callahan
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 23
- Like
- 3.234
- Πόντοι
- 3.820
αντσελοτι ειναι μπροστα σ αυτους που φερνει ο χοντρος...Κατι σε πιο καραγκιοζικο σε προπονητη δεν βρηκες;
αντσελοτι ειναι μπροστα σ αυτους που φερνει ο χοντρος...Κατι σε πιο καραγκιοζικο σε προπονητη δεν βρηκες;
Ετσι τα λυνουμε εμεις τα προβληματα. Με αλλαγες προπονητή και παιχτων.Το πρόβλημα του Ολυμππιακου είναι πολύ βαθύτερο για να λυθεί με μια ακόμη αλλαγή προπονητή.
Πάω να βρω το μωράκι να πνίξω τον πόνο μου...Ετσι τα λυνουμε εμεις τα προβληματα. Με αλλαγες προπονητή και παιχτων.
Απο τον Σεπτέμβρη ο @Annapurna γκρινιάζει για αλλαγη μεταγραφων. Αλλαξανε οι μεταγραφες, Ανναπουρνα. Γιατι δεν κερδισαμε αποψε;
Καλο βολι.Πάω να βρω το μωράκι να πνίξω τον πόνο μου...
Ετσι τα λυνουμε εμεις τα προβληματα. Με αλλαγες προπονητή και παιχτων.
Απο τον Σεπτέμβρη ο @Annapurna γκρινιάζει για αλλαγη μεταγραφων. Αλλαξανε οι μεταγραφες, Ανναπουρνα. Γιατι δεν κερδισαμε αποψε;
Τ'αρχιδια μας κουνιουνται. Μια ζωη απαντησεις τσουτσουνιστικες.
Ηρεμησε. Ερχεται ο Καμπραλ.Τελευταία πληροφορία... Κάνουμε ανταλλαγή τον Καρβαλιαλ με τον Πετρακη του Παναιτωλικου.
Νέος τεχνικός διευθυντής ο Ζήσης Βρύζας με μεταφραστή τον Ζαγορακη.
Υστερούμε φίλε μου πολύ στον κεντρικό άξονα από την άμυνα στην επίθεση.. Αλήθεια τον Αλεξανδροπουλο εχθές γιατί τον έβγαλε ο καρνάβαλος οεοοοο;ποσο θα αντεξουμε ακομα?
Πρώτα πρέπει να αλλάξουμε πρόεδρο ( πολύ χλωμό αυτό) για να αλλαχτεί ο προπονητής.Ποιοι προπονητές είναι διαθέσιμοι; Μέχρι τέλη Φλεβάρη θα θέλουμε προπονητή.
Αμα εχετε προεδρο με ΑΡΧΙΔΙΑ για να μην τον γαμανε οπως τον Αλαφουζακο και να του χτυπανε και κωλαρακι, πειτε το και σε εμενα. Μια κουβεντα ειναι να αλλαξεις κεφαλή.Πρώτα πρέπει να αλλάξουμε πρόεδρο ( πολύ χλωμό αυτό) για να αλλαχτεί ο προπονητής.
Πάντως είναι κρίμα που πάνε να αρπάξουν το πρωτάθλημα από τον ΠΑΟΚ , για εμένα προσωπικά το πρωτάθλημα πρασινίζει χωρίς να το αξίζει. Δεν γίνεται μεσούσης περιόδου να αλλάζεις τον προπονητή που σε έχει πρώτον στην βαθμολογία,,,, κράτα αυτό !!!υπαρχει και η καλη πλευρα, τωρα χωρις αγχος να γινουμε ρυθμιστες, να στησουμε κωλο σε ΠΑΟΚ και να ματωσουμε με βαζελο και τιγρη