Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (1 μέλη και 12 επισκέπτες)

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Η ελπίδα μας πεθαίνει τελευταία....αλλα και η υπομονή μας έχει όρια...

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
καλημερα αδελφια τι να πουμε για μπασκετ...αν δειτε τι ειχα γραψει τοτε που πηραμε τον γιαννακη...τα λεει ολα..απλα ειναι εντυπωσιακο πως μεσα σε δυο μονο μηνες με παιχτες οχι δικους του μεταμορφωσε αυτη την ομαδα...οσο για τον γουντς που λετε ειναι μεγαλη παιχτουρα απλα στο τουρλουμπουκι που παιζαμε επι γκερσον δεν ειχε θεση και δεν του αναλογουσαν ευθυνες...και φυσικα περιμενετε και θα δειτε ποσο θα ανεβουν οι ελληνες...ο ματσε τωρα..δεν ξερω απλα νομιζω οτι μετα το nba και τραυματισμο βαρυνε πολυ,ειναι και μονοδιαστατος παιχτης σιγουρα δεν αξιζει τα λεφτα του πια.και μην ξεχνιομαστε ερχεται και ο μπουλντοζας..απλα δεν ξερω τωρα πια αν θα τον βαλει κατευθειαν ο γιαννακης να παιξει..γιατι αν παμε φαιναλ φορ και δεν τον παρει(που για μενα καλα θα κανει) μιας και δεν επαιξε καθολου φετος δεν θα φταει κανενας αλλος αλλα ο ιδιος ο σοφοκλης που αφησε τον εαυτο του...θα δουμε ξερει ο δρακος....οσο για τη μπαλλα τι να πουμε δεν ξερω πως θα αντιδρασει ο κοσμος σημερα..σε κανα 10ωρο θα ξερουμε..απλα πιστευω να παιξουμε και λιγο μη γινει κανα μπραφ(αποκλεισαν παοκ και λαρισα).οχι οτι δεν θα περασουμε αλλα αν φερουμε κανα χ με θρασυβουλα αγνωστες οι συνεπειες...ερωτηση ημερας...ποτε θα σπρινταρει ο λεντεσμα?σαν χεσμενος τρεχει ως το 60% μαξιμουμ του σπριντ που μπορει να κανει...θα σπασει?

Επισκέπτης
καλημερα αδελφια τι να πουμε για μπασκετ...αν δειτε τι ειχα γραψει τοτε που πηραμε τον γιαννακη...τα λεει ολα..απλα ειναι εντυπωσιακο πως μεσα σε δυο μονο μηνες με παιχτες οχι δικους του μεταμορφωσε αυτη την ομαδα...οσο για τον γουντς που λετε ειναι μεγαλη παιχτουρα απλα στο τουρλουμπουκι που παιζαμε επι γκερσον δεν ειχε θεση και δεν του αναλογουσαν ευθυνες...και φυσικα περιμενετε και θα δειτε ποσο θα ανεβουν οι ελληνες...ο ματσε τωρα..δεν ξερω απλα νομιζω οτι μετα το nba και τραυματισμο βαρυνε πολυ,ειναι και μονοδιαστατος παιχτης σιγουρα δεν αξιζει τα λεφτα του πια.και μην ξεχνιομαστε ερχεται και ο μπουλντοζας..απλα δεν ξερω τωρα πια αν θα τον βαλει κατευθειαν ο γιαννακης να παιξει..γιατι αν παμε φαιναλ φορ και δεν τον παρει(που για μενα καλα θα κανει) μιας και δεν επαιξε καθολου φετος δεν θα φταει κανενας αλλος αλλα ο ιδιος ο σοφοκλης που αφησε τον εαυτο του...θα δουμε ξερει ο δρακος....οσο για τη μπαλλα τι να πουμε δεν ξερω πως θα αντιδρασει ο κοσμος σημερα..σε κανα 10ωρο θα ξερουμε..απλα πιστευω να παιξουμε και λιγο μη γινει κανα μπραφ(αποκλεισαν παοκ και λαρισα).οχι οτι δεν θα περασουμε αλλα αν φερουμε κανα χ με θρασυβουλα αγνωστες οι συνεπειες...ερωτηση ημερας...ποτε θα σπρινταρει ο λεντεσμα?σαν χεσμενος τρεχει ως το 60% μαξιμουμ του σπριντ που μπορει να κανει...θα σπασει?
καλημερα φιλε..εχω διαβασει αυτα που εχεις γραψει για το μπασκετ & συμφωνω..οσο για το τοπι,ειδωμεν..το πρωι που ακουγα τι γραφουν οι εφημεριδες στην νετ,ο τζολε δηλωνε καμμενος & για την καταντια ολων των παιχτων εριχνε τις ευθυνες στο προηγουμενο προπονητικο τημ..τι να πω???ολοι ξερουμε ποιος ειναι ο ρουφιανος..πως να τον πιστεψουμε???προσωπικα εχω μεγαλυτερη εμπιστοσυνη στον ΤΑΚΑΡΟ σαν ανθρωπο χωρις να αμφισβητω τις οποιες ατελειες του σαν προπονητη..

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Καλημέρα Αλάνια Μάγκες Οπαδοί Του Θρύλου!!!
Συγχαρητήρια στην Ομάδα Μπασκετ  για εχθές !!!
Σκεφτείτε τι θα γίνει όταν την Ομάδα την «Χτίσε黨ο Δράκος….
Επιτελούς!!!

Όσο αφορά το Ποδόσφαιρο είπα κάτι Εχθές το Ξαναλέω και Σήμερα
Με Αφορμή το Σημερινό Παιχνίδι Κυπέλου με τον Θρασύβουλο…
Οπού αρκετοί από εμάς θα είναι Εκεί….

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!
Το εύκολο και Σήμερα και Την Κυριακή είναι να πάμε και να
Βγάλουμε το Άχτι μας , Βρισίδια ,Απειλές και τα λοιπά!!!
ΛΑΘΟΣ
ΔΕΝ θα βγάλουμε τίποτα Έτσι
ΔΕΝ θα μπορούν να παίξουν(Έστω αυτό που μπορούν)
ΔΕΝ θα μπορούν να Συγκεντρωθούν
ΔΕΝ θα έρθει η Νίκη….

Να μην Βάλουμε ΤΙΠΟΤΑ Αδέλφια πάνω από τον Ολυμπιακό!!!!
Ούτε εγωισμούς , ούτε Θυμούς , ούτε μικροσυμφέροντα….
Αυτά τα κάνουν ….Άλλοι!!!!
Εμείς είμαστε Ταγμένοι στον Θρύλο!!!Και μην Ξεχνάτε …
Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΜΕ ΚΟΥΠΕΣ!!!!

POLYATAKTOS

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2006
Like
2
Πόντοι
1
Μεγαλη χαρα μας εδωσαν τα παιδια του μπασκετ χθες βραδυ , στην Μοσχα.Συγχαρητηρια στην ομαδα του Γιαννακη και ειναι πλεον τρανο παραδειγμα ,πως ενας σωστος coach, τι θαυματα μπορει να κανει!!!
Τωρα , οσο για την ποδοσφιαρικη μας ομαδα...γαμα τα!!! Καλυτερα να μην παρουμε πρωταθλημα ,ετσι οπως παιζουν εφετος οι ξεφτιλισμενοι.... :rockon: :rockon: :rockon:

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
καλημερα φιλε..εχω διαβασει αυτα που εχεις γραψει για το μπασκετ & συμφωνω..οσο για το τοπι,ειδωμεν..το πρωι που ακουγα τι γραφουν οι εφημεριδες στην νετ,ο τζολε δηλωνε καμμενος & για την καταντια ολων των παιχτων εριχνε τις ευθυνες στο προηγουμενο προπονητικο τημ..τι να πω???ολοι ξερουμε ποιος ειναι ο ρουφιανος..πως να τον πιστεψουμε???προσωπικα εχω μεγαλυτερη εμπιστοσυνη στον ΤΑΚΑΡΟ σαν ανθρωπο χωρις να αμφισβητω τις οποιες ατελειες του σαν προπονητη..
Συμφωνω Μαζι σου !!!
Και Εγω τον Πιστευω τον Τακη!!!
Αυτο που μου κανει Εντυπωση ειναι η Συνδεση μεταξυ των 50 τραυματισμων της αεκ Περυσι και του Ολυμπιακου Φετος
και απο οτι εμαθα ΕΝΑ προσωπο ειναι Κοινο!!!
Μηπως Αυτο εννοουσε ο Τζολε???
και οχι Τον Τακη ??
απλα οι κωλοφυλλαδες τα γραφουν οπως γουσταρουν???

