ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.269
- Πόντοι
- 5.006
Θα σου πω μέχρι τέλους εβδομάδος αδελφε για σενααδερφε δωσε τιμες,ελληνικο,ολυμπιακο αρνι 2 του μαη.....
Θα σου πω μέχρι τέλους εβδομάδος αδελφε για σενααδερφε δωσε τιμες,ελληνικο,ολυμπιακο αρνι 2 του μαη.....
Την προετοιμασία του για την εντός έδρας αναμέτρηση με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε ο Ολυμπιακός.
Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ άφησε εκτός αποστολής τους Κάρμο, Ροντινέι, Φορτούνη για λόγους ξεκούρασης. Ο Βάσκος δεν συμπεριέλαβε στους εκλεκτούς του ούτε τους Αλεξανδρόπουλο, Μπιανκόν, Καμπράλ για διαφορετικούς λόγους.
Αυτη ειναι η ζωη ενος γαυρου, αδερφε. Δεν υπαρχει πιο ευτυχισμένος φιλαθλος απο εναν γαυρο.πως αντεχεις να εισαι φιλαθλος του μεγαλυτερου συλογου στον κοσμο ρε ρε παιδια....παρτε με απο το πασαλιμανι....
Καλα ο Καρμο, Ροντινει, Φορτουνης. Γαμηθηκανε την Πεμπτη και την τεταρτη εχεις δυσκολοτερο παιχνιδι στο Βικελιδης. Θα ειναι σε αποστολη και με πριμ... απο Φιλαδελφεια ο (σκουληκι)αρης.Προφανώς παρατάμε το πρωτάθλημα και τα δίνουμε όλα για την υπέρβαση στην Ευρώπη. Λογικό ακούγεται. Θα αποφασίσουμε όμορφα κι ωραία για τον πρωταθλητή , απλά για να μην ξεχνάνε ποιος είναι ο γαμιας τους. Περσι ηταν η ζελα , φετος θα ναι η Κούλα.
Καλα ο Καρμο, Ροντινει, Φορτουνης. Γαμηθηκανε την Πεμπτη και την τεταρτη εχεις δυσκολοτερο παιχνιδι στο Βικελιδης. Θα ειναι σε αποστολη και με πριμ... απο Φιλαδελφεια ο (σκουληκι)αρης.
Αλλα Μπιανκον, Αλεξανδροπουλο δεν καταλαιβαινω γιατι τους αφησε εξω.
Καλα, ο Εσε εχει γινει νεος Ρεαμπτσιουκ. Και να φανταστεις πριν ερθει σε εμας επαιζε κανονικα πρωταθλημα στην Αργεντινη.Τι μας ενδιαφέρει το ματς στο Βικελιδης εμας ; Μη χάσουμε την τεταρτη θέση ; Δε τη χάνουμε.
Δεν ξερω για τους άλλους. Μηπως εχουν καμια ιωση ; Εγω θα ηθελα να ξεκουρασει και Εσε - Τσικινιο γιατι τους εχει ξεπατώσει.
Καλα, ο Εσε εχει γινει νεος Ρεαμπτσιουκ. Και να φανταστεις πριν ερθει σε εμας επαιζε κανονικα πρωταθλημα στην Αργεντινη.
Ο Στολτιδης σου εβγαζε και 7-8 γκολ τον χρονο.Καθαρόαιμο άτι! Εμενα μου θυμίζει Στολτίδη.
Ο Στολτιδης σου εβγαζε και 7-8 γκολ τον χρονο.
Παντως η απαισιοδοξία σου να παει και να μην ερθει. Ξεχασα να στο πω στο προηγουμενο.
Ο φουκαρας ο Καμαρα. Ολοι ειναι στον αφρο αυτος εχει μεινει μονος του. Θα παει στην Κουλα, μιλαμε για καταντια.Στα τρεξίματα εννοώ. Κατά τ' αλλα δεν ειναι Στολτιδης , ειναι εντελως αλλο στυλ παιχτη. Ευτυχως πηραμε τον Τσικινιο γιατι τον ειχαμε χαντακώσει να παιζει με τον Καμαρά που ψωλαρε ή τον Αλεξανδροπουλο.
Ποια απαισιοδοξία ;
Ο φουκαρας ο Καμαρα. Ολοι ειναι στον αφρο αυτος εχει μεινει μονος του. Θα παει στην Κουλα, μιλαμε για καταντια.
Την απαισιοδοξια οτι δεν θα βγει πανω απο την τεταρτη θεση.
Βρε πάρτε το ευρωπαϊκό τρόπαιο και στα παπάρια σας το πρωτάθλημα.Ένα σωρό έχετε ενώ ευρωπαϊκό καμία ελληνική ομάδα.Έτσι θα παίξετε και στο Europa League του χρόνου και ας γίνει ό,τι θέλει στον τελικό κυπέλλου Ελλάδας.Μακάρι να ήταν η ομάδα μου στη θέση σας.Τα έχω πάρει στο κρανίο με τον Λουτσέσκου που δεν έπαιξε χωρίς πίεση ψηλά και με αντεπιθέσεις.Aπο που προκύπτει οτι θα πάει στην Κούλα ; Πρώτη φορά το ακούω αυτό. Για τον Φορτουνη ακούγεται οτι εχει κλεισει στην Κουλα.
Τώρα για τα υπόλοιπα , δεν ειναι απαισιοδοξία , είναι ρεαλισμός. Αν κατεβουμε χαλαρά στα ντερμπι (τα οποια ηδη εχουμε χασει ολα πλην ενος) το προφανές ειναι οτι θα μεινουμε τεταρτοι . Δυστυχώς δεν έχουμε βαθος φετος για να παιζουμε 2 ντερμπι τη βδομαδα και να χτυπησουμε και τη Βιλα . Ουτε καν μια εντεκαδα της προκοπης δεν εχουμε. Αναγκαστικα πρεπει να διαλεξουμε και σωστά διαλέξαμε την Ευρώπη. Ειμαστε 6 βαθμους πισω κι εχουμε να παμε Τουμπα,Βικελιδης , Λεωφορο. Ρεαλιστικα δεν εχουμε πολλες πιθανοτητες.
Ασφαλως και μια ευρωπαικη κουπα, γραφω στ αρχιδια μου το πρωταθλημα, όποιος και αν το παρει.Βρε πάρτε το ευρωπαϊκό τρόπαιο και στα παπάρια σας το πρωτάθλημα.Ένα σωρό έχετε ενώ ευρωπαϊκό καμία ελληνική ομάδα.Έτσι θα παίξετε και στο Europa League του χρόνου και ας γίνει ό,τι θέλει στον τελικό κυπέλλου Ελλάδας.Μακάρι να ήταν η ομάδα μου στη θέση σας.Τα έχω πάρει στο κρανίο με τον Λουτσέσκου που δεν έπαιξε χωρίς πίεση ψηλά και με αντεπιθέσεις.
Για το πουτσο τελειωςΑπαράδεκτο να μην έχει το γυναικείο τμήμα γήπεδο της προκοπής
Δεν είναι έδρα η βοηθητική ''αίθουσα'' του ΣΕΦ
Είναι και ο κόουτς εκεί αλλά και κάποιοι παίκτεςΓια το πουτσο τελειως