Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (1 μέλη και 15 επισκέπτες)

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
ρε podo...κάποιος δικός σου είναι αυτός που βρίζεται με τον αλήτη....γιΑ ΒΌΗΘΑ ΝΑ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΉΣΟΥΜΕ ΜΗΝ ΤΥΧΌΝ ΚΑΙ ΣΦΑΧΤΟΎΝΕ ΣΤΟ ΤΈ.ΛΟς...

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
ρε podo...κάποιος δικός σου είναι αυτός που βρίζεται με τον αλήτη....γιΑ ΒΌΗΘΑ ΝΑ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΉΣΟΥΜΕ ΜΗΝ ΤΥΧΌΝ ΚΑΙ ΣΦΑΧΤΟΎΝΕ ΣΤΟ ΤΈ.ΛΟς...

Τί να κάνουμε ρε???Έχω και δικά μου προβλήματα....μυαλό μόνο ο Θεός βάζει....το είπα μία....ας το ''πούν'' και αυτοί που πρέπει....

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
μην φοβασαι απο το ιντερνετ δεν σφαζοντε
εξαλλου υπαρχουν μοντ και αντμιν για αυτα τα προβληματα και καλο θα ειναι να τους αποβαλλουν και τους 2 δια παντως

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
και μετά μας λένε πράκτορες! μαλάκες υπηρεσίας έχουν καταντήσει, πάει ο ένας για τσιγάρο και πιάνει δουλειά άλλος με υπαρξιακά προβλήματα  :jerking:
κάτι τέτοιους διαβάζω και αρχίζω να πιστεύω οτι οι ελεινίδες έχουν δίκιο σε πολλά που μας χώνουν
Αμ δεν πάνε πουθενά φίλε Κηφήνα...
Όλη την ώρα με αυτό ασχολούνται  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:.

neoklis79

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16

kifinas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
2
Πόντοι
16
γιατί ο θρύλος είναι αρρώστια τελικά! και για εμάς αλλά και για τους αλλόθρησκους! κοιμούνται-ξυπνάνε και μόνη τους έννοια πως να γράψουν την παπαριά τους εδω μέσα.

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
μην φοβασαι απο το ιντερνετ δεν σφαζοντε
εξαλλου υπαρχουν μοντ και αντμιν για αυτα τα προβληματα και καλο θα ειναι να τους αποβαλλουν και τους 2 δια παντως
κάτσε ρε δωρητή..να λέμε τα σύκα σύκα....ο σαφκξρξη πως τον λένε β΄ριζει και όχι ο αλήτης...γιατί και τους 2...μου δείχνεις σαν να είναι στημένο να τους φάνε,περιμένοντας και τον αλήτη να πει για την μανα του άλλου και να τους σουτάρουνε......στην προκειμένη περίπτωση λέω......αμαν με αυτά...στο ίντερνετ είμαστε ρε...εικονική πραγματικότητα

neoklis79

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
τώρα που το θυμήθηκα, ρε παλιοβάζελε, παραπληροφόρηση είσαι σαν την εφημερίδα σου.
το link που μου έδωσες για supersport δεν έπαιζε. σου έχει τύχει ή απο εμένα το πρόβλημα?

Μέσω sopcast δουλευει αλλά κ πάλι ήταν οφλαιν όλα, μη νομίζεις κ γω έφαγα τον βάζελο στη μάπα :2funny: :2funny:

kifinas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
2
Πόντοι
16
κάτσε ρε δωρητή..να λέμε τα σύκα σύκα....ο σαφκξρξη πως τον λένε β΄ριζει και όχι ο αλήτης...γιατί και τους 2...μου δείχνεις σαν να είναι στημένο να τους φάνε,περιμένοντας και τον αλήτη να πει για την μανα του άλλου και να τους σουτάρουνε......στην προκειμένη περίπτωση λέω......αμαν με αυτά...στο ίντερνετ είμαστε ρε...εικονική πραγματικότητα
μια και το αναφέρεις, αν και την συγκεκριμένη περίπτωση δεν θα πάω να την διαβάσω αλλά την φαντάζομαι! όσα σφαλιαρίδια θέλει ο ένας που θα βρίσει μάνα άλλα τόσα κι ο άλλος που προκαλεί και ξέρει οτι θα τα ακούσει. γιατί κατα βάθος ξέρει τι θα γίνει αλλά ξύνετε στην γκλίτσα του τσοπάνη

neoklis79

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
"Είμαι 12 χρόνια σε αυτή την ομάδα και κανείς δεν δέχεται να τρώμε τέσσερα γκολ από την ΑΕΚ. Δεν ανέχομαι να μου κάνει «τέσσερα» ο Ριβάλντο! 
  Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
δεν ξερω αν ειναι στημενο η οχι και ουτε με ενδιαφερει,συνομωσιες θα μπορουσα να φτιαξω και εγω στο μυαλο μου πολλες.οποιος νομιζει οτι συμμετεχει σε στημενα η πραγματα που δεν τον εκφραζουν αποχωρει οριστικα
τωρα οσο αφορα τα περι βρισιματος,ειπα στον nsfas87 να μην βριζει οικογενειες γιατι δεν μ'αρεσει να διαβαζω τετοια πραγματα
ομως δεν μπορω να κανω κατι αλλο δεν ειμαι ο τροχονομος του σαιτ
ο φιλος σου ο αριωνας αφου θες να λεμε και τα συκα συκα και εχει βρισει μανες και οικογενειες και διαρκως προκαλει με κλωνους η παλιους λογαριασμους.ειναι ο πρωτος η απο τους πρωτους που εκμεταλλευτηκαν την χαλαροτητα του σαιτ σε θεματα κανονισμων
λοιπον επειδη καταλαβαινω οτι δεν σ'αρεσει αυτο που γινεται ειλικρινα και τυχαινει να γνωριζεισ τον αριωνα κοιτα να του μιλησεις μηπως και συνετιστει και να μην κανει μπουρδελο ενα ολοκληρο σαιτ με τα προβληματα του
αλλιως να μπαναριστουν και οι δυο οπως και οι κλωνοι τους και να μην μας ζαλιζουν αλλο τα παπαρια γιατι εχω αρχισει και βαριεμαι

