You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
www.imageshack.gr/view.php?file=23c8533y113zdi96vmwz.jpg]
[/URL]
παντα επικαιρο οσα χρονια και να περασουν
παντα επικαιρο οσα χρονια και να περασουν
podolagnos_28
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαΐ 2006
- Like
- 33
- Πόντοι
- 16
ρε podo...κάποιος δικός σου είναι αυτός που βρίζεται με τον αλήτη....γιΑ ΒΌΗΘΑ ΝΑ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΉΣΟΥΜΕ ΜΗΝ ΤΥΧΌΝ ΚΑΙ ΣΦΑΧΤΟΎΝΕ ΣΤΟ ΤΈ.ΛΟς...
Τί να κάνουμε ρε???Έχω και δικά μου προβλήματα....μυαλό μόνο ο Θεός βάζει....το είπα μία....ας το ''πούν'' και αυτοί που πρέπει....
doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
μην φοβασαι απο το ιντερνετ δεν σφαζοντερε podo...κάποιος δικός σου είναι αυτός που βρίζεται με τον αλήτη....γιΑ ΒΌΗΘΑ ΝΑ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΉΣΟΥΜΕ ΜΗΝ ΤΥΧΌΝ ΚΑΙ ΣΦΑΧΤΟΎΝΕ ΣΤΟ ΤΈ.ΛΟς...
εξαλλου υπαρχουν μοντ και αντμιν για αυτα τα προβληματα και καλο θα ειναι να τους αποβαλλουν και τους 2 δια παντως
Αμ δεν πάνε πουθενά φίλε Κηφήνα...και μετά μας λένε πράκτορες! μαλάκες υπηρεσίας έχουν καταντήσει, πάει ο ένας για τσιγάρο και πιάνει δουλειά άλλος με υπαρξιακά προβλήματα
κάτι τέτοιους διαβάζω και αρχίζω να πιστεύω οτι οι ελεινίδες έχουν δίκιο σε πολλά που μας χώνουν
Όλη την ώρα με αυτό ασχολούνται .
μην φοβασαι απο το ιντερνετ δεν σφαζοντε
εξαλλου [size=15pt]υπαρχουν μοντ και αντμιν για αυτα τα προβληματα[/size] και καλο θα ειναι να τους αποβαλλουν και τους 2 δια παντως
καλό
τώρα που το θυμήθηκα, ρε παλιοβάζελε, παραπληροφόρηση είσαι σαν την εφημερίδα σου.
το link που μου έδωσες για supersport δεν έπαιζε. σου έχει τύχει ή απο εμένα το πρόβλημα?
talos43
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2006
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
κάτσε ρε δωρητή..να λέμε τα σύκα σύκα....ο σαφκξρξη πως τον λένε β΄ριζει και όχι ο αλήτης...γιατί και τους 2...μου δείχνεις σαν να είναι στημένο να τους φάνε,περιμένοντας και τον αλήτη να πει για την μανα του άλλου και να τους σουτάρουνε......στην προκειμένη περίπτωση λέω......αμαν με αυτά...στο ίντερνετ είμαστε ρε...εικονική πραγματικότηταμην φοβασαι απο το ιντερνετ δεν σφαζοντε
εξαλλου υπαρχουν μοντ και αντμιν για αυτα τα προβληματα και καλο θα ειναι να τους αποβαλλουν και τους 2 δια παντως
τώρα που το θυμήθηκα, ρε παλιοβάζελε, παραπληροφόρηση είσαι σαν την εφημερίδα σου.
το link που μου έδωσες για supersport δεν έπαιζε. σου έχει τύχει ή απο εμένα το πρόβλημα?
Μέσω sopcast δουλευει αλλά κ πάλι ήταν οφλαιν όλα, μη νομίζεις κ γω έφαγα τον βάζελο στη μάπα
μια και το αναφέρεις, αν και την συγκεκριμένη περίπτωση δεν θα πάω να την διαβάσω αλλά την φαντάζομαι! όσα σφαλιαρίδια θέλει ο ένας που θα βρίσει μάνα άλλα τόσα κι ο άλλος που προκαλεί και ξέρει οτι θα τα ακούσει. γιατί κατα βάθος ξέρει τι θα γίνει αλλά ξύνετε στην γκλίτσα του τσοπάνηκάτσε ρε δωρητή..να λέμε τα σύκα σύκα....ο σαφκξρξη πως τον λένε β΄ριζει και όχι ο αλήτης...γιατί και τους 2...μου δείχνεις σαν να είναι στημένο να τους φάνε,περιμένοντας και τον αλήτη να πει για την μανα του άλλου και να τους σουτάρουνε......στην προκειμένη περίπτωση λέω......αμαν με αυτά...στο ίντερνετ είμαστε ρε...εικονική πραγματικότητα
doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
δεν ξερω αν ειναι στημενο η οχι και ουτε με ενδιαφερει,συνομωσιες θα μπορουσα να φτιαξω και εγω στο μυαλο μου πολλες.οποιος νομιζει οτι συμμετεχει σε στημενα η πραγματα που δεν τον εκφραζουν αποχωρει οριστικακάτσε ρε δωρητή..να λέμε τα σύκα σύκα....ο σαφκξρξη πως τον λένε β΄ριζει και όχι ο αλήτης...γιατί και τους 2...μου δείχνεις σαν να είναι στημένο να τους φάνε,περιμένοντας και τον αλήτη να πει για την μανα του άλλου και να τους σουτάρουνε......στην προκειμένη περίπτωση λέω......αμαν με αυτά...στο ίντερνετ είμαστε ρε...εικονική πραγματικότητα
τωρα οσο αφορα τα περι βρισιματος,ειπα στον nsfas87 να μην βριζει οικογενειες γιατι δεν μ'αρεσει να διαβαζω τετοια πραγματα
ομως δεν μπορω να κανω κατι αλλο δεν ειμαι ο τροχονομος του σαιτ
ο φιλος σου ο αριωνας αφου θες να λεμε και τα συκα συκα και εχει βρισει μανες και οικογενειες και διαρκως προκαλει με κλωνους η παλιους λογαριασμους.ειναι ο πρωτος η απο τους πρωτους που εκμεταλλευτηκαν την χαλαροτητα του σαιτ σε θεματα κανονισμων
λοιπον επειδη καταλαβαινω οτι δεν σ'αρεσει αυτο που γινεται ειλικρινα και τυχαινει να γνωριζεισ τον αριωνα κοιτα να του μιλησεις μηπως και συνετιστει και να μην κανει μπουρδελο ενα ολοκληρο σαιτ με τα προβληματα του
αλλιως να μπαναριστουν και οι δυο οπως και οι κλωνοι τους και να μην μας ζαλιζουν αλλο τα παπαρια γιατι εχω αρχισει και βαριεμαι
psolaras78
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 74
- Like
- 1.833
- Πόντοι
- 9.295
Ηταν ενα χτυπημα στην αλλαζονεια και επαρση του Κοκκαλη που εδιωξε τον Τακαρο με τον οποιο βεβαια 4αρα και τετοια ξεφτιλα δεν θα υπηρχε."Είμαι 12 χρόνια σε αυτή την ομάδα και κανείς δεν δέχεται να τρώμε τέσσερα γκολ από την ΑΕΚ. Δεν ανέχομαι να μου κάνει «τέσσερα» ο Ριβάλντο!
Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς
Και ομως,ο Βησαριωνας θα σηκωσει και τις 2 κουπες στο τελος της σεζον.
Αν και απο αποδοση μπαλας δεν ειμαστε ικανοποιημενοι φετος
εητζ ειναι ο θρηνος,εχεις δικιο!!!γιατί ο θρύλος είναι αρρώστια τελικά! και για εμάς αλλά και για τους αλλόθρησκους! κοιμούνται-ξυπνάνε και μόνη τους έννοια πως να γράψουν την παπαριά τους εδω μέσα.
alexandros1976
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Μηπως Πληκτρολόγησα Λαθος διεύθυνση δεν ειναι ????δεν ξερω αν ειναι στημενο η οχι και ουτε με ενδιαφερει,συνομωσιες θα μπορουσα να φτιαξω και εγω στο μυαλο μου πολλες.οποιος νομιζει οτι συμμετεχει σε στημενα η πραγματα που δεν τον εκφραζουν αποχωρει οριστικα
τωρα οσο αφορα τα περι βρισιματος,ειπα στον nsfas87 να μην βριζει οικογενειες γιατι δεν μ'αρεσει να διαβαζω τετοια πραγματα
ομως δεν μπορω να κανω κατι αλλο δεν ειμαι ο τροχονομος του σαιτ
ο φιλος σου ο αριωνας αφου θες να λεμε και τα συκα συκα και εχει βρισει μανες και οικογενειες και διαρκως προκαλει με κλωνους η παλιους λογαριασμους.ειναι ο πρωτος η απο τους πρωτους που εκμεταλλευτηκαν την χαλαροτητα του σαιτ σε θεματα κανονισμων
λοιπον επειδη καταλαβαινω οτι δεν σ'αρεσει αυτο που γινεται ειλικρινα και τυχαινει να γνωριζεισ τον αριωνα κοιτα να του μιλησεις μηπως και συνετιστει και [size=30pt]να μην κανει μπουρδελο ενα ολοκληρο σαιτ[/size] με τα προβληματα του
αλλιως να μπαναριστουν και οι δυο οπως και οι κλωνοι τους και να μην μας ζαλιζουν αλλο τα παπαρια γιατι εχω αρχισει και βαριεμαι
Αλλου ηρθα????
(Κρυοκωλο Χιουμορ)
μα πως εισαι σιγουρος φιλε μου?μηπως θα σας τα δωσουν εννωεις?στο πρωταθλημα εσεις ειστε τριτοι.πως θα το παρετε?και στο κυπελλο φαβορι ειναι ο αρης.μιας και ειναι ανωτερος απο την θρυλιτσα.οποτε μαλον η διαιτησια θα κανει το καθηκον της για αλλη μια φορα για να χαρειτε εσεις και οι ομοιοι σου με την κοροιδια που σας κανει ο κοκκαλης?σωστα?Ηταν ενα χτυπημα στην αλλαζονεια και επαρση του Κοκκαλη που εδιωξε τον Τακαρο με τον οποιο βεβαια 4αρα και τετοια ξεφτιλα δεν θα υπηρχε.
Και ομως,ο Βησαριωνας θα σηκωσει και τις 2 κουπες στο τελος της σεζον.
Αν και απο αποδοση μπαλας δεν ειμαστε ικανοποιημενοι φετος
talos43
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2006
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
σιγά μην το πάρουμε.....τάπαμε βρε....δεν χάνετε άλλο βαθμό.....Ταααααααααααααααααααααααααααααααάλε καλωρίζικο το πρωτάθλημα βρε.
Ποιούς θα φέρει του χρόνου ο σωφέρ στην Λαγοφόρο??
έτσι και αλλιώς τον καραμήτρα θα φέρει..οπότε να μαει να μαμηθεί η σωφεράντζα
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 47
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 273
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 83