Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
28.892
Πόντοι
5.506
9929810165711329298.jpg

stelda

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Απρ 2022
Like
11.556
Πόντοι
2.256

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.251
Πόντοι
5.006
ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ :
Με λίγες ώρες να απομένουν μέχρι τον τελικό σου ζητώ Ρέτσο να μην τα κάνεις πουτανα (πέναλντι, κόκκινη, κλπ.) με την Φιορεντίνα. Απο την νεα σεζόν κάνε οτι θες οχι όμως αύριο.
παιξε καλα...μονο αυριο...μετα ελα σπιτι και γαμα με, βαλε με φωτια και καψε με....
μονο αυριο....
ΜΟΝΟ ΑΥΡΙΟ!!!!

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.261
Πόντοι
12.756
εχω παιξει Ρεντσος καρτα , πρωτος παιχτης κιολας 7,8 δίνει :rockon::rockon::rockon:

Ρεντσο πάρε ζωες , σταματα τους την μπαλα , κατεστρεψε τους :rockon::rockon:

Καρτα οποιαδηποτε στιγμη ρετσος 2,47 , πολυ χαμηλο για τον Ρετσαρα μας , παμε για πρωτη κάρτα :rockon::rockon:

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.115
Πόντοι
22.266
Αύριο δεν θα αντέξω να το δω
Θα κλειστό στο δωμάτιο μου κλείνοντας τα κινητά μου
Αλλιώς αν το δω θα φάω μέχρι κ τα δάχτυλα μου :confused:

Για εμάς που μεγάλωσα μακριά από τον Πειραιά σε εχθρικό έδαφος ο θρύλος είναι κάτι όντως θρυλικό μυθικό ....όπως για τους Έλληνες ο Κολοκοτρώνης ήταν κάτι σαν μύθος στο άκουσμα του ονόματος του .
Αύριο Για τον φίλο μου τον ρέγγα που εχασε το μάτι του στα επεισόδια στη Δράμα το 1994
Για τα περίπου 60,000 χιλιόμετρα Θράκης Πειραιά άυπνοι χωρίς νερό χωρίς φαγητό που μάς έκλειναν οι μπάτσοι υποχρεωτικά μέσα στη Μαλακάσα κ Μάλγαρα να περιμένουμε ώρες
Για τον λυκειάρχη που έπρεπε να κοπω από αδικαιολόγητες απουσίες αλλά με έσωσε.

Για την ιδέα του θρύλου που μεγαλώσαμε στα πέτρινα χρόνια κ γίναμε ολυμπιακοί όχι επειδή παίρναμε τότε πρωταθλήματα αλλά γιατί απλά ξέραμε ότι είναι ο θρύλος....
Για τις άπειρες γκλοπιες Φιλαδέλφεια Τούμπα Χαριλάου Καυτατζόγλειο ΟΑΚΑ λεοφορο Καστοριά Έδεσσα Βέροια Ρόδο Καβάλα
Λυπάμαι αλλά δεν αντέχω να το δω
Καλη επιτυχία

Τελευταία τροποποίηση:

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
13.953
Πόντοι
2.606
Αύριο δεν θα αντέξω να το δω
Θα κλειστό στο δωμάτιο μου κλείνοντας τα κινητά μου
Αλλιώς αν το δω θα φάω μέχρι κ τα δάχτυλα μου :confused:

Για εμάς που μεγάλωσα μακριά από τον Πειραιά σε εχθρικό έδαφος ο θρύλος είναι κάτι όντως θρυλικό μυθικό ....όπως για τους Έλληνες ο Κολοκοτρώνης ήταν κάτι σαν μύθος στο άκουσμα του ονόματος του .
Αύριο Για τον φίλο μου τον ρέγγα που εχασε το μάτι του στα επεισόδια στη Δράμα το 1994
Για τα περίπου 60,000 χιλιόμετρα Θράκης Πειραιά άυπνοι χωρίς νερό χωρίς φαγητό που μας έκλειναν οι μπάτσοι υποχρεωτικά μέσα στη Μαλακάσα κ Μάλγαρα να περιμένουμε ώρες
Για τον λυκειάρχη που έπρεπε να κοπω από αδικαιολόγητες απουσίες αλλά με έσωσε.

Για την ιδέα του θρύλου που μεγαλώσαμε στα πέτρινα χρόνια κ γίναμε ολυμπιακοί όχι επειδή παίρναμε τότε πρωταθλήματα αλλά γιατί απλά ξέραμε ότι είναι ο θρύλος....
Για τις άπειρες γκλοπιες Φιλαδέλφεια Τούμπα Χαριλάου Καυτατζόγλειο ΟΑΚΑ λεοφορο Καστοριά Έδεσσα Βέροια Ρόδο Καβάλα
Λυπάμαι αλλά δεν αντέχω να το δω
Καλά επιτυχία
Και εγώ δεν αντέχω να το δω γιατί μέσα μου ξέρω ότι θα γαμηθει το μουνι της Παναγίας όπως γίνεται πάντα με αυτή την ομάδα αυτό μας έχει δείξει η ιστορία

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.261
Πόντοι
28.246

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.251
Πόντοι
5.006
ενα τελευταιο μηνυμα πριν τον αγωνα, καθως δεν προκειται να γραψω ξανα πριν τελειωσει το ματς :

αυριο ειναι η μερα που περιμενα ολη μου την ζωη....οπως και εκατομμυρια ακομα γαυροι...ειτε εισαι μεσα στο γηπεδο, ειτε εισαι στην αλλη ακρη της ελλαδας ή στην αλλη ακρη της γης, αυριο πρεπει να αφιερωσεις ολη σου την ενεργεια για να καταφερει αυτη η ομαδα να παρει το τροπαιο...
αυριο δεν εχει βρισιες και κατάρες...αυριο εκπροσωπεις ολους οσους εφυγαν απο την ζωη χωρις να ζησουν αυτο που θα ζησεις αυριο.....

υγ : και αν δεν γινει αυτο...

:hi::hi::hi::hi::hi::hi::hi::hi::hi::hi::hi::hi::hi:

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.261
Πόντοι
28.246
Σάββας Θεοδωρίδης.

Παναγιώτης Τουμανίδης (ετών 14), Κώστας Σκλαβούνης (ετών 16), Ηλίας Παναγούλης (ετών 17), Γεράσιμος Αμίτσης (ετών 18), Γιάννης Κανελλόπουλος (ετών 18), Σπύρος Λεωνιδάκης (ετών 18), Γιάννης Σπηλιόπουλος (ετών 19), Νίκος Φίλος (ετών 19), Γιάννης Διαλυνάς (ετών 20), Ευστράτιος Λούπος (ετών 20), Βασίλης Μάχας (ετών 20), Μιχάλης Κωστόπουλος (ετών 21), Ζωγραφούλα Χαϊρατίδου (ετών 23), Σπύρος Ανδριώτης (ετών 24), Κώστας Καρανικόλας (ετών 26), Μιχάλης Μάρκου (ετών 27), Κώστας Μπίλας (ετών 28), Αναστάσιος Πιτσόλης (ετών 30), Χρήστος Χατζηγεωργίου (ετών 34), Αντώνης Κουρουπάκης (ετών 34), Δημήτρης Αδαμόπουλος (ετών 40)

Αττίλιο. Με την τρομπέτα να σαλπίζει και όλοι φωνάζουν το όνομα μιας μόνο ομάδας:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!

Ξημέρωσε αδερφια! Η μεγαλη στιγμη εφτασε Αποψε στις 22:00. @troubakhs

ΤΡΟΥΜΠΑΚΗ, ΤΟ ΝΟΥ ΣΟΥ...! ΤΟ ΝΟΥ ΣΟΥ ΑΔΕΡΦΕ!

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
7.739
Πόντοι
2.306
Δεν πιστευω οτι το γράφω αυτο αλλα ευχομαι καλη επιτυχια στον Ολυμπιακο σημερα (ειλικρινα).
Η πιθανοτητα να διεκδικησει ελληνικη ομαδα ευρωπαϊκο τροπαιο με τελικο σε ελληνικο γηπεδο ξανα ειναι σχεδον μηδεινικη.
Αν ειναι λοιπον το τυχερο του γαυρου, τοτε να χτυπησει το ματς και να το παρει.
Εχουμε ολοι φιλους Ολυμπιακους, οτι ομαδα και να υποστηριζουμε, αν ειναι να γινουν ευτυχισμενοι οι Ολυμπιακοι φιλοι μου αυριο και γω μαζι τους.
Μετα θα ’ χουμε να βριζομαστε για χρονια, καλα να ειμαστε.
το νου σας, κοσμια στο γηπεδο…

Τελευταία τροποποίηση:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom