Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 24.931
- Πόντοι
- 6.256
Ναι τυπε μαζί με τον Χουανγκ και τον Εμβιλα....O Πορόσο δεν κάνει για τον Ολυμπιακό.
Απορώ πως τον έφεραν.
Ο Σισέ ήταν κλάσεις ανώτερος αλλά τον έφαγαν ...
Ναι τυπε μαζί με τον Χουανγκ και τον Εμβιλα....O Πορόσο δεν κάνει για τον Ολυμπιακό.
Απορώ πως τον έφεραν.
Ο Σισέ ήταν κλάσεις ανώτερος αλλά τον έφαγαν ...
ενα γκολάκι ακομα θελουμε , να πιασουμε και ενα φαν μπετ που βαλαμε
ΕτσιΕγγυηση ο γαυρος
Ο μολοσος ποροσοςΟρτεγκα απίστευτος σήμερα...άμα ξεψαρωσει θα δούμε σπουδαία πράγματα.
Πολύ καλός και ο Αλεξανδρόπουλος σήμερα...
Στο πρώτο παιχνίδι στο καρσκακη που τον είδα έδειχνε πάρα πολύ καλοσ παίκτης ξεχώριζεΈναν τέτοιον αντίστοιχο από τα αριστερά να είχαμε,οι αντίπαλες πτέρυγες θα έτρεμαν σε κάθε κατεβατό τους
ειχες πιει τα τσιπουρακια σου?Στο πρώτο παιχνίδι στο καρσκακη που τον είδα έδειχνε πάρα πολύ καλοσ παίκτης ξεχώριζε
Αυτον τυπε και με νερό Θεώνη παιχτούρα τον βλέπειςειχες πιει τα τσιπουρακια σου?
μου φερανε ενα τσιπουρο κιτρινοπο,τι ειναι τουτο ρε τυπε,εγω δεν ξερω πο τσιπουρα και αλοολικια.Αυτον τυπε και με νερό Θεώνη παιχτούρα τον βλέπεις
Αγιονερι από τα μετέωρα? Στείλτε να το πιω εγώ και θα σου πω αν είναι καλομου φερανε ενα τσιπουρο κιτρινοπο,τι ειναι τουτο ρε τυπε,εγω δεν ξερω πο τσιπουρα και αλοολικια.
Θα περάσει και στις ΠΟΥΤΣΕΣ σύντομα!η ομαδα μοιραζει 3αρες και 4αρες αβερτα.
ρε μπουχε σας γλεντησε η ζελα και εκλεγε ο πορτοφολας που εχετε για προπονητη,μη μιλας καλυτερα γιατι σε βλεπω σουρωμενος θα ρθεις παλι.Θα περάσει και στις ΠΟΥΤΣΕΣ σύντομα!