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
"Είμαι 12 χρόνια σε αυτή την ομάδα και κανείς δεν δέχεται να τρώμε τέσσερα γκολ από την ΑΕΚ. Δεν ανέχομαι να μου κάνει «τέσσερα» ο Ριβάλντο! 
  Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Ηταν ενα χτυπημα στην αλλαζονεια και επαρση του Κοκκαλη που εδιωξε τον Τακαρο με τον οποιο βεβαια 4αρα και τετοια ξεφτιλα δεν θα υπηρχε.
Και ομως,ο Βησαριωνας θα σηκωσει και τις 2 κουπες στο τελος της σεζον.
Αν και απο αποδοση μπαλας δεν ειμαστε ικανοποιημενοι φετος

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
συμφωνώ ρε δωρητή και του τάπα κιόλας....ας μείνουμε στην πλάκα μόνο...και τα ψιλομπινελίκια....

grvagelis

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Like
1
Πόντοι
1
γιατί ο θρύλος είναι αρρώστια τελικά! και για εμάς αλλά και για τους αλλόθρησκους! κοιμούνται-ξυπνάνε και μόνη τους έννοια πως να γράψουν την παπαριά τους εδω μέσα.
εητζ ειναι ο θρηνος,εχεις δικιο!!!

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Ταααααααααααααααααααααααααααααααάλε καλωρίζικο το πρωτάθλημα βρε.
Ποιούς θα φέρει του χρόνου ο σωφέρ στην Λαγοφόρο??

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
δεν ξερω αν ειναι στημενο η οχι και ουτε με ενδιαφερει,συνομωσιες θα μπορουσα να φτιαξω και εγω στο μυαλο μου πολλες.οποιος νομιζει οτι συμμετεχει σε στημενα η πραγματα που δεν τον εκφραζουν αποχωρει οριστικα
τωρα οσο αφορα τα περι βρισιματος,ειπα στον nsfas87 να μην βριζει οικογενειες γιατι δεν μ'αρεσει να διαβαζω τετοια πραγματα
ομως δεν μπορω να κανω κατι αλλο δεν ειμαι ο τροχονομος του σαιτ
ο φιλος σου ο αριωνας αφου θες να λεμε και τα συκα συκα και εχει βρισει μανες και οικογενειες και διαρκως προκαλει με κλωνους η παλιους λογαριασμους.ειναι ο πρωτος η απο τους πρωτους που εκμεταλλευτηκαν την χαλαροτητα του σαιτ σε θεματα κανονισμων
λοιπον επειδη καταλαβαινω οτι δεν σ'αρεσει αυτο που γινεται ειλικρινα και τυχαινει να γνωριζεισ τον αριωνα κοιτα να του μιλησεις μηπως και συνετιστει και [size=30pt]να μην κανει μπουρδελο ενα ολοκληρο σαιτ[/size] με τα προβληματα του
αλλιως να μπαναριστουν και οι δυο οπως και οι κλωνοι τους και να μην μας ζαλιζουν αλλο τα παπαρια γιατι εχω αρχισει και βαριεμαι
Μηπως Πληκτρολόγησα Λαθος διεύθυνση δεν ειναι ????
Αλλου ηρθα???? :rockon: :rockon:
(Κρυοκωλο Χιουμορ) :grin: :grin:

grvagelis

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Like
1
Πόντοι
1
Ηταν ενα χτυπημα στην αλλαζονεια και επαρση του Κοκκαλη που εδιωξε τον Τακαρο με τον οποιο βεβαια 4αρα και τετοια ξεφτιλα δεν θα υπηρχε.
Και ομως,ο Βησαριωνας θα σηκωσει και τις 2 κουπες στο τελος της σεζον.
Αν και απο αποδοση μπαλας δεν ειμαστε ικανοποιημενοι φετος
μα πως εισαι σιγουρος φιλε μου?μηπως θα σας τα δωσουν εννωεις?στο πρωταθλημα εσεις ειστε τριτοι.πως θα το παρετε?και στο κυπελλο φαβορι ειναι ο αρης.μιας και ειναι ανωτερος απο την θρυλιτσα.οποτε μαλον η διαιτησια θα κανει το καθηκον της για αλλη μια φορα για να χαρειτε εσεις και οι ομοιοι σου με την κοροιδια που σας κανει ο κοκκαλης?σωστα?

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
Ταααααααααααααααααααααααααααααααάλε καλωρίζικο το πρωτάθλημα βρε.
Ποιούς θα φέρει του χρόνου ο σωφέρ στην Λαγοφόρο??
σιγά μην το πάρουμε.....τάπαμε βρε....δεν χάνετε άλλο βαθμό.....
έτσι και αλλιώς τον καραμήτρα θα φέρει..οπότε να μαει να μαμηθεί η σωφεράντζα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom