alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.277
- Πόντοι
- 8.006
Ολη η αφροκρεμα δηλαδηΚαι ο Καραπαπαρας αντιπροεδρος ειναι...
Ολη η αφροκρεμα δηλαδηΚαι ο Καραπαπαρας αντιπροεδρος ειναι...
Οταν εχεις εναν τετοιο προεδρο τι περιμενες να εχεις για αντιπροεδρους.....οχι οτι ο δικος σου παει πισω ετσι;Αυτος παιζει να ειναι χειροτερο μουνοπανο....Ολη η αφροκρεμα δηλαδη
Ο δικος μου ειναι γκαγκστερ, δεν το αμφισβητει κανεναςΟταν εχεις εναν τετοιο προεδρο τι περιμενες να εχεις για αντιπροεδρους.....οχι οτι ο δικος σου παει πισω ετσι;Αυτος παιζει να ειναι χειροτερο μουνοπανο....
Τι ζούμε ρε μαλακα μου...Επίσημο: Νομικός σύμβουλος του Ολυμπιακού ο Κούγιας - Στα ΔΣ της Λίγκας με τον ρόλο του αντιπροέδρου!
Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας του με τον Αλέξη Κούγια, γνωστοποιώντας τον ρόλο που θα έχει στην ομάδα.
Δεν είναι ήρωας που μας αξίζει, αλλά ο ήρωας που χρειαζόμαστε.Εγω Ολυμπιακος δεν ειμαι....και δικος σας λογαριασμός το τι κανετε.
Αλλά τον Κουγια ρε παιδια; ΤΟΝ ΚΟΥΓΙΑ?????
Αλλος ειναι ο ρολος του Κουγια στον Ολυμπιακο. Απο μια μερια καλως τον εβαλε.Εγω Ολυμπιακος δεν ειμαι....και δικος σας λογαριασμός το τι κανετε.
Γιατι, περναει ο ολυμπιακος στην παρανομία και θελει σκοτεινούς αξιωματούχους?Δεν είναι ήρωας που μας αξίζει, αλλά ο ήρωας που χρειαζόμαστε.
Ένας άγρυπνος νομικός φύλακας. Ένας Σκοτεινός Αντιπρόεδρος.
Εγω Ολυμπιακος δεν ειμαι....και δικος σας λογαριασμός το τι κανετε.
Μη σου πω ότι βγαίνει και στο αντάρτικοΓιατι, περναει ο ολυμπιακος στην παρανομία και θελει σκοτεινούς αξιωματούχους?
μαλακα μου.....τι ζειτε?ω θεε μου....ηρθαν στο νημα οι γλυφτες του κουγια να τον υπερασπιστουν....
ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΧΟΝΤΡΕ!!!!!!!!!
Πολύ πιθανό να συμβαίνει αυτό που λες.Το ότι ο Κουγιας ειναι αντιπροεδρος του Ολυμπιακου πλεον, σημαινει οτι αν καποια στιγμη κωλυεται να ασκησει τα καθηκοντα του ο Μαρινακης, θα αναλαβει αυτος να εκτελει χρεη προεδρου;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Αλεξης Κουγιας, δεύτερος απο αριστερά, σεντερ φορ του Ολυμπιακού Λουτρακίου.
Χρυσές εποχέςμαλακα μου.....τι ζειτε?
Ναι μην κοιτάς που ο δικός τους είναι παπαδοπαιδι..Ο δικος μου ειναι γκαγκστερ, δεν το αμφισβητει κανενας
Ναι χεστηκε η φοραδα στο αλωνι...Οι άλλοι Φατιχ κι εμείς κατσαπλιαδες @ΑΝΤΖΕΛΟ