Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 214 άτομα (0 μέλη και 214 επισκέπτες)

DayStalker

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2020
Like
7.627
Πόντοι
2.306
Φαντάζεσαι δίδυμο στο γήπεδο Μουρίνιο με Κούγια :grin::grin::grin:

Άνετα. Και να τρώει κοψίδια με Καραπαπαρα τον φαντάζομαι.

Αυτό που δε μπορώ να φανταστώ είναι τον Μουρινιο να προσπαθει να μαθει μπαλα στο Ρετσο και τον Ντοη.

White Othellos

Σεβαστός
Εγγρ.
3 Ιουν 2022
Κριτικές
7
Like
5.905
Πόντοι
1.336

Αυτό που δε μπορώ να φανταστώ είναι τον Μουρινιο να προσπαθει να μαθει μπαλα στο Ρετσο και τον Ντοη.
Κάνεις εκπτώσεις μου φαίνεται ,μόνο σε αυτούς τους δύο ???:grin::grin::grin:

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
38.912
Πόντοι
10.411

Ο Ρέτσος αν είχε δίπλα του έναν καλό,έμπειρο αμυντικό θα φαινόταν.
Κάνει μαλακίες ναι,αλλά δεν είναι ταγάρι

Aragorn135

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Μαρ 2015
Κριτικές
47
Like
13.045
Πόντοι
10.446
Μάλιστα, αναφέρει και τις λεπτομέρειες της συμφωνίας. Έτσι ο Ολυμπιακός θα αναλάβει όλο το οικονομικό μέρος του συμβολαίου που έχει με την Πόρτο συν το ποσό 400.000 ευρώ για τον δανεισμό του. Η ρήτρα αγοράς που έχει οριστεί είναι στα 15 εκατομμύρια ευρώ.

Καβλιαρη Βαγγελα. 15 μυρια ρε? :2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:
ξεχάσαν την τελεία ρε....δεν είναι 15....1.5 μύριο είναι ....

Aragorn135

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Μαρ 2015
Κριτικές
47
Like
13.045
Πόντοι
10.446
Ο Ρέτσος αν είχε δίπλα του έναν καλό,έμπειρο αμυντικό θα φαινόταν.
Κάνει μαλακίες ναι,αλλά δεν είναι ταγάρι
Θυμάμαι κάποτε που βρίζαμε τον Ανατολάκη στο γήπεδο κ σε κάποια φάση πήραμε τον Σούρερ..
εκείνη τη χρονιά στους ομίλους ο Ανατολάκης στο Καραϊσκάκη δεν είχε φάει φάση κ μάλιστα αν δεν με απατά η μνήμη μου,
είχε μπει στην καλ΄ύτερη ενδεκάδα στη φάση των ομίλων....ο Ρέτσος αν είχει δίπλα του έναν Μέλμπεργκ θα έδειχνε πολύ καλύτερος....
αλλά τώρα ο Ολυμπιακός είναι όσα πάνε κι όσα έρθουν....

Aragorn135

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Μαρ 2015
Κριτικές
47
Like
13.045
Πόντοι
10.446

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
38.912
Πόντοι
10.411
Θυμάμαι κάποτε που βρίζαμε τον Ανατολάκη στο γήπεδο κ σε κάποια φάση πήραμε τον Σούρερ..
εκείνη τη χρονιά στους ομίλους ο Ανατολάκης στο Καραϊσκάκη δεν είχε φάει φάση κ μάλιστα αν δεν με απατά η μνήμη μου,
είχε μπει στην καλ΄ύτερη ενδεκάδα στη φάση των ομίλων....ο Ρέτσος αν είχει δίπλα του έναν Μέλμπεργκ θα έδειχνε πολύ καλύτερος....
Και σκέψου πως ο Ανατόλ ήταν και άμπαλος
Ο Ρέτσος δεν είναι

White Othellos

Σεβαστός
Εγγρ.
3 Ιουν 2022
Κριτικές
7
Like
5.905
Πόντοι
1.336
Και σκέψου πως ο Ανατόλ ήταν και άμπαλος
Ο Ρέτσος δεν είναι
Ήταν διαφορετικές εποχές τότε με την θέση του στόπερ . Τότε το μόνο που έπρεπε να κάνει ένας στόπερ για να είναι καλός σε αυτήν την θέση , ήταν να μαρκάρει -κόψει τον επιθετικό και απλά να δώσει πάσα . Τώρα ο στόπερ πρέπει να ξέρει και μπάλα .

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.275
Πόντοι
28.246
Αγάλι αγάλι,προετοιμάζουμε το έδαφος :rockon::crazy:

Αυτο το εχω φερει και εγω στο μυαλο μου. Εχει και τον Μεντες να τον εκπροσωπεί.

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.275
Πόντοι
28.246
Φαντάζεσαι δίδυμο στο γήπεδο Μουρίνιο με Κούγια :grin::grin::grin:
Εχω καλυτερο. Αλλα θα πρεπει να εισαι ακριβως πανω απο τους παγκους και να βλεπεις διπλα διπλα Μουρινιο με Λουτσεσκου να σκοτωνονται. Ενα τσουβαλι πασατεμπος δεν θα σου φτανει . :2funny:

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.234
Πόντοι
5.006

Πλήγμα για Ολυμπιακό: Τρεις εβδομάδες εκτός ο Φαλ!​

Ο Μουσταφά Φαλ θα απουσιάσει από τις υποχρεώσεις του Ολυμπιακού για τις επόμενες τρεις εβδομάδες, όπως έδειξε η μαγνητική στην οποία υποβλήθηκε.:sad2:

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.275
Πόντοι
28.246
Με Αντζα και με Σουρερ ο Ανατολακης επαιξε τις καλυτερες χρονιες του. Ειχε ηλεκτρικες σκουπες διπλα του αρα περισσοτερο αυτοπεποιθηση.

Aragorn135

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Μαρ 2015
Κριτικές
47
Like
13.045
Πόντοι
10.446
Ήταν διαφορετικές εποχές τότε με την θέση του στόπερ . Τότε το μόνο που έπρεπε να κάνει ένας στόπερ για να είναι καλός σε αυτήν την θέση , ήταν να μαρκάρει -κόψει τον επιθετικό και απλά να δώσει πάσα . Τώρα ο στόπερ πρέπει να ξέρει και μπάλα .
να σου πω εμένα δε θα με χάλαγε να κόβουν τον αντίπαλο τουλάχιστον, γιατί μου φαίνεται οι δικοί μας τώρα, ούτε αυτό κάνουν καλά !

SailorGr

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Αυγ 2013
Κριτικές
26
Like
11.191
Πόντοι
3.466
Τράβα αγαπήσου ρε και πήγαινε στο λαγονήμα σας ,,,κράτα και την είσπραξη να προσφέρεις στην εξόφληση του μανάβη της Παιανίας .
Μου αρεσει το δικο σας διοτι εχει πολυ γελιο....:grin::grin::grin:

White Othellos

Σεβαστός
Εγγρ.
3 Ιουν 2022
Κριτικές
7
Like
5.905
Πόντοι
1.336
Εχω καλυτερο. Αλλα θα πρεπει να εισαι ακριβως πανω απο τους παγκους και να βλεπεις διπλα διπλα Μουρινιο με Λουτσεσκου να σκοτωνονται. Ενα τσουβαλι πασατεμπος δεν θα σου φτανει . :2funny:
Φίλε Zebu κοίτα σενάριο ,Μουρίνιο στον πάγκο μας ,φάση εξέταση από VAR (από τα γνωστά τελευταία κατά μας) ,Μουρίνιο την πέφτει στον Varista και πλήθος επιστημόνων μας μπαίνει στο γήπεδο ,,,,τέλος χωρίς φιλάθλους έως το 2030 :grin::grin::grin:

SailorGr

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Αυγ 2013
Κριτικές
26
Like
11.191
Πόντοι
3.466
Φίλε Zebu κοίτα σενάριο ,Μουρίνιο στον πάγκο μας ,φάση εξέταση από VAR (από τα γνωστά τελευταία κατά μας) ,Μουρίνιο την πέφτει στον Varista και πλήθος επιστημόνων μας μπαίνει στο γήπεδο ,,,,τέλος χωρίς φιλάθλους έως το 2030 :grin::grin::grin:
Εχω κατι καλυτερο ασπρε...

Αποβολη απο το πρωταθλημα... Τι λες?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom