Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
Η ελπίδα μας πεθαίνει τελευταία....αλλα και η υπομονή μας έχει όρια...
εδω αντεξαμε τον εβραιο,τον ματσε δεν θα αντεξουμε???Η ελπίδα μας πεθαίνει τελευταία....αλλα και η υπομονή μας έχει όρια...
καλημερα φιλε..εχω διαβασει αυτα που εχεις γραψει για το μπασκετ & συμφωνω..οσο για το τοπι,ειδωμεν..το πρωι που ακουγα τι γραφουν οι εφημεριδες στην νετ,ο τζολε δηλωνε καμμενος & για την καταντια ολων των παιχτων εριχνε τις ευθυνες στο προηγουμενο προπονητικο τημ..τι να πω???ολοι ξερουμε ποιος ειναι ο ρουφιανος..πως να τον πιστεψουμε???προσωπικα εχω μεγαλυτερη εμπιστοσυνη στον ΤΑΚΑΡΟ σαν ανθρωπο χωρις να αμφισβητω τις οποιες ατελειες του σαν προπονητη..καλημερα αδελφια τι να πουμε για μπασκετ...αν δειτε τι ειχα γραψει τοτε που πηραμε τον γιαννακη...τα λεει ολα..απλα ειναι εντυπωσιακο πως μεσα σε δυο μονο μηνες με παιχτες οχι δικους του μεταμορφωσε αυτη την ομαδα...οσο για τον γουντς που λετε ειναι μεγαλη παιχτουρα απλα στο τουρλουμπουκι που παιζαμε επι γκερσον δεν ειχε θεση και δεν του αναλογουσαν ευθυνες...και φυσικα περιμενετε και θα δειτε ποσο θα ανεβουν οι ελληνες...ο ματσε τωρα..δεν ξερω απλα νομιζω οτι μετα το nba και τραυματισμο βαρυνε πολυ,ειναι και μονοδιαστατος παιχτης σιγουρα δεν αξιζει τα λεφτα του πια.και μην ξεχνιομαστε ερχεται και ο μπουλντοζας..απλα δεν ξερω τωρα πια αν θα τον βαλει κατευθειαν ο γιαννακης να παιξει..γιατι αν παμε φαιναλ φορ και δεν τον παρει(που για μενα καλα θα κανει) μιας και δεν επαιξε καθολου φετος δεν θα φταει κανενας αλλος αλλα ο ιδιος ο σοφοκλης που αφησε τον εαυτο του...θα δουμε ξερει ο δρακος....οσο για τη μπαλλα τι να πουμε δεν ξερω πως θα αντιδρασει ο κοσμος σημερα..σε κανα 10ωρο θα ξερουμε..απλα πιστευω να παιξουμε και λιγο μη γινει κανα μπραφ(αποκλεισαν παοκ και λαρισα).οχι οτι δεν θα περασουμε αλλα αν φερουμε κανα χ με θρασυβουλα αγνωστες οι συνεπειες...ερωτηση ημερας...ποτε θα σπρινταρει ο λεντεσμα?σαν χεσμενος τρεχει ως το 60% μαξιμουμ του σπριντ που μπορει να κανει...θα σπασει?
Συμφωνω Μαζι σου !!!καλημερα φιλε..εχω διαβασει αυτα που εχεις γραψει για το μπασκετ & συμφωνω..οσο για το τοπι,ειδωμεν..το πρωι που ακουγα τι γραφουν οι εφημεριδες στην νετ,ο τζολε δηλωνε καμμενος & για την καταντια ολων των παιχτων εριχνε τις ευθυνες στο προηγουμενο προπονητικο τημ..τι να πω???ολοι ξερουμε ποιος ειναι ο ρουφιανος..πως να τον πιστεψουμε???προσωπικα εχω μεγαλυτερη εμπιστοσυνη στον ΤΑΚΑΡΟ σαν ανθρωπο χωρις να αμφισβητω τις οποιες ατελειες του σαν προπονητη..
δεν ξερω τι ακριβως γραφουν γιατι δεν αγοραζω τις πατσαβουροφυλλαδες τους..εχτες ακουγα οτι ο γυμναστης ηταν στον ποα περισυ..εσυ γραφεις για το αρθρο44..τι να πω???αυτο που ξερω ειναι οτι παικτες με την εμπειρια του βησαριωνα δεν επιτρεπεται να λενε τετοιες παπαριες μετα την ξεφτιλα..αν υπηρχε προβλημα ας το επισημαιναν(και ειδικα αυτος που ειναι αρχηγος)στην μεση της περιοδου-σε ανυποπτο χρονο..τωρα το θεωρω εκ του πονηρου..Συμφωνω Μαζι σου !!!
Και Εγω τον Πιστευω τον Τακη!!!
Αυτο που μου κανει Εντυπωση ειναι η Συνδεση μεταξυ των 50 τραυματισμων της αεκ Περυσι και του Ολυμπιακου Φετος
και απο οτι εμαθα ΕΝΑ προσωπο ειναι Κοινο!!!
Μηπως Αυτο εννοουσε ο Τζολε???
και οχι Τον Τακη ??
απλα οι κωλοφυλλαδες τα γραφουν οπως γουσταρουν???
Aυτης της αποψης ειμαι και εγω !!δεν ξερω τι ακριβως γραφουν γιατι δεν αγοραζω τις πατσαβουροφυλλαδες τους..εχτες ακουγα οτι ο γυμναστης ηταν στον ποα περισυ..εσυ γραφεις για το αρθρο44..τι να πω???αυτο που ξερω ειναι οτι παικτες με την εμπειρια του βησαριωνα δεν επιτρεπεται να λενε τετοιες παπαριες μετα την ξεφτιλα..αν υπηρχε προβλημα ας το επισημαιναν(και ειδικα αυτος που ειναι αρχηγος)στην μεση της περιοδου-σε ανυποπτο χρονο..τωρα το θεωρω εκ του πονηρου..
