Aragorn135
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2015
- Κριτικές
- 47
- Like
- 13.288
- Πόντοι
- 10.446
Καλημερα ΘΡΥΛΕ!! Εχεις δουλιτσα σημερα! Παμε για τη κουπα!
εχω παιξει κάτι "ονειρα" που ειδαστηριζω
εσπρωξες κανα ψιλο?
Πμεχω παιξει κάτι "ονειρα" που ειδα
σκορερ , τρόπος γκολ , ημιχρονα - τελικα , καρτες κτλ
Σαν να πονταρα σημερα σε χθεσινό ματς
Για να δουμε
Όχι ρε . Δεν κατάφερα να βρω . Ούτε όταν γαμούσαμε την Paris του glamourα τέτοια ζήτηση ...Dimigoall θά είσαι μέσα σήμερα;
σηκω τραβα γηπεδο ρε μουνι να δεις την ομαδα σουειμαι ρε πουστη μου λες κι εχω βαλει ανθρωπο δικο μου στο χειρουργειο και λες τωρα ποιος θα βγει ο γιατρος η ο νεκροθαφτης να περασει αυτη η μερα να μην τρελαθουμε απο χαρα η πονο
εστειλα σε ενα αδελφο που εχουμε παει παντου οταν τραγουδας να τραγουδάς και για μενα που εμεινα εξω χθες βεβαια ειχα σκεφτει να τον φιλεταρω να παρω το εισιτηριοσηκω τραβα γηπεδο ρε μουνι να δεις την ομαδα σου
ειμαι ρε πουστη μου λες κι εχω βαλει ανθρωπο δικο μου στο χειρουργειο και λες τωρα ποιος θα βγει ο γιατρος η ο νεκροθαφτης να περασει αυτη η μερα να μην τρελαθουμε απο χαρα η πονο
Απλα Τακη αφηνω αυτο εδω....λοιπον μουνοπανα, ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΕΔΩ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΤΗΣ ΣΠΥΡΙΑΡΑΣ!!!!
αφηνουμε στην ακρη το συμπαθες μπασκετικο σωματειο των αμπελοκηπων, και στρεφουμε ολη την προσοχη μας και ολη την θετικη ενεργεια μας στο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΑΤΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΑΣ!!!!
την τετάρτη οσοι θα ειμαστε μεσα, αλλα και οι χιλιαδες απο ολη την ελλαδα που θα ειναι στον πειραια, πρεπει να ζουμε και να αναπνεουμε γι αυτο το ματς...απομωνονουμε βαζελογαυρους χελρειζερ, ριχνουμε φαπες σε μισθωτους που θα τολμησουν να πουν καμια μαλακια, και παμε ευλαγικα να προσευχηθουμε στο μνημειο της θυρας 7 εξω απο τον ναο, γιατι εχουμε ενα ιερο καθηκον απεναντι σε ολους αυτους που δεν ειναι πλεον μαζι μας...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Το μεγαλείο σου μοναδικό ⚪️ | ΕΧΑΣΑ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΤΑ ΚΑΛΑ ΜΟΥ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΠΑΠ ΑΡΙΝΑ Γ* ΤΗ ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ⚪️ Εεε ωωω την κούπα... | By Ερυθρόλευκη μαγείαFacebook
Ας ξεκινήσουμε με την αισιόδοξη είδηση της ημέρας :
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα δει τον ιστορικό τελικό του Ολυμπιακού στο σπίτι του, με μπάρμπεκιου και καλούς φίλους
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποκάλυψε σε τηλεοπτική του συνέντευξη στο ACTION24 ότι θα δει τον τελικό του Ολυμπιακού με τη Φιορεντίνα στο σπίτι του, με μπάρμπεκιου και καλούς.www.sport24.gr
ποιος σου μιλησε εσενα απογονε?σε εβρισα τζουλια ?βαλε προκτοσιναλαρ γιατι οπως φαινεταιΚανενα τσιμπουκι κανεις;
για ενα μιλκο καπ τρελαθηκες ρε τακη?ενα τελευταιο μηνυμα πριν τον αγωνα, καθως δεν προκειται να γραψω ξανα πριν τελειωσει το ματς :
αυριο ειναι η μερα που περιμενα ολη μου την ζωη....οπως και εκατομμυρια ακομα γαυροι...ειτε εισαι μεσα στο γηπεδο, ειτε εισαι στην αλλη ακρη της ελλαδας ή στην αλλη ακρη της γης, αυριο πρεπει να αφιερωσεις ολη σου την ενεργεια για να καταφερει αυτη η ομαδα να παρει το τροπαιο...
αυριο δεν εχει βρισιες και κατάρες...αυριο εκπροσωπεις ολους οσους εφυγαν απο την ζωη χωρις να ζησουν αυτο που θα ζησεις αυριο.....
υγ : και αν δεν γινει αυτο...