Annapurna
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 7 Μαΐ 2020
- Κριτικές
- 171
- Like
- 92.866
- Πόντοι
- 46.423
Μπα δε νομίζω 4.5 για αλεξανδροπουλο ...
Σιγά μη δώσει 4.5 για αυτόν τον Αλεξανδρόπουλο.
2 και πολλά του είναι αλλιώς πίσω από εκεί που ήρθε.
Μπα δε νομίζω 4.5 για αλεξανδροπουλο ...
ΕτσιΣιγά μη δώσει 4.5 για αυτόν τον Αλεξανδρόπουλο.
2 και πολλά του είναι αλλιώς πίσω από εκεί που ήρθε.
Μετά θα δω κωλομπαρα όταν θα παστελωνει,τι θα λες τσακοΠου καταντησαμε παντως με Χοντρο....να γραφουνε συνεχεια αρθρα για τον 4ο επιθετικο της Πορτο ποτε θα ερθει και που βρισκεται.
Που καταντησαμε παντως με Χοντρο....να γραφουνε συνεχεια αρθρα για τον 4ο επιθετικο της Πορτο ποτε θα ερθει και που βρισκεται.
Που καταντησαμε παντως με Χοντρο....να γραφουνε συνεχεια αρθρα για τον 4ο επιθετικο της Πορτο ποτε θα ερθει και που βρισκεται.
Μετά θα δω κωλομπαρα όταν θα παστελωνει,τι θα λες τσακο
Αρχιδια και τα δυο, μην μου πειράζετε τον Χελ θα σας σκισω!Όλο γκρίνια είσαι.
Δεν έχεις βαρεθεί ?
Αρχιδια και τα δυο, μην μου πειράζετε τον Χελ θα σας σκισω!
Δωσε πονο Χελ!
Εσυ ρε μαλακα εισαι χειροτερος απο μενα!!!Αρχιδια και τα δυο, μην μου πειράζετε τον Χελ θα σας σκισω!
Δωσε πονο Χελ!
Παλι ξανοιγεσαι εσυ δεν βαζεις μυαλο....Μετά θα δω κωλομπαρα όταν θα παστελωνει,τι θα λες τσακο
Ναι, αλλα Εισαι δικος μου. Μονο με εμενα θα ανταλλαζεις γαμοσταυριδια.Εσυ ρε μαλακα εισαι χειροτερος απο μενα!!!
Είπα αν ρε στο κάτω κάτω τσάμπα έρχεται τώρα, απαγορεύεται να πιάσει?Εσυ ρε μαλακα εισαι χειροτερος απο μενα!!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Παλι ξανοιγεσαι εσυ δεν βαζεις μυαλο....
Φρειρε 2,5, Ποροσο κανα ταληρο, Σολμπακεν 4,5.Είπα αν ρε στο κάτω κάτω τσάμπα έρχεται τώρα, απαγορεύεται να πιάσει?
Θα δειξειΦρειρε 2,5, Ποροσο κανα ταληρο, Σολμπακεν 4,5.
Ο Χελ νομιζει οτι ο Ολυμπιακος εχει την πολυτελεια να πεταει στον κουβα ολη αυτη την σουμα των τριων που δεν του βγηκαν.
Βεβαια, αμα μας πιασει ο Ναβαρο 90% δεν θα τον αγορασει.
Χρονια πολλα και σε σενα και καλα μυαλα.Χρόνια Πολλά Ζεμπού.
Χρονια πολλα και σε σενα και καλα μυαλα.
Να ξες οτι σε κακο θα σου βγει και θα το μετανιώσεις.Να ξες σε συμπαθώ πολύ.
Μονοι τους ηρθαν αυτοι τυπε;Φρειρε 2,5, Ποροσο κανα ταληρο, Σολμπακεν 4,5.
Ο Χελ νομιζει οτι ο Ολυμπιακος εχει την πολυτελεια να πεταει στον κουβα ολη αυτη την σουμα των τριων που δεν του βγηκαν.
Βεβαια, αμα μας πιασει ο Ναβαρο 90% δεν θα τον αγορασει.
Οχι καποιος τους εφερε οπως και τους προηγουμενους που επισης δεν βγηκαν ολοι, οπως και τους επομενους που θα φερουν που επισης δεν θα βγουν ολοι.Μονοι τους ηρθαν αυτοι τυπε;