Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 31.275
- Πόντοι
- 28.246
Ο γαμιας σου ειναι και σου εχει κανει το κωλο σαν ποτηρι.Δεν το ηξερα οτι εισαι ναρκομανης,ειλικρινα..
Σημερα το εμαθα..
Ο γαμιας σου ειναι και σου εχει κανει το κωλο σαν ποτηρι.Δεν το ηξερα οτι εισαι ναρκομανης,ειλικρινα..
Σημερα το εμαθα..
Στα λογια ολοι γαμανε...Ο γαμιας σου ειναι και σου εχει κανει το κωλο σαν ποτηρι.
Σιχαμα τραβα γαμησου πουστη βλαχε ,πήγαινε να βάλεις πουτσα ξέρεις εσύ μλκ βρωμοπουστα που θα με πιάσεις στο στόμα σου πουστρα γαμω τα πάντα σουΔεν το ηξερα οτι εισαι ναρκομανης,ειλικρινα..
Σημερα το εμαθα..
Οταν θα με βρεις να εχεις φαει ελαφρια μην χεστεις, κοτα ολόκληρης της Θεσσαλονικης.Εσύ θα κρύβεσαι χτικιαρι
Μέχρι να σε βρω
Αλλά θα σε βρω
Με τον Άντζελο έκανες μαλακία.Βρε τα γαμαω και τα δυο
Ειδικά τον ζεμπου που μοιάζει σαν κορίτσι
Έχει λεπτά χεράκια
Αδερφε, αστο μην ασχολείσαι αλλο. Βρομαει σκατιλα κσι μποχα και με τους δυο τωρα.Πουστη ακοινονητε βλαχε μόνο τραβελος μπορεί να σε γαμησει εσένα μουνοπανα
Θα εκλασε το βουνο..Αδερφε, αστο μην ασχολείσαι αλλο. Βρομαει σκατιλα κσι μποχα και με τους δυο τωρα.
Θα πει το μουνοπανο εμένα πρεζακια γαμω τα πάντα του ο βλαχος που τον έχουν γαμησει τα τραβελια σουρωτηριΑδερφε, αστο μην ασχολείσαι αλλο. Βρομαει σκατιλα κσι μποχα και με τους δυο τωρα.
Τον Άντζελο βρήκες ρε μαλάκα?Δεν το ηξερα οτι εισαι ναρκομανης,ειλικρινα..
Σημερα το εμαθα..
Τα χερια σου φταινε και βγαινει η μποχα απο οσα γραφεις.Θα εκλασε το βουνο..
Άστον αδελφέ θα τον φτιάξω δε ξέρει με ποιον έχει να κάνειΤον Άντζελο βρήκες ρε μαλάκα?
Ρε πάτε καλά?
Μην δινεις σημασια με τις μπασκλασαριες ρε συ.Θα πει το μουνοπανο εμένα πρεζακια γαμω τα πάντα του ο βλαχος που τον έχουν γαμησει τα τραβελια σουρωτηρι
Κάτι έχεις και τραβάς τους τραβελογαμημένους....Θα πει το μουνοπανο εμένα πρεζακια γαμω τα πάντα του ο βλαχος που τον έχουν γαμησει τα τραβελια σουρωτηρι
Εγώ επειδή ξέρω τον ενημέρωσα ήρεμα.Άστον αδελφέ θα τον φτιάξω δε ξέρει με ποιον έχει να κάνει
Ποιος πουλαει μαγκιες απο το πληκτρολογιο?Εγώ επειδή ξέρω τον ενημέρωσα ήρεμα.
Πω ρε,από το πληκτρολόγιο πολλή μαγκιά....
Στο παρασύνθημα όμως
Έλα σοβαρέψου.Ποιος πουλαει μαγκιες απο το πληκτρολογιο?
Για δες ποιος βριζει?
Εγω δεν εβρισα κανεναν?
Τι λες ρε καναγια; Για γυρνα στην προηγούμενη σελιδα που τον αποκαλεις οπως τον αποκαλεις και συμφωνεις με το αλλο το αρχιδι.Ποιος πουλαει μαγκιες απο το πληκτρολογιο?
Για δες ποιος βριζει?
Εγω δεν εβρισα κανεναν?
Αν δεν μπορειτε να καταλαβετε οτι το λεω για πλακα,Τι λες ρε καναγια; Για γυρνα στην προηγούμενη σελιδα που τον αποκαλεις οπως τον αποκαλεις και συμφωνεις με το αλλο το αρχιδι.