Επισκέπτης
Συμφωνω Μαζι σου !!!
Και Εγω τον Πιστευω τον Τακη!!!
Αυτο που μου κανει Εντυπωση ειναι η Συνδεση μεταξυ των 50 τραυματισμων της αεκ Περυσι και του Ολυμπιακου Φετος
και απο οτι εμαθα ΕΝΑ προσωπο ειναι Κοινο!!!
Μηπως Αυτο εννοουσε ο Τζολε???
και οχι Τον Τακη ??
απλα οι κωλοφυλλαδες τα γραφουν οπως γουσταρουν???
δεν ξερω τι ακριβως γραφουν γιατι δεν αγοραζω τις πατσαβουροφυλλαδες τους..εχτες ακουγα οτι ο γυμναστης ηταν στον ποα περισυ..εσυ γραφεις για το αρθρο44..τι να πω???αυτο που ξερω ειναι οτι παικτες με την εμπειρια του βησαριωνα δεν επιτρεπεται να λενε τετοιες παπαριες μετα την ξεφτιλα..αν υπηρχε προβλημα ας το επισημαιναν(και ειδικα αυτος που ειναι αρχηγος)στην μεση της περιοδου-σε ανυποπτο χρονο..τωρα το θεωρω εκ του πονηρου..

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
δεν ξερω τι ακριβως γραφουν γιατι δεν αγοραζω τις πατσαβουροφυλλαδες τους..εχτες ακουγα οτι ο γυμναστης ηταν στον ποα περισυ..εσυ γραφεις για το αρθρο44..τι να πω???αυτο που ξερω ειναι οτι παικτες με την εμπειρια του βησαριωνα δεν επιτρεπεται να λενε τετοιες παπαριες μετα την ξεφτιλα..αν υπηρχε προβλημα ας το επισημαιναν(και ειδικα αυτος που ειναι αρχηγος)στην μεση της περιοδου-σε ανυποπτο χρονο..τωρα το θεωρω εκ του πονηρου..
Aυτης της αποψης ειμαι και εγω !!
ο Σεγκουρα ηταν περυσι στο 44
ο Γυμναστης στον ποα
Εγινε η μιξη και τα καναν μπορδελο!!!

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
ειλικρινα δεν καταλαβαινω τις δηλωσεις τζολε..τι ναπω  οταν εφυγε ο τακαρος εβγαιναν και ελεγαν οτι θα του αφιερωσουν τον τιτλο..τωρα ο ρουφ λεει αλλα.ειναι σιγουρο οτι το κλιμα δεν ειναι καλο..και το κακο ειναι οτι κανεις πια δεν πιστευει οτι θα φερει προπονητη αξιας...εδω εβγαινε η κωλοφυλλαδα ο πρωταθλητης και εγραφε αρεσει ο σεγκουρα...και εφτιαχνε κλιμα για να μεινει...και αντε τωρα ψαχνουν προπονητη.ποιος ψαχνει ο ιλια?η ο πετρακης?τον σερα φερερ η τον μπιγκον?α μη ξεχασω να δειτε οτι αυτη η σουπια ο ιλια θα φυγει με κλωτσιες..,μη πω και το χειροτερο..θα συμπαθησουμε τον γραφικο τον θεοδωριδη με αυτα που κανουν...μετα την ερωτηση της ημερας και η απορια της ημερας...7,5 εκ ευρω ποιο απ τα δυο ποδια του μπελουτσι στοιχιζει?με παππουτσι η χωρις?ο ζαχαβι μεγαλο πλεντηριο παιχτες και μπλεξαμε μαζι του...ολο με κατι απιθανους μανατζερ παμε....θυμηθειτε τον σελουκ...τι να πουμε.εγω παντως την κυριακη δεν θα παω..αυτε θα το δω.κανονισα να ειμαι εκτος επιτηδες.τωρα αν με τρωει ο κωλος μου κατα τις 7 παρα(ετσι γινεται στις δυσκολες στιγμες) θα χει καμμια τηλεοραση γυρω... :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
ειλικρινα δεν καταλαβαινω τις δηλωσεις τζολε..τι ναπω  οταν εφυγε ο τακαρος εβγαιναν και ελεγαν οτι θα του αφιερωσουν τον τιτλο..τωρα ο ρουφ λεει αλλα.ειναι σιγουρο οτι το κλιμα δεν ειναι καλο..και το κακο ειναι οτι κανεις πια δεν πιστευει οτι θα φερει προπονητη αξιας...εδω εβγαινε η κωλοφυλλαδα ο πρωταθλητης και εγραφε αρεσει ο σεγκουρα...και εφτιαχνε κλιμα για να μεινει...και αντε τωρα ψαχνουν προπονητη.ποιος ψαχνει ο ιλια?η ο πετρακης?τον σερα φερερ η τον μπιγκον?α μη ξεχασω να δειτε οτι αυτη η σουπια ο ιλια θα φυγει με κλωτσιες..,μη πω και το χειροτερο..θα συμπαθησουμε τον γραφικο τον θεοδωριδη με αυτα που κανουν...μετα την ερωτηση της ημερας και η απορια της ημερας...7,5 εκ ευρω ποιο απ τα δυο ποδια του μπελουτσι στοιχιζει?με παππουτσι η χωρις?ο ζαχαβι μεγαλο πλεντηριο παιχτες και μπλεξαμε μαζι του...ολο με κατι απιθανους μανατζερ παμε....θυμηθειτε τον σελουκ...τι να πουμε.εγω παντως την κυριακη δεν θα παω..αυτε θα το δω.κανονισα να ειμαι εκτος επιτηδες.τωρα αν με τρωει ο κωλος μου κατα τις 7 παρα(ετσι γινεται στις δυσκολες στιγμες) θα χει καμμια τηλεοραση γυρω... :2funny: :2funny:
επαναλαμβανω οτι εγραψα & εχτες..στο γηπεδο θα παμε για να υποστηριξουμε τον ΘΡΥΛΟ μας & στην φιεστα για τα μπινελικια που ΠΡΕΠΕΙ να ακουσει ο κροκους..οποιος δεν μπορει να συγκρατηθει πριν το τελος του πρωταθληματος & του κυπελλου,ας κατσει σπιτι του..οσο για προπονητη & ΒΕΒΑΙΑ δεν προκειται να φερει καλυτερο ΠΟΤΕ γιατι πολυ απλα ειναι αρρωστακι & οχι απαθης μανατζερ..για τον μπελουτσι ειναι νωρις για συμπερασματα..του χρονου μπορει να κενταει..ειδωμεν..οσο για τον κυρ σαββα,καλα θα κανει να κατσει σπιτι του..μια ζωη ο καρκινος του ΘΡΥΛΟΥ μας ειναι οι ολυμπιακαρες τυπου κυρ σαββα-δουκακου κλπ..

