White Othellos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 3 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 7
- Like
- 5.907
- Πόντοι
- 1.336
Δεν έχετε να πείτε κάτι φίλοι μου πάντως , πρωτοποριακή παράγκα με VAR .Οι άνθρωποι εναρμονίζονται με την επιστήμη .
Μόλις ετοιμαζόμουν να βάλω την ίδια εικόνα. Μιλάμε για σφαγή πέτρινων χρόνων σήμερα.
Το γκολ του Μασούρα έπρεπε να μετρήσει κανονικά.
Το πέναλντι πεναλντάρα.
Η κατάσταση έχει ξεφύγει ...
καμια δουλεια δεν εχει διωχτον...Ο Κουγιας ειναι η μεγαλυτερη λερα αλλα για την δουλεια που τον πηρε ειναι μανουλα. Θα την βρει την ακρη πιστευω.
Σε συτο το κομματι και να τον διωξει, δεν φτανει. Πρεπεινα φυγει και ο Καραπαπας. Αυτος πρωτα. Ο αλλος ισως να καταφερει και κατι.καμια δουλεια δεν εχει διωχτον...
σαν "ουετερος" στο λεω σε μικραινει σαν συλλογο
ας τον παρει ο ντροςχο στα καραβια του να γυαλιζει τα μπρουτζα αμα τον θελει τοσο πολυ
στο ποδοσφαιρο ενα γραφικο βλαχο-γαβ γαβ ειναι το μονο που καταφερνει ειναι να σε κανει να φαινεσαι βρωμιαρης ενοχος και ταυτοχρονα απελπισμενος και ανυποληπτος κλαψας
τρελο κομπο λεμε
ναι ρεΣε συτο το κομματι και να τον διωξει, δεν φτανει. Πρεπεινα φυγει και ο Καραπαπας. Αυτος πρωτα. Ο αλλοςμισως να καταφερει και κατι.
Τελικα ειχες δικιο ρε συ. Μεγαλυτερο κομπλεξικο σιχαμα απο το τοσοδουλι αεκακι δεν υπαρχει.
Για Ηρακλη και εμενα μου καιγεται η ψυχη μου.ναι ρε
καμια αλλη ομαδα δεν την σιχαινομαι ετσι απλα και μονο που υπαρχει
μεχρι και τον ηρακλακο τον λυπηθηκα σε καποια φαση που σκορπισε... εννοειται για αρη οτι ειναι μεγαλη ομαδα και δεν επρεπε να πεσει ποτε
με αυτους μονο απεχθεια σου λεω τους εβλεπα να βολοδερνουν καπου εκει στην ζ εθνικη (που στο πουτσο παιζανε) και γουσταρα να μην ανεβουν ποτε
Ναι πολυ εξυπνο να φαμε καμμια 10αρια γκολ και να εχουν να λενε οι βαζελοι για δεκαετιες....εγω θα προτεινα στον Χοντρο να παει να γαμηθει και να παρει μαζι του την ανθρωπινη κουραδα που λεγεται Καραπαπαρας.Για Ηρακλη και εμενα μου καιγεται η ψυχη μου.
Πάντως σοβαρά αν ημουνα Μαρινακης ξερεις τι θα εκανα; Την τεταρτη παίζω με τον Βαζελο για Κυπελλο. Θα του κατεβαζα την Κ19 να παιξει. Εχει δικαιωμα να το κανει.
Ζμπουτσα μας.Ναι πολυ εξυπνο να φαμε καμμια 10αρια γκολ και να εχουν να λενε οι βαζελοι για δεκαετιες....εγω θα προτεινα στον Χοντρο να παει να γαμηθει και να παρει μαζι του την ανθρωπινη κουραδα που λεγεται Καραπαπαρας.
Οντως εκει θελεις τον αμυνομενο να ειναι αποδοτικος και να μετατρεπει τις ευκαιριες αιφνιδιασμου σε γκολ. Η ΑΕΚ χτες δεν το εκανε καλα, γι ‘ αυτο λεω οτι ειχε κακη αποδοσηΕκανε ευκαιριες η αεκ αλλά όταν ειχε βγει όλος ο ολυμπιακος για γκολ. Μετα το πεναλντι.
Αν είχε δοθεί, γιατι ήταν, θα μιλάγαμε για διαφορετικο παιχνίδι...
Το γκολ του Μασούρα έπρεπε να μετρήσει κανονικά.
Το πέναλντι πεναλντάρα.
Η κατάσταση έχει ξεφύγει ...
Στο εσιαξα, ιδεαλιστη.Οντως εκει θελεις τον αμυνομενο να ειναι αποδοτικος και να μετατρεπει τις ευκαιριες αιφνιδιασμου σε γκολ. Η ΑΕΚ χτες δεν ειχε τα αρχιδια να κερδισει για ακομα μια φορα αυτον τον πεθαμενο Ολυμπιακο. Και επιστρατευσε τον διαιτητη και παλι αιμα εφτυσε να κερδισει.
εχεις παθει λαλα εσυ…να το κοιταξεις.Στο εσιαξα, ιδεαλιστη.
Αν ο Βαρουχας ελεγε οτι γαμιεσαι, θα το δεχοσουνα;Βαρουχας:
Για το γκολ του Μασούρα: «Η μπάλα βρίσκει πιο κάτω στο χέρι του Μασούρα, όχι μόνο στον ώμο του. Το ότι κάνει κίνηση με το χέρι παίζει και αυτό το ρόλο, μετράει. Επομένως σωστά ακυρώθηκε».
Θα τους προσβαλεις αμα κατσεις να σε ξεκωλιασουν....ειναι μια αποψη και αυτο.Αυτα τα κανουν οι αδυναμοι....οι δυνατοι κινουνται παρασκηνιακα και απαντουν στην αλητεια με αλητεια.Ζμπουτσα μας.
Βαλε τοτε την κανονικη ομαδα και δωστους εντολη να καθονται και να τους αφηνουν να βαλουν γκολ. Αν δεν το βαζουν αυτοι να το βάζουμε μονοι μας.
Καπως πρεπει να το προσβαλλεις ολο αυτο το καραγκιοζιλικι.