geoMan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 16
- Like
- 15.063
- Πόντοι
- 6.515
μπορει να και μην ειναι τυπε αλλα να γινυν εδωΚαι αυτοι που θα ερθουν για το πουτσο θα ειναι.....
μπορει να και μην ειναι τυπε αλλα να γινυν εδωΚαι αυτοι που θα ερθουν για το πουτσο θα ειναι.....
Τρολαρεις ή μιλας σοβαρα; Να ξέρω τι απαντηση θα δωσω.να παρει προπονητη γιοβανοβιτς μπας και δουμε ασπρη μερα
σοβαρα, τον θεωρω καλυτερο απ αυτους που εχουν περασει προσφαταΤρολαρεις ή μιλας σοβαρα; Να ξέρω τι απαντηση θα δωσω.
Χεσε μας με τον τιμιο απατεωνα και τον μυρωδια. Χειροτερος δεν υπαρχει.σοβαρα, τον θεωρω καλυτερο απ αυτους που εχουν περασει προσφατα
Ψαγμενη μεταγραφη. Εχει και βιντεο το ρεπορταζ. Κατσε να βαλω αλλο ενα που βρηκα. Δεν εχει αλλο το παιδι.Ο Ολυμπιακός κλείνει τον Νέλσον Αμπέι - Οι Άγγλοι στέλνουν στον Θρύλο τον 20χρονο στόπερ της Ρέντινγκ - to10.gr
Ο Ολυμπιακός φέρεται να έκλεισε τον δυναμικό κεντρικό αμυντικό της Ρέντινγκ, Νέλσον Αμπέι με μεταγραφή.www.to10.gr
ΞΕΡΟΧΥΣΑΜΕ ΧΟΝΤΡΕ ΜΟΥ!!!!!
Θηρίο νιγηριανός αρχηγός Ρέντινγκ χυνωΟ Ολυμπιακός κλείνει τον Νέλσον Αμπέι - Οι Άγγλοι στέλνουν στον Θρύλο τον 20χρονο στόπερ της Ρέντινγκ - to10.gr
Ο Ολυμπιακός φέρεται να έκλεισε τον δυναμικό κεντρικό αμυντικό της Ρέντινγκ, Νέλσον Αμπέι με μεταγραφή.www.to10.gr
ΞΕΡΟΧΥΣΑΜΕ ΧΟΝΤΡΕ ΜΟΥ!!!!!
Τον αρπαξαμε και μεσα απο τα χερια της Λουτον. Αμα εχεις χρημα...Θηρίο νιγηριανός αρχηγός Ρέντινγκ χυνω
Ναι λιρα εκατό ο πιτσιρικάς αν τον πάρειΤον αρπαξαμε και μεσα απο τα χερια της Λουτον. Αμα εχεις χρημα...
Τσαμπα ειναι ρε συ. Υπαρχει καλυτερο σπο το τσαμπα; Ως ελευθερο τον παιρνει και ζητημα αν πληρωσει και τα τροφεια μιας και μπορει να περιμενει μεχρι το τελος του Ιουνη...Ναι λιρα εκατό ο πιτσιρικάς αν τον πάρει
Τσαμπα ειναι ρε συ. Υπαρχει καλυτερο σπο το τσαμπα; Ως ελευθερο τον παιρνει και ζητημα αν πληρωσει και τα τροφεια μιας και μπορει να περιμενει μεχρι το τελος του Ιουνη...
Nelson Abbey - Player profile 23/24
Nelson Abbey, 20, from England ➤ Olympiacos Piraeus, since 2023 ➤ Centre-Back ➤ Market value: €500k ➤ * Aug 28, 2003 in , Netherlandswww.transfermarkt.com
Και αν σου βγει ρε τσαμπα τον περνειΠηραμε τον ΜΠΑΙΧΤΑΡΑ της Ρεντινγκ που ειναι στην 21η θεση της 3ης κατηγοριας στην Αγγλια!!!Στον εβδομο ουρανο ολοι αδερφια!!!
Στην Β θα ξεκινησει και βλεπουμε. Δεν αγχώνομαι για αυτον.Και αν σου βγει ρε τσαμπα τον περνει
θα πας αεροδρομιο τυπε?Πηραμε τον ΜΠΑΙΧΤΑΡΑ της Ρεντινγκ που ειναι στην 21η θεση της 3ης κατηγοριας στην Αγγλια!!!Στον εβδομο ουρανο ολοι αδερφια!!!
Εκεί είναι ηδηθα πας αεροδρομιο τυπε?
Δεν παω αεροδρομιο μονο Πλατεια Αλεξανδρας....θα πας αεροδρομιο τυπε?
Το να παίρνουμε Αφρικανούς παίκτες και να έχουμε πρόβλημα κάθε Γενάρη το έχει πει κανένας?Και αν σου βγει ρε τσαμπα τον περνει