baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.911
- Πόντοι
- 6.035
ρε με τον εξορκισμο του βαμπιρολυμπιακου θα στρωσουν ολα τα τμηματα οχι μονο το μπασκετ.Ευχέλαιο στην ομάδα όχι?
ρε με τον εξορκισμο του βαμπιρολυμπιακου θα στρωσουν ολα τα τμηματα οχι μονο το μπασκετ.Ευχέλαιο στην ομάδα όχι?
Δεν μου βγαίνει πάντα, τυπε. Αν έριξες λεφτά μετά από όσα είπα, καλά να πάθεις, τυπε.Πες μας και 6 νουμερα για το Τζοκερ τυπε....σε κοβω να εχεις κληρονομικο χαρισμα.![]()
Θα παρουμε δανεικο κανεναν απο την Ελευθερουπολη για 1 μηνα....εκτός αγώνα με ενοχλήσεις στην μέση και ο Λαρετζακης. Ω ρε γαμω την τύχη μας γαμω.
Ξεκινά να παίρνεις κανένα χάπι πρώτα μπας και ηρεμήσεις και γλυτώσουμε από την γκρίνια σου λέω εγώ και μετά βλέπουμε τι θα πάρουμε.Θα παρουμε δανεικο κανεναν απο την Ελευθερουπολη για 1 μηνα....![]()
Μιλας για χαπια εσυ που εβλεπες σημερα νικη ρε τρομπα;Ξεκινά να παίρνεις κανένα χάπι πρώτα μπας και ηρεμήσεις και γλυτώσουμε από την γκρίνια σου λέω εγώ και μετά βλέπουμε τι θα πάρουμε.
Μιλαω για εσένα που σου φταίει ακόμα και ο αέρας.Μιλας για χαπια εσυ που εβλεπες σημερα νικη ρε τρομπα;![]()
Ναι γλυκουλη εσενα δεν σου φταιει τιποτα....Μιλαω για εσένα που σου φταίει ακόμα και ο αέρας.
Ο ορισμός της απρόβλεπτης ομάδας φέτος..Τουλαχιστον θυμηθηκε ο Παπανικολαου οτι ειναι μπασκετμπολιστας....ας ελπισουμε οτι θα συνεχισει ετσι.
Αν τον φερει οντως θα ξεροχυσουμε. Παιχτουρα.Έλα χελ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Νικολακόπουλος: «Ο Ράντονιτς έτοιμος να έρθει αύριο στην Αθήνα για τον Ολυμπιακό»
Κάτσε ο κωλομπαρας ο χελ θα ψάξει το ιστορικό του κτλ περιμενεΑν τον φερει οντως θα ξεροχυσουμε. Παιχτουρα.
Δεν του κανει, το ξερουμε απο τωρα.Κάτσε ο κωλομπαρας ο χελ θα ψάξει το ιστορικό του κτλ περιμενε![]()
Ναι στανταρΔεν του κανει, το ξερουμε απο τωρα.
Κατσε να του το δωσουμε και ετοιμο να μην ψαχνεται.Ναι στανταρ