επαναλαμβανω οτι εγραψα & εχτες..στο γηπεδο θα παμε για να υποστηριξουμε τον ΘΡΥΛΟ μας & στην φιεστα για τα μπινελικια που ΠΡΕΠΕΙ να ακουσει ο κροκους..οποιος δεν μπορει να συγκρατηθει πριν το τελος του πρωταθληματος & του κυπελλου,ας κατσει σπιτι του..οσο για προπονητη & ΒΕΒΑΙΑ δεν προκειται να φερει καλυτερο ΠΟΤΕ γιατι πολυ απλα ειναι αρρωστακι & οχι απαθης μανατζερ..για τον μπελουτσι ειναι νωρις για συμπερασματα..του χρονου μπορει να κενταει..ειδωμεν..οσο για τον κυρ σαββα,καλα θα κανει να κατσει σπιτι του..μια ζωη ο καρκινος του ΘΡΥΛΟΥ μας ειναι οι ολυμπιακαρες τυπου κυρ σαββα-δουκακου κλπ..ειλικρινα δεν καταλαβαινω τις δηλωσεις τζολε..τι ναπω οταν εφυγε ο τακαρος εβγαιναν και ελεγαν οτι θα του αφιερωσουν τον τιτλο..τωρα ο ρουφ λεει αλλα.ειναι σιγουρο οτι το κλιμα δεν ειναι καλο..και το κακο ειναι οτι κανεις πια δεν πιστευει οτι θα φερει προπονητη αξιας...εδω εβγαινε η κωλοφυλλαδα ο πρωταθλητης και εγραφε αρεσει ο σεγκουρα...και εφτιαχνε κλιμα για να μεινει...και αντε τωρα ψαχνουν προπονητη.ποιος ψαχνει ο ιλια?η ο πετρακης?τον σερα φερερ η τον μπιγκον?α μη ξεχασω να δειτε οτι αυτη η σουπια ο ιλια θα φυγει με κλωτσιες..,μη πω και το χειροτερο..θα συμπαθησουμε τον γραφικο τον θεοδωριδη με αυτα που κανουν...μετα την ερωτηση της ημερας και η απορια της ημερας...7,5 εκ ευρω ποιο απ τα δυο ποδια του μπελουτσι στοιχιζει?με παππουτσι η χωρις?ο ζαχαβι μεγαλο πλεντηριο παιχτες και μπλεξαμε μαζι του...ολο με κατι απιθανους μανατζερ παμε....θυμηθειτε τον σελουκ...τι να πουμε.εγω παντως την κυριακη δεν θα παω..αυτε θα το δω.κανονισα να ειμαι εκτος επιτηδες.τωρα αν με τρωει ο κωλος μου κατα τις 7 παρα(ετσι γινεται στις δυσκολες στιγμες) θα χει καμμια τηλεοραση γυρω...
+1.000.000.000.000.000.000.000.000.000.000.000.000.000.000.000.000.000.000.000.000.000,00επαναλαμβανω οτι εγραψα & εχτες..στο γηπεδο θα παμε για να υποστηριξουμε τον ΘΡΥΛΟ μας & στην φιεστα για τα μπινελικια που ΠΡΕΠΕΙ να ακουσει ο κροκους..οποιος δεν μπορει να συγκρατηθει πριν το τελος του πρωταθληματος & του κυπελλου,ας κατσει σπιτι του..οσο για προπονητη & ΒΕΒΑΙΑ δεν προκειται να φερει καλυτερο ΠΟΤΕ γιατι πολυ απλα ειναι αρρωστακι & οχι απαθης μανατζερ..για τον μπελουτσι ειναι νωρις για συμπερασματα..του χρονου μπορει να κενταει..ειδωμεν..οσο για τον κυρ σαββα,καλα θα κανει να κατσει σπιτι του..μια ζωη ο καρκινος του ΘΡΥΛΟΥ μας ειναι οι ολυμπιακαρες τυπου κυρ σαββα-δουκακου κλπ..
[youtube=,350]0MSAXoRU8rk[/youtube]
[youtube=,350]vvT6OGt7l-8&feature=related[/youtube]ribo ribo ribo
Mπορεις να τα ποσταρεις στο Θρεντ σας Αδελφε αυτα ....ΜΗΝ ΠΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ [size=10pt]ΚΛΑΡΙΝΟ ΤΩΡΑ Κ ΛΕΣ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ[/size][youtube=,350]pyJ5swJ-F6g[/youtube]
Που θα βρει ευκαιρια να ποσταρη ξανα για να μας την πει ρε ο πρωταθλητης της 1,2,3,4 αγωνηστικης;Mπορεις να τα ποσταρεις στο Θρεντ σας Αδελφε αυτα ....
Δεν νομιζω οτι εχεις λογο να τα ποσταρεις εδω,...
Ακριβως ετσι ειναι.α ρε χανουμακια εχετε καταντησει σαν τον παοκ...εχετε να παρετε κουπα (απο ποτε?)...αλλα ενταξει επιτυχημενη η χρονια νικησατε το γαβρο...ε ρε πλακα που χετε.α εμεις ξερεις μαλακια καναμε..επρεπε να πεσουμε κατω...ρεζιληδες.θελετε και ριμπο πουθεναδες λες και τα πληρωνετε εσεις.ομαδα του δημοσιου και του αρθρου 44.τι ασχολουμαι μαζι σου τωρα αεκακι..απλα δεν υπαρχεις...