Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 201K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 54 άτομα (0 μέλη και 54 επισκέπτες)

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
37.693
Πόντοι
9.931
Εσείς όταν τρωγατε 6 άρες 5 άρες και 4 άρες γιατι πηγαίνατε ρε τυπε,μαλακιες λες τυπε μεγάλες κιολας.
Εγω τυπε δεν πήγαινα πουθενά οταν ο Παναθηναϊκός παράπαιε, δεν ειχα σκοπό ούτε να σπάσω τα νευρα μου, ουτε να βγαλω τα ματια και πανω απο ολα δεν ειχα σκοπό να δώσω ουτε μισο ευρω σε εναν πρόεδρο που με κοροϊδεύει.

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
35.292
Πόντοι
5.006
Εγω τυπε δεν πήγαινα πουθενά οταν ο Παναθηναϊκός παράπαιε, δεν ειχα σκοπό ούτε να σπάσω τα νευρα μου, ουτε να βγαλω τα ματια και πανω απο ολα δεν ειχα σκοπό να δώσω ουτε μισο ευρω σε εναν πρόεδρο που με κοροϊδεύει.
Έχει μυαλό τυπε ο κόσμος θα το βρει μπροστά του, όταν συνεχίσει έτσι ο βαγγελας

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
34.546
Πόντοι
28.246
Τυποι το να πηγαίνετε να δειτε μια ομάδα χωρίς αρχή, μέση και τέλος και να θέλετε να βγάλετε τα μάτια σας με αυτο που βλέπετε δεν είναι φυσιολογικό, λέγεται μαζοχισμος...

Αλλά εντάξει οπως την βρίσκει κανείς, τρέξτε του χρόνου να εξαντλήσετε τα διαρκείας και να συνεχίσει ο χοντρός το ξέπλυμα του μαύρου χρήματος με την ησυχία του.
Δεν μας ενδιαφερει το παραδειγμα σου τυπε. Και δεν θα σε ρωτησουμε και τι θα κανουμε.

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.217
Πόντοι
5.006
ο κοβασεβιτς ειχε ξεκωλωθει στις μιζες τις χρονιες που η ομαδα πετουσε και υπηρχε τάξη και αλφαδιά...
τωρα που ειναι ολα μπουρδελο, θα φαει με 10 μασελες ο κωλομπαρας ο σερβος...:confused:

καλυτερα να του φορεσουν μια στολη και να τον βαλουν φορ..περισσοτερο θα προσφερει ο κωλοπαιδαρας ο σερβος με το κεφαλι σαν παπουτσι που ειχε....μιλαμε για απιαστες κεφαλιές....:rockon:

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
35.292
Πόντοι
5.006
ο κοβασεβιτς ειχε ξεκωλωθει στις μιζες τις χρονιες που η ομαδα πετουσε και υπηρχε τάξη και αλφαδιά...
τωρα που ειναι ολα μπουρδελο, θα φαει με 10 μασελες ο κωλομπαρας ο σερβος...:confused:

καλυτερα να του φορεσουν μια στολη και να τον βαλουν φορ..περισσοτερο θα προσφερει ο κωλοπαιδαρας ο σερβος με το κεφαλι σαν παπουτσι που ειχε....μιλαμε για απιαστες κεφαλιές....:rockon:
Ετσι Τάκη όπως το είπες κωλομπαρας

rsotos7

Σπουδαίος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2022
Κριτικές
25
Like
7.504
Πόντοι
3.446

Κάντε τα κουμάντα σας γιατί δεν θα αφήσει βιζιτα για βιζιτα διαθέσιμη ο πουστης.Γαμηστε οσο προλαβαίνετε

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
22.347
Πόντοι
6.056
Μέσα ήμουν πιτσιρικας
ξεροχύνω με μπαρουτοκαπνισμένο βετεράνο Άντζελο, απόστρατος ΟΥΚΑΣ της εφτά :rockon:
_____

στο θέμα προέδρων - οπαδών
θα συμφωνήσω ότι την ομάδα δεν την αφήνεις για χάρη κανενός προέδρου
Εννοείται ότι κανέναν δεν αφήνεις να σε σύρει-εκμεταλλευτεί σε εξωαθλητικά "παιχνίδια"-"δουλειές του"
Τώρα στην ειδική φάση που ανέφερε κάποιος φίλος παραπάνω , όταν δηλαδή η ομάδα δεν βλέπεται ,
απλά δεν πας γήπεδο αφού δεν το αντέχεις αλλά αυτό δεν έχει να κάνει με προέδρους
Παράδειγμα , την ομάδα του Ράντονιτς δεν μπορούσα να τη βλέπω όχι στο οακα αλλά ούτε στην tv :2funny:

Το σωστό είναι όλοι κοντά στην ομάδα τους-στη φανέλα που αγαπούν
και έξω από τα γήπεδα Κύριοι κ ωραίοι μάγκες !!!

