Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 31.195
- Πόντοι
- 28.246
ενδεκάδα του Ολυμπιακού: Τζολάκης, Ροντινέι, Ρέτσος, Κάρμο, Κίνι, Έσε, Ιμπόρα, Τσικίνιο, Φορτούνης, Ποντένσε, Ελ Κααμπί.
ενδεκάδα του Ολυμπιακού: Τζολάκης, Ροντινέι, Ρέτσος, Κάρμο, Κίνι, Έσε, Ιμπόρα, Τσικίνιο, Φορτούνης, Ποντένσε, Ελ Κααμπί.
στο gif ειναι η τουμπα παντως
ουτε καταλαβες οτι εβαλες την θ4 του παοκ ε?
Βολέψου και απόλαυσε φίλε μου
δεν πας μια βολτα και συ με τον χελ καλου κακου.Σήμερα πρέπει να παίξουμε και με τα 3 πόδια μας.
Γαμιόλες αλαζόνες Άγγλοι σήμερα θα φάτε μια Περαιώτικη πούτσα από εδώ μέχρι την Μάγχη ...
δεν πας μια βολτα και συ με τον χελ καλου κακου.
Κι όμως είναι ειναι Τούμπα.
Βολέψου και απόλαυσε φίλε μου
Εγώ στη θέση σου σήμερα θα το έπαιζα Ηρακλειδης κ αν αποκλειόταν ο γαύρος θα έβγαζα όλα τα βαζελικα μου ποθημενανα ξερεις ενω θα σας στηριζα ο μουνης ο @baros ειναι εριστικος και αυτος φταιει που ΔΕΝ θα σας στηριξω
γενικα ειμαι μελισταλαχτοςΕγώ στη θέση σου σήμερα θα το έπαιζα Ηρακλειδης κ αν αποκλειόταν ο γαύρος θα έβγαζα όλα τα βαζελικα μου ποθημενα
Παρακαλειται ο γείτονας μου δαμαρεως 73 να πληρώσει άμεσα την συνδρομητική του για να δούμε κ εμείς λίγο θρύλο
Καλά που είπες μέλιγενικα ειμαι μελισταλαχτος
Εσενα ειδικα σκατατζη θα σε φτιαξω καλα.....αρκιντι.οχι ρε πουστη.
@troubakhsΤι εγινε μουνοπανα βγαλατε γλωσσιτσα;
Απο το πρωτο δευτερολεπτο θα το δω και δινω απο τωρα προγνωστικα 1-3 και αποκλεισμος στα πεναλτι!!!
ΣΑΚ ΜΑΙ ΝΤΙΚ!!!
Ειμαι πιο δαιμονισμενος απο ποτε δεν με πιανει τιποτα!!!Την γαμησατε!!!
Τι εγινε μουνοπανα βγαλατε γλωσσιτσα;
Απο το πρωτο δευτερολεπτο θα το δω και δινω απο τωρα προγνωστικα 1-3 και αποκλεισμος στα πεναλτι!!!
ΣΑΚ ΜΑΙ ΝΤΙΚ!!!
Κλείσε σε την τηλεόραση.Ειμαι πιο δαιμονισμενος απο ποτε δεν με πιανει τιποτα!!!Την γαμησατε!!!