Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Η πάπια προσπαθεί να γλιτώσει τους Πακιστανούς του Αυτοφώρου από το μένος του Υπουργού, ο Ντίκυ πλακομουνιάζεται με τις άρτια αφιχθείσες πουτάνες απ το ντου στο Αλκατράζ. Ο Σταύρος έχει πάρει το Ευαγγέλιο και προσπαθεί να το βγάλει όξω ενώ ο Δημήτριος τον κυνηγάει με αβασκανίες να του αλλάξει γνώμη.....

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

boidopoutsa

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
5
Πόντοι
16
Πολλα μπραβο στον Ολυμπιακο για τη χθεσινη νικη στο μπασκετ. Το ειχα προβλεψει, ημουν σιγουρος. Τετοια αφηνιασμενη ομαδα σαν τον Ολυμπιακο δεν εχω ξαναδει. Δεν χανει! Ετσι απλα! Μπραβο  :thumbsup:

jammin

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2007
Like
1
Πόντοι
1
μπραβο μπραβο μπραβο. δεν ειδα τον αγωνα αλλα χαρηκα με το αποτελεσμα. αντε και καλη συνεχεια ρε γαυρακια. πατε ολοι στο γηπεδο και σκιστε τους

boidopoutsa

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
5
Πόντοι
16
μπραβο μπραβο μπραβο. δεν ειδα τον αγωνα αλλα χαρηκα με το αποτελεσμα. αντε και καλη συνεχεια ρε γαυρακια. πατε ολοι στο γηπεδο και σκιστε τους
Το δικο μου ενστικτο λεει διπλο της Τσεσκα στο Φαλιρο και ξανα διπλο του Ολυ στη Μοσχα!

Επισκέπτης
Το δικο μου ενστικτο λεει διπλο της Τσεσκα στο Φαλιρο και ξανα διπλο του Ολυ στη Μοσχα!
ολα παιζονται..ειδωμεν..ελπιζω μονο να μην γαμηθουν ΞΑΝΑ οι διαιτητες γιατι προβλεπω ισοβιο αποκλεισμο με αυτα που θα γινουν στο σεφ..

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Εμενα ξεχαστε με θα ειμαι πρωτη σειρα με ποπ κορν, κοκα κολα και την καμερα στο χερι ας αναλαβη αλλος τα οργανοτικα εξω απο την αιθουσα.
Αυτον τον δικαστη θελω να δω που θα εκδικαση την υποθεση τι γελιο εχει να ριξει. :2funny:
Θα είναι αθλητικός δικαστής; ... για να ξέρω πόσες αγωνιστικές θα ρίξει...

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
χα,χα,χα,χα,χα..σ' εμενα το λες???ελα να το πεις αυριο σε 15.000 αρρωστους..
Κοίτα να δεις...εχθές μας πήγανε πολύ τα τρίποντα...ο Κίντελ 4/4 δεν έχει ξαναβάλει ας πούμε.
Γι'αυτό και είναι επικίνδυνο πολύ το ματς. Από την άλλη γμτ...πώς δίνονταν έτσι τα φάουλ;;
Η ΤΣΣΚΑ έπαιζα άμυνα για να καλύψει διαφορά και ο Ολυμπιακός φορτωνόταν...
Πάντως, μια και θεωρητικά είναι καλύτερη ομάδα η ΤΣΣΚΑ (πιο πλήρης, πιο δεμένη κλπ...) είναι πάλι το φαβορί. Όλοι λένε πως κάναμε την έκπληξη....όχι πως θα περάσουμε κιόλας, οπότε ψυχολογικά νομίζω είμαστε ακόμα αουτσάιντερ...

Επισκέπτης
Κοίτα να δεις...εχθές μας πήγανε πολύ τα τρίποντα...ο Κίντελ 4/4 δεν έχει ξαναβάλει ας πούμε.
Γι'αυτό και είναι επικίνδυνο πολύ το ματς. Από την άλλη γμτ...πώς δίνονταν έτσι τα φάουλ;;
Η ΤΣΣΚΑ έπαιζα άμυνα για να καλύψει διαφορά και ο Ολυμπιακός φορτωνόταν...
Πάντως, μια και θεωρητικά είναι καλύτερη ομάδα η ΤΣΣΚΑ (πιο πλήρης, πιο δεμένη κλπ...) είναι πάλι το φαβορί. Όλοι λένε πως κάναμε την έκπληξη....όχι πως θα περάσουμε κιόλας, οπότε ψυχολογικά νομίζω είμαστε ακόμα αουτσάιντερ...
ε γι' αυτο & εγω εγραψα πως ολα παιζονται..η διαιτησια εχτες ΓΑΜΗΘΗΚΕ..ενω επρεπε να κερδισουμε με 15 ποντους,με το ζορι κερδισαμε με 2..αν επαναληφθει τοσο εξωφθαλμο σφαξιμο μεσα στο σεφ & χασουμε,δεν πιστευω οτι ο κοσμος θα το δεχτει χωρις παρατραγουδα..

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
θα πρέπει να το δεχτεί...αλλιώς ξεχνάμε και την επόμενη χρονιά...δυστυχώς μας έχουν στην μπούκα....όλους τους έλληνες.
Εδώ στην Τουρκία ρίχνουνε καρεκλοπόδαρα ...και δεν ανοίγει μύτη..μόνο με εμάς τα έχουν...προσοχή!!

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Προτείνω να πάρουμε για προπονητή του Θρύλου την Κατερίνα Λάσπα. Πρώην αθλήτρια....ξέρει από ανταγωνισμό και ψυχολογία.....και οι παίκτες θα την "παίζουν" κάθε Κυριακή μόνο και μόνο για την πάρτη της!! :bigdick: :sperm: :bigdick:

Επισκέπτης
θα πρέπει να το δεχτεί...αλλιώς ξεχνάμε και την επόμενη χρονιά...δυστυχώς μας έχουν στην μπούκα....όλους τους έλληνες.
Εδώ στην Τουρκία ρίχνουνε καρεκλοπόδαρα ...και δεν ανοίγει μύτη..μόνο με εμάς τα έχουν...προσοχή!!
αντε παλι..τι προσοχη ρε αρχηγε???λες & μας διαβαζουν αυτοι που θα ειναι αυριο μεσα..ας ελπισουμε οτι δεν θα επαναλαβουν τις ιδιες πουστιες οι διαιτητες..

Επισκέπτης
Προτείνω να πάρουμε για προπονητή του Θρύλου την Κατερίνα Λάσπα. Πρώην αθλήτρια....ξέρει από ανταγωνισμό και ψυχολογία.....και οι παίκτες θα την "παίζουν" κάθε Κυριακή μόνο και μόνο για την πάρτη της!! :bigdick: :sperm: :bigdick:
γιατι δεν σου φτανει η μαλακια που βαρανε μεχρι τωρα???ποσο χειροτεροι θελεις να γινουν δηλαδη???

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Κοίτα...παίζει πάντα και η ποιότητα της μαλακίας που τραβάς....Άλλο να ξεροχύνεις και άλλο να έχεις μπροστά σου τομουνί και να την παίζεις...με πιαννιιιειςςςςςςς;;;

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
αντε παλι..τι προσοχη ρε αρχηγε???λες & μας διαβαζουν αυτοι που θα ειναι αυριο μεσα..ας ελπισουμε οτι δεν θα επαναλαβουν τις ιδιες πουστιες οι διαιτητες..
Είμαι σίγουρος πως κάποιοι από αυτούς μας διαβάζουνε......

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
πάντως....ακόμα περιμένουμε τον Ματσα...πού θα πάει....θα παίξει...
Κι αυτός ο ταγάρης ο Τσακαλίδης....δεν μπορεί...κάποια στιγμή θα μάθει να στρίβει...

Επισκέπτης
πάντως....ακόμα περιμένουμε τον Ματσα...πού θα πάει....θα παίξει...
Κι αυτός ο ταγάρης ο Τσακαλίδης....δεν μπορεί...κάποια στιγμή θα μάθει να στρίβει...
μπουρουσης φιλε..mvp περισυ & φετος..αν περιμενω απο τον τσακαλιδη σωθηκα..οσο για τον ματσε,τι να πω???ελπιζω καποια στιγμη να δικαιολογησει τα χρηματα που παιρνει..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom