GIOVANNI ZIO
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Απρ 2023
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Ναιθα ηθελες τον κλεμπερσον στον οσφπ?
Ναιθα ηθελες τον κλεμπερσον στον οσφπ?
Αχ ρε φουκαρα Zebu οταν θα κραζεις παλι με καθυστερηση θα ειμαστε εδω να σου δινουμε την αγωγη σου....Ξεπεραστηκε και το προβλημα που προεκυψε και με τον Ερναντες.
Αχ ρε φουκαρα Χελ...
Αυτος ειναι καλος παιχτης τον εχω δει με τη Τορινο.....Έλα χελ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Νικολακόπουλος: «Ο Ράντονιτς έτοιμος να έρθει αύριο στην Αθήνα για τον Ολυμπιακό»
Ποσοι απο οσους πηραμε και ειναι να ερθουν δεν σου κανει παλικαρι μου; Εσυ που τους ξερεις ολους πες μου.Αχ ρε φουκαρα Zebu οταν θα κραζεις παλι με καθυστερηση θα ειμαστε εδω να σου δινουμε την αγωγη σου....
Ποσους απο οσους πηραμε εχεις δει εστω ενα λεπτο να παιζουν στις προηγουμενες ομαδες τους;Απαντηση κανενας.....Ποσοι απο οσους πηραμε και ειναι να ερθουν δεν σου κανει παλικαρι μου; Εσυ που τους ξερεις ολους πες μου.
Ενω εσυ τους ειδες ολους. Τι μπαλαδοφατσα που εισαι ρε χελ.Ποσους απο οσους πηραμε εχεις δει εστω ενα λεπτο να παιζουν στις προηγουμενες ομαδες τους;Απαντηση κανενας.....
Χελ εχω και αλλη ερωτηση.Ποσους απο οσους πηραμε εχεις δει εστω ενα λεπτο να παιζουν στις προηγουμενες ομαδες τους;Απαντηση κανενας.....
Εγω οποιον εχω δει το λεω οπως με τον Ραντονιτς....τους αλλους που να τους δω;Στην Πορτο Β;Στη Σαν Λορεντζο;Στη Μπραγκα;Ενω εσυ τους ειδες ολους. Τι μπαλαδοφατσα που εισαι ρε χελ.
Ποσους εκανες κωλοτουμπα που ενω τους εκραζες, γιατι παιζει σε ασημη ο ομαδα. Απαντηση, πολλοι.
Ναι και;Ειναι πολλα λεφτα φανταζομαι στο κεφαλι σου αυτα για 3 παιχτες ετσι;Ισως το 2001 να ηταν εντυπωσιακο....Χελ εχω και αλλη ερωτηση.
Εκτος απο ρητρες δανεικων ξερεις να μετρας και λεφτα αγορων;
3 εκ ο Ζελσον Μαρτινς
3,4 ο Ερναντες
2 με 2,5 ακουγεται για Ραντονιτς
Μπορεις να κανεις την σουμα για Γεναρη μηνα ή μονο ρητρες δανεικων και ποσους αγοραστηκαν τζαμπα ως ελευθεροι ξερεις να μετρας.
Με το πασο σου.
Και πως κρινεις ως αχρηστο εναν παιχτη που τιμωρηθηκε απο τον προπονητη γιατι του εβγαλε γλωσσα και το εστειλε στην Β ομαδα. (Καρμο) και τους αλλους ως αχρηστους χωρις να τους εχεις δει;Εγω οποιον εχω δει το λεω οπως με τον Ραντονιτς....τους αλλους που να τους δω;Στην Πορτο Β;Στη Σαν Λορεντζο;Στη Μπραγκα;
Ξεχασα, εσυ ηθελες καμια εικοσαρια από το καλοκαιρι που εχουμε παρει μεχρι τωρα να τους αγορασουμε όλους με 3 εκατομμυρια τον καθε ενας.Ναι και;Ειναι πολλα λεφτα φανταζομαι στο κεφαλι σου αυτα για 3 παιχτες ετσι;Ισως το 2001 να ηταν εντυπωσιακο....![]()
Και πως κρινεις ως αχρηστο εναν παιχτη που τιμωρηθηκε απο τον προπονητη γιατι του εβγαλε γλωσσα και το εστειλε στην Β ομαδα. (Καρμο) και τους αλλους ως αχρηστους χωρις να τους εχεις δει;
Δεν ξερεις, δεν μιλας περιμενεις να τους δεις, ξερω εγω.
Τον Ερναντες τον έχεις δει να παιζει; αλλα αγχωθηκες χτες όταν σκαλωσε η μεταγραφη. Ειναι με αγορα βλεπεις...
Ξεχασα, εσυ ηθελες καμια εικοσαρια από το καλοκαιρι που εχουμε παρει μεχρι τωρα να τους αγορασουμε όλους με 3 εκατομμυρια τον καθε ενας.
Τι στο πουτσο. Καμια ζαμπλουτη ομαδα υποστηρίζεις που θα σου φερει εικοσι παιχτες με αγορα για να μην γκρινιαζεις εσυ
Ελπιζω να μην πηγες αεροδρομιο να υποδεχτεις τον παιχταρα!!!Έρχεται το Σάββατο για τον Ολυμπιακό ο Γκαστόν Ερνάντες
Έτοιμος να γίνει ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού είναι ο Γκαστόν Ερνάντες, που το Σάββατο (27/01) θα ταξιδέψει για την Ελλάδα.
Αεροδρόμιο είμαι ήδη![]()
Ολυμπιακός: Ξανά ανατροπή με Ερνάντες, δεν έρχεται Ελλάδα!
Ο Ολυμπιακός φαίνεται ότι αποφάσισε να μην προχωρήσει την περίπτωση του Γκαστόν Ερνάντες , λόγω των νέων «κόλπων» της Σαν Λορέντζο, αλλά και του γεγονότος ότι...www.fosonline.gr
Δεν βαζεις μυαλο κακομοιρε....φαε τωρα τη παπατζα οτι ειναι ικανοποιημενος με τα στοπερ που εχει ο Καρβαλιαλ!!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ελπιζω να μην πηγες αεροδρομιο να υποδεχτεις τον παιχταρα!!!![]()
Περιμενε μπας και ερθει ο Ραντονιτς...αν και χλωμο τον κοβω και αυτον.Αεροδρόμιο είμαι ήδη![]()
Θελει η πουτανα να κρυφτει και η χαρα δεν την αφηνει. Ουτε αλλόθρησκος τοση χαρα για να δικαιολογησει τα αδικαιολογητα. Μπραβο Χελ.Δεν βαζεις μυαλο κακομοιρε....φαε τωρα τη παπατζα οτι ειναι ικανοποιημενος με τα στοπερ που εχει ο Καρβαλιαλ!!!![]()