• Like
Αντιδράσεις: linear

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
35.292
Πόντοι
5.006
στο εχω πει οτι μου αρεσεις?
Γαμιολες φαγωθήκατε με τον αδελφό :alivedick::alivedick::alivedick::alivedick:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

ξεροχύνω με μπαρουτοκαπνισμένο βετεράνο Άντζελο, απόστρατος ΟΥΚΑΣ της εφτά :rockon:
_____

στο θέμα προέδρων - οπαδών
θα συμφωνήσω ότι την ομάδα δεν την αφήνεις για χάρη κανενός προέδρου
Εννοείται ότι κανέναν δεν αφήνεις να σε σύρει-εκμεταλλευτεί σε εξωαθλητικά "παιχνίδια"-"δουλειές του"
Τώρα στην ειδική φάση που ανέφερε κάποιος φίλος παραπάνω , όταν δηλαδή η ομάδα δεν βλέπεται ,
απλά δεν πας γήπεδο αφού δεν το αντέχεις αλλά αυτό δεν έχει να κάνει με προέδρους
Παράδειγμα , την ομάδα του Ράντονιτς δεν μπορούσα να τη βλέπω όχι στο οακα αλλά ούτε στην tv :2funny:

Το σωστό είναι όλοι κοντά στην ομάδα τους-στη φανέλα που αγαπούν
και έξω από τα γήπεδα Κύριοι κ ωραίοι μάγκες !!!
Όχι εφτά.

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.217
Πόντοι
5.006
θενκς γκεις....μαλακιστηκα και ζηταω συγγνωμη....
απο εσας και ολιγους βαζελοπαοκαεκτζηδεατρομητους
που εισαι ρε μπραδερινι?
καλη επιστροφη παιχταρα μου!!!!
μας ελειψες!!!!
:grouphug::grouphug::grouphug::grouphug::grouphug::grouphug::grouphug:

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
32.456
Πόντοι
5.506
ρε μαλακες στα σοβαρα τωρα...πηρε η ρομα τον Μοντεστο? εναν τυπο που με αυτους που εφερε σχεδον πηραμε το ουεφα πριν 3 χρονια?
και ο βαγγελας εφερε καποιον πορτογαλλο με γυαλα που ηδη διωξαμε?

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
32.456
Πόντοι
5.506
Κατσε καλα αδερφε. Εμας μας αρεσει το μουνι.
ολοι χαλαμε στο κατεργο ζεμπου
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

που εισαι ρε μπραδερινι?
καλη επιστροφη παιχταρα μου!!!!
μας ελειψες!!!!
:grouphug::grouphug::grouphug::grouphug::grouphug::grouphug::grouphug:
Εσύ ρε γαμιολη είπες τον ξεχάσαμε ήδη κωλομπαρα
ΡΕ ΜΟΥΝΗ ΤΑΚΗ!!!!!!!!!

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
34.546
Πόντοι
28.246
ρε μαλακες στα σοβαρα τωρα...πηρε η ρομα τον Μοντεστο? εναν τυπο που με αυτους που εφερε σχεδον πηραμε το ουεφα πριν 3 χρονια?
και ο βαγγελας εφερε καποιον πορτογαλλο με γυαλα που ηδη διωξαμε?
Τον Μοντεστο που σου βρισκε λαυρακια με μαξ 500 χιλιαρικα. Και ο Βαγγελας οχι μονο τον εδιωξε αλλα του εμειναν και οι παιχτες στα ραφια.

Και σαν να μην εφτανε αυτο; Ειχαμε Σουλουκου να δινει πόνο και ηταν και κυρια και εφερε Κουγια.

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
41.068
Πόντοι
10.411
Ότι και να γίνει πάντα θα είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό. Πρόεδροι, παίκτες, προπονητές, τεχνικοί διευθυντές θα έρθουν και θα φύγουν. Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού θα είναι πάντα εκεί δίπλα στην ομάδα στα εύκολα και στα δύσκολα να την στηρίζουν.
Αυτό είναι δικό μου video :confused::2funny:

Τελευταία τροποποίηση:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom