Αναφυλαξίας3
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Μαΐ 2023
- Like
- 1.925
- Πόντοι
- 216
Ρε σεις, λέτε να βγει καμιά μέρα η είδηση ότι πουλάει ο Πρόεδρος; Ψιλοπαρατημένα τα βλέπω τα πράγματα.
Μαλακίες λέω, ε;
Μαλακίες λέω, ε;
Πασχαλάκης - Ροντινέι, Μπιανκόν, Ρέτσος, Ορτέγκα - Καμαρά, Έσε - Μασούρας, Φορτούνης, Ποντένσε - Ναβάρο.
Φυγε απο εδω παλιοντιντη....θα δουμε σαρβαιβορ αποψες.
2 - 0O Αρης κερδάει 1-0 τον μΠΑΟΓΚ. Δυσκολεύουν τα πράγματα για την 5η θέση. Ευτυχώς έχασε ο Αστέρας στα Γιάννενα και κρατάμε τη διαφορά απ' την 6η.
ΥΓ ΠΟΥΛΑ.
Είμαι αισιόδοξος ,σήμερα θα έχουμε θετικό αποτέλεσμα ,αρκεί να ματώσουν την φανέλα οι παίκτες .
Πασχαλάκης - Ροντινέι, Μπιανκόν, Ρέτσος, Ορτέγκα - Καμαρά, Έσε - Μασούρας, Φορτούνης, Ποντένσε - Ναβάρο.
Μπορεί φίλε κάποιοι να΄ναι γίδια όντως , αλλά ακόμα και έτσι μας φοβούνται να ξέρεις . Είναι και θέμα συνοχής και ομοιογένειας στο οποίο υστερούμε .Το μόνο που μπορει να ματώσουν τα γίδια που έχει μαζέψει ο χοντρός , είναι καμιά σερβιέτα.
Μπορεί φίλε κάποιοι να΄ναι γίδια όντως , αλλά ακόμα και έτσι μας φοβούνται να ξέρεις . Είναι και θέμα συνοχής και ομοιογένειας στο οποίο υστερούμε .
Πράγματι η εμφάνιση στην Λαμία ήταν αποκαρδιωτική ,μου θύμισε την περσινή εμφάνιση με τον Ατρόμητο εκτός (1-1) . Στα αρνητικά είναι ότι , έχουμε που έχουμε τα χάλια μας γενικά ,ο χοντρός έχει αφήσει την ομάδα εντελώς απροστάτευτη σε όλους τους τομείς ,νομίζω καταλαβαίνεις που αναφέρομαι .Τη φανέλα μας φοβούνται . Όσο να ναι 25 χρόνια βιασμοί σου αφήνουν ψυχολογικά. Αυτούς που τη φοράνε δε τους φοβάται ούτε η Λαμία απ' ο,τι είδες.