Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (0 μέλη και 24 επισκέπτες)

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.948
Πόντοι
6.256
Πόναγε βρε μλκ και εσύ κωλομπαρα
Ελα ρε μαλακα και εσυ ποναγε....εχει βγαλει ολο το παιχνιδι και δεν μπορει να σηκωθει να καρφωσει 2.15 ανθρωπος!!!Απλα οπως το ειπε και ο ιδιος μετα τον αγωνα μαλακιστηκε γιατι πιστευε οτι η μπαλα θα μπει μεσα και φοβηθηκε μην τη βγαλει εξω με τη παρεμβαση του....
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Turkish Euroleague ειναι η απαντηση....

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.427
Πόντοι
5.006
STOIXIMAN SUPER LEAGUE
Με κόσμο το ντέρμπι Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ
Με την υποστήριξη των φίλων του θα υποδεχτεί τον ΠΑΟΚ ο Ολυμπιακός.:alivedick::fuck2: γαμιολα ροζα Έλα πουστρα

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.948
Πόντοι
6.256
Αυτο που λεει ειπανε της γριας να κλασει κι αυτη ξεκωλιαστηκε το ξερεις;
Ξεκωλιαστηκες παλιογρια!

STOIXIMAN SUPER LEAGUE
Με την υποστήριξη των φίλων του θα υποδεχτεί τον ΠΑΟΚ ο Ολυμπιακός.:alivedick::fuck2: γαμιολα ροζα Έλα πουστρα
Ευκαιρια ο υπεροχος κοσμος μας να πεταξει και αλλες κροτιδες!!!:wanker:

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.378
Πόντοι
28.246
STOIXIMAN SUPER LEAGUE
Ημουνα σιγουρος οτι η αποφαση δεν θα βγει αυτην την εβδομαδα. Βολευει τον νιαου. Ξεφυγε απο τον Παοκ τρεις βαθμους και σου λεει αστον να παιξει με τον παοκ μπας και τον γλεντησει και του φυγω εξι, αυτον τον εχω εναν ποντο μπροστα και βαλτον με εμενα κεκλεισμενων.
Το εσιαξε ο νιαου.

Καλυτερα να μην εκανε εφεση....

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.378
Πόντοι
28.246
Ξεκωλιαστηκες παλιογρια!
Καποιοι ονειρεύονται τον Μπέικον που ειχε ο βαζελος περυσι. Τι λες κι εσυ;
Θα του πεταξει καμια χριστοπαναγια ο Μπαρτζώκας και θα τον βαλει στο καλαθι απο τριποντο ο Αμερικανος.

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.523
Πόντοι
34.538

:2funny::2funny:

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
39.073
Πόντοι
10.411
Θα του πεταξει καμια χριστοπαναγια ο Μπαρτζώκας και θα τον βαλει στο καλαθι απο τριποντο ο Αμερικανος.
Ο Μπαρτζώκας μόνο τέτοιους δεν θέλει να κοουτσάρει
Είναι αδύνατον να έρθει

• Like
Αντιδράσεις: Zebu

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.948
Πόντοι
6.256
Δεν το συζηταμε οτι σαν παιχτης ειναι φοβερος....αλλα ο τυπος ειναι ο ορισμος του προβληματικου γιαυτο ειναι χωρις ομαδα.

Εγω αμα ημουν Μπαρστοκας θα επαιρνα Πετρουσεφ για 4-5αρι και Ντειβις για σουτινγκ γκαρντ και θα εκοβα Σιγκμα,Φαλ,Καννααν,Μπραζντεικις απο το Ελληνικο πρωταθλημα....

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
39.073
Πόντοι
10.411
Δεν το συζηταμε οτι σαν παιχτης ειναι φοβερος....αλλα ο τυπος ειναι ο ορισμος του προβληματικου γιαυτο ειναι χωρις ομαδα.

