Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.408
- Πόντοι
- 12.756
πιο ασπρος απο το χιόνιμε αραπηδες ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ!!!
πιο ασπρος απο το χιόνιμε αραπηδες ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ!!!
Ρε γκαντεμόσαυρε...
Ό,τι θυμάται χαίρεται ο καθέναςΤης πουτανας γίνεται στο ινσταγκραμ με τον Καστίγιο. Ξεσαλωσε πάλι ο Νερι με την συνέντευξη του Τζόλε στους betarades. Θέση πήρε και ο Κώστας Μενδρινός και του τα χώνουν του Τζόλε για ρουφιανιες...
Το θεμα ειναι οτι ο ενας (Καστιγιο) πιαστηκε μαλακας γιατι εχει το δικο του γνωστο μυαλο που δεν αφηνει τιποτα να πεσει κατω, μαλακας πιαστηκε και ο αλλος (Τζολε) γιατι ενω αυτος ειναι σοφοτερος εχει περασει και τα πενηντα πλεον, απαντησε ειρωνικα και οι μπεταραδες καταφερανε αυτο που θελανε για παρτη τους. Να γινει ντορος και την διαφημιση απο το μαδομουνι την λαμβανουν αυτοι.Ό,τι θυμάται χαίρεται ο καθένας
Δεν τα έχω δει,δεν ξέρω,αλλά μου φαίνεται κάπως το όλο αυτόΤο θεμα ειναι οτι ο ενας (Καστιγιο) πιαστηκε μαλακας γιατι εχει το δικο του γνωστο μυαλο που δεν αφηνει τιποτα να πεσει κατω, μαλακας πιαστηκε και ο αλλος (Τζολε) γιατι ενω αυτος ειναι σοφοτερος εχει περασει και τα πενηντα πλεον, απαντησε ειρωνικα και οι μπεταραδες καταφερανε αυτο που θελανε για παρτη τους. Να γινει ντορος και την διαφημιση απο το μαδομουνι την λαμβανουν αυτοι.
Δεν εχω δει την συνέντευξη του τζολε ακομα. Ξερω ομως την ερωτηση και φανταζομαι το υφος της απάντησης του Τζολε.Δεν τα έχω δει,δεν ξέρω,αλλά μου φαίνεται κάπως το όλο αυτό
Tυπε τοτε με τον Βαλνερ το πανηγυρισες;Που δεν υπηρξε τραυματισμος φασαριες η κατι αλλο που να δικαιολογησει την τιμωρια της ομαδας.Αν το πανηγυρισες,βουλωνε.Οτι λεει η δικαιοσυνη.Στο γήπεδο, ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ βρίσκεται στην κορυφή βαθμολογικά! Στα χαρτιά... βρίσκονται οι πράσινοι! Γι' αυτό η... ΜΑΧΗ συνεχίζεται! Και είμαστε πιο συσπειρωμένοι από ποτέ!
Η δικαιοσυνη ετσι ελεγε και σε εκεινη την περιπτωση. Χανει το παιχνιδι στα χαρτια και τρωει και τιμωρια η υπαίτια ομαδα.Tυπε τοτε με τον Βαλνερ το πανηγυρισες;Που δεν υπηρξε τραυματισμος φασαριες η κατι αλλο που να δικαιολογησει την τιμωρια της ομαδας.Αν το πανηγυρισες,βουλωνε.Οτι λεει η δικαιοσυνη.
Μονο που τοτε δεν εφταιγε η ομαδα αλλα ο παιχτης που δεν ενημερωσε και η ομοσπονδια που του εβγαλε δελτιο...Οχι υπερ της δικαιοσυνης οποτε σας βολευει.Γιατι με αυτη την λογικη ειστε ενα πρωταθλημα μειον,γιατι τοτε αλλη ομαδα βγηκε πρωτη στα γηπεδα .Η δικαιοσυνη ετσι ελεγε και σε εκεινη την περιπτωση. Χανει το παιχνιδι στα χαρτια και τρωει και τιμωρια η υπαίτια ομαδα.
Οχι υπερ της δικαιοσυνης οποτε βολευει.
Χαρτινος λοιπον ο Ολυμπιακος, την ιδια ρετσινια κουβαλατε και εσεις τωρα. Χαρτινοι! Βουλωσε το επισης.
Ειστε μαθημενοι και στο να ζειτε με ρετσινιες αλλωστε.
Ο Ολυμπιακός στη συγκεκριμένη περίπτωση είχε δικιοΜονο που τοτε δεν εφταιγε η ομαδα αλλα ο παιχτης που δεν ενημερωσε και η ομοσπονδια που του εβγαλε δελτιο...Οχι υπερ της δικαιοσυνης οποτε σας βολευει.Γιατι με αυτη την λογικη ειστε ενα πρωταθλημα μειον,γιατι τοτε αλλη ομαδα βγηκε πρωτη στα γηπεδα .
Πως ειχε δικιο;Σε τι επηρεασε το ματς ενας παιχτης που επαιξε λιγα λεπτα;Αν το παμε με το γραμμα του νομου,ναι ειχε δικιο,οπως δικιο ειχε και ο βαζελος με Χουανκαρ,οπως δικιο ειχε ο γαυρος με Γκαρσια στην τουμπα,οπως δικιο ειχε ο παοκ με ιβιτς και κουτακι μπυρας.Οπως δικιο ειχε και η ΑΕΚ με τον Σαββιδη.Ο Ολυμπιακός στη συγκεκριμένη περίπτωση είχε δικιο
Έλα ρε μαν σιγά τα αυγα τωραΝτου Καστίγιο σε Τζόρτζεβιτς: Θα είχες 5 γκολ χωρίς πέναλτι - Ούτε τον Ριβάλντο δεν άφησες - Ψέμα και στο γέλιο (pics-vid)
Νέρι Καστίγιο: Πυρά Καστίγιο κατά Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς για τα πέναλτι που βαρούσε στον Ολυμπιακό - Απίστευτες αναρτήσεις από τον Μεξικανό πρώην άσο των Πειραιωτών.www.sportdog.gr
Έλα ρε μαν σιγά τα αυγα τωρα
Εδώ γίνονται παντού και στην ώρα του αγώνα μαλώνουνΣωστά.
Απλώς διάβασα χθες κάτι σχόλια και δεν είχα καταλάβει τι γινόταν.
Η αλήθεια πάντως είναι ότι ο Τζόλε βάραγε όλα τα πέναλτι.