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
επαναλαμβανω οτι εγραψα & εχτες..στο γηπεδο θα παμε για να υποστηριξουμε τον ΘΡΥΛΟ μας & στην φιεστα για τα μπινελικια που ΠΡΕΠΕΙ να ακουσει ο κροκους..οποιος δεν μπορει να συγκρατηθει πριν το τελος του πρωταθληματος & του κυπελλου,ας κατσει σπιτι του..οσο για προπονητη & ΒΕΒΑΙΑ δεν προκειται να φερει καλυτερο ΠΟΤΕ γιατι πολυ απλα ειναι αρρωστακι & οχι απαθης μανατζερ..για τον μπελουτσι ειναι νωρις για συμπερασματα..του χρονου μπορει να κενταει..ειδωμεν..οσο για τον κυρ σαββα,καλα θα κανει να κατσει σπιτι του..μια ζωη ο καρκινος του ΘΡΥΛΟΥ μας ειναι οι ολυμπιακαρες τυπου κυρ σαββα-δουκακου κλπ..
+1.000.000.000.000.000.000.000.000.000.000.000.000.000.000.000.000.000.000.000.000.000,00
Mε καλυψες ΑΠΟΛΥΤΑ!!!

kifinas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
2
Πόντοι
16
καλημέρα πράκτορες υπηρεσίας! τόσο νωρίς πιάνετε δουλειά ρε κουφάλες? 10 το πρωί και γλύφετε τον κρόκους?

αυτά για τραυματισμούς αρα κακή εκγύμναση εγώ τα ακούω βερεσέ. όχι οτι δεν τα πιστεύω αλλά όταν γινονται μετα απο αποτυχημένα αποτελέσματα τι να το κάνω?
και επειδή μου έρχονται διάφορα φλας στο μυαλό τα αναφέρω όπως μου σκάνε
1) κάθε καλοκαίρι βγαίνουν οι παίχτες και λένε τα κλασικά "φέτος γίνετε καλή δουλειά στην προετοιμασία".
τέλος της χρονιάς θυμούνται οτι κάτι δεν έγινε καλά και να τα αποτελέσματα.
πότε ήσουν μαλάκας ρε Τάδε? τότε ή τώρα?

2) ένα που φύλαγα για τον κυρ-τάκη και κολλάει τώρα. όταν έβαλε τα δεύτερα με τον Πας και αποκλειστήκαμε, στην συνέντευξη τύπου τα έριξε στην κακή προετοιμασία του Σόλιντ.
ένα χρόνο μετά, στα δικά του χέρια η ομάδα και παρουσιάζει τα ίδια ή και χειρότερα σημάδια.
ούτε σόλιντ υπάρχει τώρα ούτε τίποτα. αυτό του το χρεώνω στα μείον, μαζί με τις δηλώσεις περι χόρτου.

3) αν κατάλαβα γιατί δεν τα πάω καλά με τις σκατοφυλάδες το κοινό πρόσωπο είναι ο Σεγκούρα. και αναρωτιέμαι.
γιατί στην αεκ το πρόβλημα ήταν ο "κακός αγωνιστικός χώρος στους θρακομακεδόνες" και κανείς δεν μίλησε για λάθη του προφέσορα ή του σεγκούρα? άντε να τον φωτογράφησαν 1-2 δημοσιογράφοι οι οποίοι κατηγορήθηκαν οτι θέλουν το κακό της αεκ και πολέμιοι του ντέμη.
κατα τα άλλα το κοκαλιστάν ελέγχει τα πάντα. Έτσι για να μην ξεχνιόμαστε για το ποιος δουλεύει ποιον

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
ρε πλεζουρ τι ειπες τωρα δουκακος...τον θυμομαστε ολοι σε κατι νιου τσαννελ να χει σκισει τον κροκους...και μετα...λαμογια δημοσιογραφισκοι..αλλα στο ματζικ τι περιμενεις..ρε συ για μπελλουτσι μακαρι να βγω ψευτης αλλα πολλα λεφτα και απο κοκο...του χρονου και αυτος και ο νουνιες πρεπει κατι να δειξουν..αλλα ο λεοναρντο που ηρθε απο β κατηγορια δειχνει κατι...ενα οβερλαπ ας πουμε το χει..

gt21

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
6
:rockon:[youtube=425,350]0MSAXoRU8rk[/youtube]

gt21

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
6
[youtube=425,350]vvT6OGt7l-8&feature=related[/youtube]ribo ribo ribo

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
καταλαβες φιλε μου...δεκα χρονια τους εχουμε πηξει στο φλοκι και βγηκαν και οι πουθεναδες οι 44 και κουνιουνται...τι να πεις...

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
:rockon:[youtube=,350]0MSAXoRU8rk[/youtube]
[youtube=,350]vvT6OGt7l-8&feature=related[/youtube]ribo ribo ribo
ΜΗΝ ΠΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ [size=10pt]ΚΛΑΡΙΝΟ ΤΩΡΑ Κ ΛΕΣ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ[/size][youtube=,350]pyJ5swJ-F6g[/youtube]
Mπορεις να τα ποσταρεις στο Θρεντ σας Αδελφε αυτα ....
Δεν νομιζω οτι εχεις λογο να τα ποσταρεις εδω,...

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
α ρε χανουμακια εχετε καταντησει σαν τον παοκ...εχετε να παρετε κουπα (απο ποτε?)...αλλα ενταξει επιτυχημενη η χρονια νικησατε το γαβρο...ε ρε πλακα που χετε.α εμεις ξερεις μαλακια καναμε..επρεπε να πεσουμε κατω...ρεζιληδες.θελετε και ριμπο πουθεναδες λες και τα πληρωνετε εσεις.ομαδα του δημοσιου και του αρθρου 44.τι ασχολουμαι μαζι σου τωρα αεκακι..απλα δεν υπαρχεις...

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
Mπορεις να τα ποσταρεις στο Θρεντ σας Αδελφε αυτα ....
Δεν νομιζω οτι εχεις λογο να τα ποσταρεις εδω,...
Που θα βρει ευκαιρια να ποσταρη ξανα για να μας την πει ρε ο πρωταθλητης της 1,2,3,4 αγωνηστικης;
Ποσο χρονον εισαι πες μας και ποσα πρωταθληματα εχεις δει; :grin:
α ρε χανουμακια εχετε καταντησει σαν τον παοκ...εχετε να παρετε κουπα (απο ποτε?)...αλλα ενταξει επιτυχημενη η χρονια νικησατε το γαβρο...ε ρε πλακα που χετε.α εμεις ξερεις μαλακια καναμε..επρεπε να πεσουμε κατω...ρεζιληδες.θελετε και ριμπο πουθεναδες λες και τα πληρωνετε εσεις.ομαδα του δημοσιου και του αρθρου 44.τι ασχολουμαι μαζι σου τωρα αεκακι..απλα δεν υπαρχεις...
Ακριβως ετσι ειναι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom