Και ποιος θα τους κάνει αυτους ομάδα;
Και το κυριότερο. Ποιος θα τους έχει την επόμενη χρονιά να ξεκινήσει από εκεί και φτιάχνει κορμο.και να τους πλαισιώσει με τρεις τ σςερις παίχτες;
Και να τον κερδιαω στην Τούμπα, δεν μου λέει τίποτα η χρονιά χάθηκε. Κυνηγάω βλέπεις, όχι έναν αλλα τρεις.
Αλλά εσύ βασίζεται πάνω μου λόγω του γοήτρου, αν το βγάλουν οι παίχτες μου, για να πάρεις πρωτάθλημα. Το κυνηγάει και η Κούλα υπόψιν....
Εμένα όμως με νοιάζει τι θα γίνει με τη δικιά μου ομάδα και πως θα ξανά γίνει Ολυμπιακός που κατάντησε να κυνηγάει την τελευταία θέση που σου εξασφαλίζει Ευρωπαϊκή συμμετοχή.
Για το ποιος θα το πάρει ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ.
κάνεις λάθος πως βασίζομαι πάνω σου , απλά προβλέψεις κάνω με βάση την ψυχρή λογική και με αντικειμενικότητα
Έχει πολλά ματσάκια ακόμη , βάλε και τα πλέι οφ...
Εννοείται πως δεν με χαλάει αν κόψεις βαθμούς σε παοκ-αεκ
Αλλά είμαι κομπλέ διότι η ομάδα μου αν χρειαστεί να πάρει ντέρμπυ ,αυτή τη φορά θα τα πάρει !!
Άλλωστε σε 10 μέρες είναι οι διπλοί αγώνες με τον παοκ , εκεί θα φανεί ό,τι σου λέω
Με σας δεν είναι μόνον θέμα γοήτρου , έχεις παίκτες στο αγωνιστικό κομμάτι
Οι παίκτες δεν παίζουν καλά μόνον όταν πάνε για την πρώτη θέση , έρχεται νομίζω άλλος ένας με μεταγραφή,
δεν νομίζω να είναι τελειωμένος και να έπαιζε καμπιονάτο..
Γι αυτό λέω ότι έχετε περιθώριο βελτίωσης
Αν εσένα δεν σε ενδιαφέρει είναι αδιάφορο για τους παίκτες , σιγουράκι !!!
Τα υπόλοιπα ζεμπού με τα μανατζεριλίκια , τι γίνεται με τους προπονητές που αλλάζουνε συνέχεια, με τεχνικούς διευθυντές κτλπ..έχεις δίκιο
Όμως μιλάω καθαρά αγωνιστικά με όσα είδα χτες και ξανά λέω ... υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης ..η εικόνα μπορεί να γίνει πολύ καλύτερη,
δεν είναι μεγάλες οι διαφορές μεταξύ των 4άρων