tsigkoleletos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιαν 2024
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.021
- Πόντοι
- 506
Αγια Σοφια θα λετε και θα κλαιτε!ΞΙΔΙ...
Αγια Σοφια θα λετε και θα κλαιτε!ΞΙΔΙ...
50 λεπτα παιζουμε απεναντι στη 4η Αγγλικη ομαδα με Ρετσο και Κινι και δεν εχουμε φαει ακομα γκολ.....τα ανεξηγητα της φυσης.
Μιλάς για το γήπεδο που το πρωτομαγαρισα και είμαι κοντά στο να το βάψω στα ερυθρόλευκα.Αγια Σοφια θα λετε και θα κλαιτε!
απο το πολυ μαγαρισμα που λες πηρα πρωταθλημα!!!Μιλάς για το γήπεδο που το πρωτομαγαρισα και είμαι κοντά στο να το βάψω στα ερυθρόλευκα.
Μάλιστα.
Εγώ λέω να βάλει κάποιον στο κέντρο ο παππούς να κλείσουν περισσότεροι χώροι.Θα ελεγα να παθει συντριπτικο καταγμα,ρηξη αχχειλιου και στα 2 ποδια ο Κιμνι αλλα δεν εχουμε καποιον αλλον δυστυχως....
Συμφωνω...εξω Ποντενσε ή Φορτουνης.Και στο δεύτερο ημίχρονο με αντεπιθέσεις έχουμε να παίζουμε.
Smart football.
Έχεις να βγάλεις δίμετρες κουράδες από τους νιπτήρες...........απο το πολυ μαγαρισμα που λες πηρα πρωταθλημα!!!
μακαρι τετοια μαγαρισματα!
δε σας βλεπω να απολαμβανετε το ματσακι!!!Έχεις να βγάλεις δίμετρες κουράδες από τους νιπτήρες...........
Μα έχεις να βγάλεις δίμετρες κουράδες από τους νιπτήρες..........
και μια χαρα κανουμε.....να τους το κολαγαμε τωρα να τελειωνε.....ΥΨΙΣΤΟΣ Ο ΣΤΡΑΤΗΛΑΤΗΣ ΜΑΝΤΙΛΙΜΠΑΡΚαι στο δεύτερο ημίχρονο με αντεπιθέσεις έχουμε να παίζουμε.
Smart football.
ΑΔΕΡΦΕ για να ειμαστε δικαιοι......Ο MVP tης ομαδας ειναι αυτος εχει στρωσει την ομαδα....ΙΜΠΟΡΑ ΓΑΜΑΕΙ ΚΩΛΟΜΠΑΡΑΔΕΣ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Τον ανέστησε παππους
Παει ο μπαρμπας...
μπηκε αλλο θηριο.....Παει ο μπαρμπας...