ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 33.233
- Πόντοι
- 5.006
Εννοείται αυτοπλάκα κάνω ρε ...ξεκόλλα...
σιγά μην δώσουμε 15 εκατομμύρια για στόπερ...εδώ δε δίνουμε για επιθετικό, θα δώσουμε για αμυντικό ??
Εννοείται αυτοπλάκα κάνω ρε ...ξεκόλλα...
σιγά μην δώσουμε 15 εκατομμύρια για στόπερ...εδώ δε δίνουμε για επιθετικό, θα δώσουμε για αμυντικό ??
Και σκέψου πως ο Ανατόλ ήταν και άμπαλοςΘυμάμαι κάποτε που βρίζαμε τον Ανατολάκη στο γήπεδο κ σε κάποια φάση πήραμε τον Σούρερ..
εκείνη τη χρονιά στους ομίλους ο Ανατολάκης στο Καραϊσκάκη δεν είχε φάει φάση κ μάλιστα αν δεν με απατά η μνήμη μου,
είχε μπει στην καλ΄ύτερη ενδεκάδα στη φάση των ομίλων....ο Ρέτσος αν είχει δίπλα του έναν Μέλμπεργκ θα έδειχνε πολύ καλύτερος....
αλλά τώρα ο Ολυμπιακός είναι όσα πάνε κι όσα έρθουν....
Ο Σερτζιο ξερει τι ξεφορτωνει....ουπς στελνει ....ξεχάσαν την τελεία ρε....δεν είναι 15....1.5 μύριο είναι ....
άμπαλος και μισοπλέμονος....στο 10ο λεπτό είχε λαχανιάσει κιόλας ! ρε τι τραβάγαμε...χα χα..Και σκέψου πως ο Ανατόλ ήταν και άμπαλος
Ο Ρέτσος δεν είναι
Ήταν διαφορετικές εποχές τότε με την θέση του στόπερ . Τότε το μόνο που έπρεπε να κάνει ένας στόπερ για να είναι καλός σε αυτήν την θέση , ήταν να μαρκάρει -κόψει τον επιθετικό και απλά να δώσει πάσα . Τώρα ο στόπερ πρέπει να ξέρει και μπάλα .Και σκέψου πως ο Ανατόλ ήταν και άμπαλος
Ο Ρέτσος δεν είναι
Αυτο το εχω φερει και εγω στο μυαλο μου. Εχει και τον Μεντες να τον εκπροσωπεί.Αγάλι αγάλι,προετοιμάζουμε το έδαφος
Τέλος ο Μουρίνιο από τη Ρόμα
Ο Ζοζέ Μουρίνιο αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο της Ρόμα με τον Πορτογάλο τεχνικό να πληρώνει το κακό ξεκίνημα των Ιταλών και να αποχωρεί.www.sport24.gr
Εχω καλυτερο. Αλλα θα πρεπει να εισαι ακριβως πανω απο τους παγκους και να βλεπεις διπλα διπλα Μουρινιο με Λουτσεσκου να σκοτωνονται. Ενα τσουβαλι πασατεμπος δεν θα σου φτανει .Φαντάζεσαι δίδυμο στο γήπεδο Μουρίνιο με Κούγια
Με Αντζα και με Σουρερ ο Ανατολακης επαιξε τις καλυτερες χρονιες του. Ειχε ηλεκτρικες σκουπες διπλα του αρα περισσοτερο αυτοπεποιθηση.Θυμάμαι κάποτε που βρίζαμε τον Ανατολάκη στο γήπεδο κ σε κάποια φάση πήραμε τον Σούρερ..
εκείνη τη χρονιά στους ομίλους ο Ανατολάκης στο Καραϊσκάκη δεν είχε φάει φάση κ μάλιστα αν δεν με απατά η μνήμη μου,
είχε μπει στην καλ΄ύτερη ενδεκάδα στη φάση των ομίλων....ο Ρέτσος αν είχει δίπλα του έναν Μέλμπεργκ θα έδειχνε πολύ καλύτερος....
αλλά τώρα ο Ολυμπιακός είναι όσα πάνε κι όσα έρθουν....
να σου πω εμένα δε θα με χάλαγε να κόβουν τον αντίπαλο τουλάχιστον, γιατί μου φαίνεται οι δικοί μας τώρα, ούτε αυτό κάνουν καλά !Ήταν διαφορετικές εποχές τότε με την θέση του στόπερ . Τότε το μόνο που έπρεπε να κάνει ένας στόπερ για να είναι καλός σε αυτήν την θέση , ήταν να μαρκάρει -κόψει τον επιθετικό και απλά να δώσει πάσα . Τώρα ο στόπερ πρέπει να ξέρει και μπάλα .
Μου αρεσει το δικο σας διοτι εχει πολυ γελιο....Τράβα αγαπήσου ρε και πήγαινε στο λαγονήμα σας ,,,κράτα και την είσπραξη να προσφέρεις στην εξόφληση του μανάβη της Παιανίας .
Φίλε Zebu κοίτα σενάριο ,Μουρίνιο στον πάγκο μας ,φάση εξέταση από VAR (από τα γνωστά τελευταία κατά μας) ,Μουρίνιο την πέφτει στον Varista και πλήθος επιστημόνων μας μπαίνει στο γήπεδο ,,,,τέλος χωρίς φιλάθλους έως το 2030Εχω καλυτερο. Αλλα θα πρεπει να εισαι ακριβως πανω απο τους παγκους και να βλεπεις διπλα διπλα Μουρινιο με Λουτσεσκου να σκοτωνονται. Ενα τσουβαλι πασατεμπος δεν θα σου φτανει .
Εχω κατι καλυτερο ασπρε...Φίλε Zebu κοίτα σενάριο ,Μουρίνιο στον πάγκο μας ,φάση εξέταση από VAR (από τα γνωστά τελευταία κατά μας) ,Μουρίνιο την πέφτει στον Varista και πλήθος επιστημόνων μας μπαίνει στο γήπεδο ,,,,τέλος χωρίς φιλάθλους έως το 2030
Μου αρεσει το δικο σας διοτι εχει πολυ γελιο..
Το 1-1 στο 91΄ το ξέχασες? Ακόμη και με την β' ομάδα μας θα τον τρώτε .Εχω κατι καλυτερο ασπρε...
Αποβολη απο το πρωταθλημα... Τι λες?
Ωραιο ητανε..καυλα....Το 1-1 στο 91΄ το ξέχασες? Ακόμη και με την β' ομάδα μας θα τον τρώτε .
Φεύγει ο Φρειρε και έρχεται ο Πορτογάλος, δύσκολο να έρθει, αλλά ποτέ μην λες ποτέΟ Κώστας Μανωλάς έμεινε ελεύθερος από την Αλ Σαρζά
Έλυσε το συμβόλαιο του με την Αλ Σαρζά ο Κώστας Μανωλάς και είναι πλέον σε αναζήτηση νέας ομάδας.www.sport24.gr
Ετοιμος να επιστρεψει...!!!!
Τα είπαμε μαν πιο πάνω,δε παρακολουθας μου φαινεταιΟλυμπιακός: Τρεις εβδομάδες έξω ο Φαλ, χάνει το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό AKTOR Τρεις εβδομάδες έξω ο Φαλ, χάνει το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό AKTOR via @sport24