ΦΑΚΙΡΗΣ
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 168
- Like
- 30.259
- Πόντοι
- 34.538
Θα εκλασε το βουνο..Αδερφε, αστο μην ασχολείσαι αλλο. Βρομαει σκατιλα κσι μποχα και με τους δυο τωρα.
Θα εκλασε το βουνο..Αδερφε, αστο μην ασχολείσαι αλλο. Βρομαει σκατιλα κσι μποχα και με τους δυο τωρα.
Θα πει το μουνοπανο εμένα πρεζακια γαμω τα πάντα του ο βλαχος που τον έχουν γαμησει τα τραβελια σουρωτηριΑδερφε, αστο μην ασχολείσαι αλλο. Βρομαει σκατιλα κσι μποχα και με τους δυο τωρα.
Τον Άντζελο βρήκες ρε μαλάκα?Δεν το ηξερα οτι εισαι ναρκομανης,ειλικρινα..
Σημερα το εμαθα..
Τα χερια σου φταινε και βγαινει η μποχα απο οσα γραφεις.Θα εκλασε το βουνο..
Άστον αδελφέ θα τον φτιάξω δε ξέρει με ποιον έχει να κάνειΤον Άντζελο βρήκες ρε μαλάκα?
Ρε πάτε καλά?
![]()
Μην δινεις σημασια με τις μπασκλασαριες ρε συ.Θα πει το μουνοπανο εμένα πρεζακια γαμω τα πάντα του ο βλαχος που τον έχουν γαμησει τα τραβελια σουρωτηρι
Κάτι έχεις και τραβάς τους τραβελογαμημένους....Θα πει το μουνοπανο εμένα πρεζακια γαμω τα πάντα του ο βλαχος που τον έχουν γαμησει τα τραβελια σουρωτηρι
Εγώ επειδή ξέρω τον ενημέρωσα ήρεμα.Άστον αδελφέ θα τον φτιάξω δε ξέρει με ποιον έχει να κάνει
Ποιος πουλαει μαγκιες απο το πληκτρολογιο?Εγώ επειδή ξέρω τον ενημέρωσα ήρεμα.
Πω ρε,από το πληκτρολόγιο πολλή μαγκιά....
Στο παρασύνθημα όμως![]()
Έλα σοβαρέψου.Ποιος πουλαει μαγκιες απο το πληκτρολογιο?
Για δες ποιος βριζει?
Εγω δεν εβρισα κανεναν?
Τι λες ρε καναγια; Για γυρνα στην προηγούμενη σελιδα που τον αποκαλεις οπως τον αποκαλεις και συμφωνεις με το αλλο το αρχιδι.Ποιος πουλαει μαγκιες απο το πληκτρολογιο?
Για δες ποιος βριζει?
Εγω δεν εβρισα κανεναν?
Αν δεν μπορειτε να καταλαβετε οτι το λεω για πλακα,Τι λες ρε καναγια; Για γυρνα στην προηγούμενη σελιδα που τον αποκαλεις οπως τον αποκαλεις και συμφωνεις με το αλλο το αρχιδι.
Δεν γινονται πλακες με αυτα. Αν δεν καταλαβαινεις οτι εισαι μαλακας, ή δεν ξερεις να μην εισαι μαλακας, σταματα να κανεις πλακες και γενικα να γράφεις.Αν δεν μπορειτε να καταλαβετε οτι το λεω για πλακα,
επειδη το λεει ο αλλος...τι να πω...?
Τζαμπα μιλαμε...
Μια χαρα πλακες γινονται,αν κατσεις να παρεις σοβαρα οσαΔεν γινονται πλακες με αυτα. Αν δεν καταλαβαινεις οτι εισαι μαλακας, ή δεν ξερεις να μην εισαι μαλακας, σταματα να κανεις πλακες και γενικα να γράφεις.
Δεν σηκώνουμε τετοιες πλακες. Το καταλαβες, επιτελους; Αν δεν μπορεις οσα σου ειπα παραπανω, μην ξανα παραθεσεις κανεναν απο εμας ουτε στην πλακα ουτε στα σοβαρα.Μια χαρα πλακες γινονται,αν κατσεις να παρεις σοβαρα οσα
σου εχουν πει πανω στη κουβεντα γνωστοι και φιλοι,
στο τελος δεν θα μιλας σε κανεναν.
Πολλά νεύρα έχουν τα γαυρακια και οι παράγοντες τους λες να φταίνε τα συνεχόμενα γαμησια;Τύποι με το κατάλληλο αντίτιμο σας εξομολογάω/συγχωράω ομαδικώς, και αύριο θα πίνετε όλοι μια παρέα ουζάκια?
Τι λέτε?
![]()
Καλως τον και τον ανεπιθυμητο. Εσυ ελειπες τωρα.Πολλά νεύρα έχουν τα γαυρακια και οι παράγοντες τους λες να φταίνε τα συνεχόμενα γαμησια;
Αυτο θα γινει,αφου αυτο θελετε...Δεν σηκώνουμε τετοιες πλακες. Το καταλαβες, επιτελους; Αν δεν μπορεις οσα σου ειπα παραπανω, μην ξανα παραθεσεις κανεναν απο εμας ουτε στην πλακα ουτε στα σοβαρα.