shadow
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2019
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9.649
- Πόντοι
- 2.456
Έτσι είναι όποιος σας γαμαει είναι ανεπιθύμητος!!Καλως τον και τον ανεπιθυμητο. Εσυ ελειπες τωρα.
Έτσι είναι όποιος σας γαμαει είναι ανεπιθύμητος!!Καλως τον και τον ανεπιθυμητο. Εσυ ελειπες τωρα.
Οπου θέλουμε θα γραφουμε ρε. Οσο δεν ξεπερναμε τα ορια θα γράψουμε οπου θελουμε.Αυτο θα γινει,αφου αυτο θελετε...
Το ιδιο και απο την πλευρα σας...
Είναι μιξ παρέα...Πολλά νεύρα έχουν τα γαυρακια και οι παράγοντες τους λες να φταίνε τα συνεχόμενα γαμησια;
εσυ ηρθες να μαζεψεις τα χυσια μαρη λεκανατζουΠολλά νεύρα έχουν τα γαυρακια και οι παράγοντες τους λες να φταίνε τα συνεχόμενα γαμησια;
Όταν πάτε εσείς στα νήματα τον άλλον ομαδων και βρίζετε είναι καλά; έτσι είναι αυτά ότι σπείρες θα άλεσηςΔεν σηκώνουμε τετοιες πλακες. Το καταλαβες, επιτελους; Αν δεν μπορεις οσα σου ειπα παραπανω, μην ξανα παραθεσεις κανεναν απο εμας ουτε στην πλακα ουτε στα σοβαρα.
Εσενα σε εχει αναλαβει προσωπικά ο @troubakhs με τον @Hellraiser4Ever δεν θα μπω στα ποδια τους. Εισαι δικος τους.Έτσι είναι όποιος σας γαμαει είναι ανεπιθύμητος!!
Καλός την Μαρία Αντουανέτα του bouεσυ ηρθες να μαζεψεις τα χυσια μαρη λεκανατζου
Βγάλε το Αλβανικό πληκτρολόγιο....Όταν πάτε εσείς στα νήματα τον άλλον ομαδων και βρίζετε είναι καλά; έτσι είναι αυτά ότι σπείρες θα άλεσης
Πράγματι έχω ρίξει τόσο γέλιο με τους πουστηδες που δεν βλέπω πλέον κωμωδίεςΕσενα σε εχει αναλαβει προσωπικά ο @troubakhs με τον @Hellraiser4Ever δεν θα μπω στα ποδια τους. Εισαι δικος τους.
Καλά εσύ μαλακά κάτσε εδώ καλύτερα με τα φιλαράκια σου γαυριελαΒγάλε το Αλβανικό πληκτρολόγιο....
Πάλι μπερδεύτηκες...
![]()
βλεπεις την μουρη σου στο καθρεπτη το ιδιο κανειΠράγματι έχω ρίξει τόσο γέλιο με τους πουστηδες που δεν βλέπω πλέον κωμωδίες
Εσενα σου ειπα και κατ ιδιαν την περασμενη εβδομαδα. Θα βλεπεις σεσκουλα και θα στριβεις. ΠΡΟΣΕΧΕ! Δεν θελεις να ακουσεις; Μην ακους, στ αρχιδια μου.Είναι μιξ παρέα...
Όλοι καλά παιδιά, ο @Γαμαικανος. μόνο λίγο αυτιστικός αλλά οκ, αναμένει αναβάθμιση...
Ρε Τάσσο Καριπίδη 60 χρόνων Μαλακας αλλά μυαλό δεν έβαλες πηγαίνει να γλύψεις στο νήμα της Ελενας 110 βλάκαβλεπεις την μουρη σου στο καθρεπτη το ιδιο κανει
Εντάξει,έβαλες πάλι το Ελληνικό.Πράγματι έχω ρίξει τόσο γέλιο με τους πουστηδες που δεν βλέπω πλέον κωμωδίες
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Καλά εσύ μαλακά κάτσε εδώ καλύτερα με τα φιλαράκια σου γαυριελα![]()
Πάρε μια ήρεμη απάντηση και βαλτην στον κωλο σούΕντάξει,έβαλες πάλι το Ελληνικό.
Μαλάκα μας βγάζεις τα μάτια...
Είσαι στο όριο του αυτισμού για αυτό δεν χρειάζεσαι και πολύ πίεση.
Ήρεμα θα το πάμε....
![]()
Όλο στον κώλο καταλήγεις....Πάρε μια ήρεμη απάντηση και βαλτην στον κωλο σού![]()
Ρε Τάσσο Καριπίδη 60 χρόνων Μαλακας αλλά μυαλό δεν έβαλες πηγαίνει να γλύψεις στο νήμα της Ελενας 110 βλάκα
Ρε βλάκα την έχω δεί την φάτσα σού σε έχει χτυπήσει φορτηγό και είσαι έτσι ; σαν ανάποδο κωλως είσαι
Είναι που έχεις ροζ κωλαρακι και επειδή έμαθα ότι τον δίνειςΌλο στον κώλο καταλήγεις....
Κάτσε σε λίγο θα μπεί ο Μπάρος να του τον γλύψεις,όπως κάνεις καθημερινά....
![]()
Όσο πάς κυλάς και βαθύτερα στον αυτισμό.....Είναι που έχεις ροζ κωλαρακι και επειδή έμαθα ότι τον δίνεις![]()