Εγω αμα ημουν Μπαρστοκας θα επαιρνα Πετρουσεφ για 4-5αρι και Ντειβις για σουτινγκ γκαρντ και θα εκοβα Σιγκμα,Φαλ,Καννααν,Μπραζντεικις απο το Ελληνικο πρωταθλημα....
Ο Ντέιβις θέλει πολλά αν πιστέψουμε αυτά που γράφονταν το καλοκαίρι
Δεν τα δίνουν οι Αφοι

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.378
Πόντοι
28.246

Η επομενη κουβεντα μου θα ηταν ο Πετρουσεφ. Υπαρχει καπνος αλλα αγνωστο αν φουντωσει σε φωτια.

Βεβαια... Αν ασχοληθει ο Ολυμπιακος με Πετρουσεφ θα ασχοληθει και ο πρεζακιας. Ο,τι θελει ο Ολυμπιακος παιρνει φετος, οχι ο,τι εχει αναγκη η ομαδα του. Και ξερεις τι μου την δινει; Οτι εχει γινει ανταγωνιστικός επειδη ειμαστε σε κατασταση μλακιας εμεις. Δεν ειναι καλυτερος.

Φαλ και Κανααν, Μπραζτεικις δεν θα τους εκοβα απο το πρωταθλημα αλλα και με τον Ελαιζα που θα ηθελα εκτος Πετρουσεφ, πρεπει να παρθουν γενναιες αποφασεις. Σικμα θα τον εστελνα στο λογιστηριο.

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.378
Πόντοι
28.246
Εκτος του προβληματικου χαρακτηρα του Μπέικον, το καλοκαιρι εχασε και τον αδερφο του. (Δολοφονια) Κουβαλαει εναν επιπλεον σταυρο, ητανε στραβο το κλιμα....

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.427
Πόντοι
5.006
Ημουνα σιγουρος οτι η αποφαση δεν θα βγει αυτην την εβδομαδα. Βολευει τον νιαου. Ξεφυγε απο τον Παοκ τρεις βαθμους και σου λεει αστον να παιξει με τον παοκ μπας και τον γλεντησει και του φυγω εξι, αυτον τον εχω εναν ποντο μπροστα και βαλτον με εμενα κεκλεισμενων.
Το εσιαξε ο νιαου.

Καλυτερα να μην εκανε εφεση....
Δε πας για σεναριογράφος εσύ λέω καλυτερα:sunglasses:

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.948
Πόντοι
6.256
Η επομενη κουβεντα μου θα ηταν ο Πετρουσεφ. Υπαρχει καπνος αλλα αγνωστο αν φουντωσει σε φωτια.

Βεβαια... Αν ασχοληθει ο Ολυμπιακος με Πετρουσεφ θα ασχοληθει και ο πρεζακιας. Ο,τι θελει ο Ολυμπιακος παιρνει φετος, οχι ο,τι εχει αναγκη η ομαδα του. Και ξερεις τι μου την δινει; Οτι εχει γινει ανταγωνιστικός επειδη ειμαστε σε κατασταση μλακιας εμεις. Δεν ειναι καλυτερος.

Φαλ και Κανααν, Μπραζτεικις δεν θα τους εκοβα απο το πρωταθλημα αλλα και με τον Ελαιζα που θα ηθελα εκτος Πετρουσεφ, πρεπει να παρθουν γενναιες αποφασεις. Σικμα θα τον εστελνα στο λογιστηριο.
Δεν γινεται να μην κοψεις καποιον....αμα παρεις αυτους τους δυο θα εχεις 10 ξενους και Ελλαντα παιζουν εξι.

Ο Ντέιβις θέλει πολλά αν πιστέψουμε αυτά που γράφονταν το καλοκαίρι
Δεν τα δίνουν οι Αφοι
Καλα και για τον Ναν λεγανε οτι ζηταγε 3εκ ακατεβατα και στον βαζελο εκλεισε με 1.8....

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.427
Πόντοι
5.006

:2funny::2funny:
Εσύ τσακο πουτσες μπουκωμένη είσαι ακόμα :alivedick::alivedick::effemine: και έρχεται και Άλλη

aquarius2756

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2023
Like
748
Πόντοι
86

Kαναν Ελληνα. να παιξει στο Ελληνικο πρωταθλημα, θα παρουμε?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom