ο γιατρος η ο νεκροθαφτης να περασει αυτη η μερα να μην τρελαθουμε απο χαρα η πονο

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.263
Πόντοι
12.756
ειμαι ρε πουστη μου λες κι εχω βαλει ανθρωπο δικο μου στο χειρουργειο και λες τωρα ποιος θα βγει ο γιατρος η ο νεκροθαφτης να περασει αυτη η μερα να μην τρελαθουμε απο χαρα η πονο
σηκω τραβα γηπεδο ρε μουνι να δεις την ομαδα σου

professor x

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιαν 2017
Κριτικές
40
Like
26.954
Πόντοι
11.096
Γιγαντοοθονες για την μεγάλη βραδιά σέ τελευταία νέα και στο Πέραμα στην πλατεία ηρώων καί στα Καμίνια στην πλατεία Γεωργίου Γεννηματά όπως καί στην πλατεία Κοραή στό κέντρο του Πειραιά.
Αναμένετε αν θά μπει τελικά καί στην ζέας με τό ποίο πιθανό σενάριο νά στηθεί στό ναυτικό μουσείο στον πεζόδρομο.
Αν ξέχασα κάτι ή κάποιος έχει νεότερα άς ρίξει μία ενημέρωση.

@dimigoall φωτογραφία με την κούπα θά βγάλουμε.
Γαύροι πάμε γερά πάμε δυνατά απόψε γράφουμε μεγάλη ιστορία.
:rockon::rockon::rockon:

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
13.953
Πόντοι
2.606
σηκω τραβα γηπεδο ρε μουνι να δεις την ομαδα σου
εστειλα σε ενα αδελφο που εχουμε παει παντου οταν τραγουδας να τραγουδάς και για μενα που εμεινα εξω χθες βεβαια ειχα σκεφτει να τον φιλεταρω να παρω το εισιτηριο :confused:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom