Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 26.735
- Πόντοι
- 6.256
Τι λαγος ρε μαλακα ειναι αυτος....εχει φαει τη μπουτσα απο χθες και μπηκε να κλαφτει για τον αιωνιο γαμια του.
Τι λαγος ρε μαλακα ειναι αυτος....εχει φαει τη μπουτσα απο χθες και μπηκε να κλαφτει για τον αιωνιο γαμια του.
ααααααααααααααχαχαχαχααχαχαχαχαχαχαααα πρεπει να ειναι το πιο ηλιθιο ειδος στον πλανητη οι βαζελεςΒλακακο σου εχω και αλλο που δεν εχει ξαναγινει....στον επομενο γυρο θα παιξουμε τα 5 απο τα 6 παιχνιδια εκτος εδρας.
Καταπιες την Οθωμανικη μπουτσα απο χθες;![]()
Ρε τι γινομενο φρουτο είναι αυτοςΤι λαγος ρε μαλακα ειναι αυτος....εχει φαει τη μπουτσα απο χθες και μπηκε να κλαφτει για τον αιωνιο γαμια του.![]()
Ε,ναι δεν ειναι Φορτουνης να βγαλει γλωσσα εμενα η θεση μου ειναι αυτη...Ποιος Ανδρουτσος ρε μαλακες να πουμε κοψτε τα ναρκωτικα....
Ο κιμιχ όχι τυπε ρεζέρβα θα ειναιΚαρβαλιο, Κινι, Ελ Αραμπι, Σκαρπα, Φαντινγκα, μαλλον φευγουν με το επομενο δρομολογιο...
Καρβαλιο, Κινι, Ελ Αραμπι, Σκαρπα, Φαντινγκα, μαλλον φευγουν με το επομενο δρομολογιο...
το αραμπι βγαλτον απο το μπουγιο τυπε....τον αγαπαμε και θα φυγει σαν παιχτης θα βλεπουμε χαιλαιτ του σε ολη μας την ζωη....δεν μπαινει στο σακιΚαρβαλιο, Κινι, Ελ Αραμπι, Σκαρπα, Φαντινγκα, μαλλον φευγουν με το επομενο δρομολογιο...
απ το στόμα σου και στου θεού τ αυτί αν και το χειμώνει θα χρειάζονταν για πανωφόριαΚαρβαλιο, Κινι, Ελ Αραμπι, Σκαρπα, Φαντινγκα, μαλλον φευγουν με το επομενο δρομολογιο...
Και ο μιστερ Μαρτινεθ σταματησε να του δινει χρονο. Κατσε να ερθει ο Γεναρης που ισως τον χρειαστεί, μιας και ο Ελ Καυλι θα πάει στο Αφρικανικο κυπελλο και θα μου τα κλασει τα αρχιδια...το αραμπι βγαλτον απο το μπουγιο τυπε....τον αγαπαμε και θα φυγει σαν παιχτης θα βλεπουμε χαιλαιτ του σε ολη μας την ζωη....δεν μπαινει στο σακι
Πρεπει να σε εχει γαμησει απο το κωλο ο Φορτουνης δεν εξηγειται αλλιως η ψυχωση που εχεις....Ε,ναι δεν ειναι Φορτουνης να βγαλει γλωσσα εμενα η θεση μου ειναι αυτη...
Καθεται και παιζει οπου του πεις και ας μην μπορει.
Εχεις αποψη εσυ, ξεχασα. Τον ειδες εσυ να παιζει στην θεση 8 και καταλαβες οτι ο Καρβάλιο ειναι καλυτερος.
αλλο το ενα και αλλο το αλλο...εγραψε ο τυπος λιγο πολυ οτι θα φυγουν καρβαλιο φαντιγκα........και ελ αραμπιΚαι ο μιστερ Μαρτινεθ σταματησε να του δινει χρονο. Κατσε να ερθει ο Γεναρης που ισως τον χρειαστεί, μιας και ο Ελ Καυλι θα πάει στο Αφρικανικο κυπελλο και θα μου τα κλασει τα αρχιδια...
Εχουμε και το ματς Βραδυποριακος-Ταλαιπωριακος μπορει να παιζει εκει να μην σε παιρνουν τα ζουμια....αλλο το ενα και αλλο το αλλο...εγραψε ο τυπος λιγο πολυ οτι θα φυγουν καρβαλιο φαντιγκα........και ελ αραμπι
λες και ο γιουσεφ δεν ειναι πια στην οικογενεια,λες και δεν θα βλεπουμε ποτε τον αραμπι να βαζει γκολ στο 100 σε μια απο της καλυτερες ομαδες του κοσμου....λες και τον γιουσεφ ελ αραμπι θα τον στειλουμε στα παλτα επειδη μεγαλωσε....εγω ειμαι ολυμπιακος ζεμπου.....τα αρχιδακια που βαζουν παιχτες που εγω εκλαψα μαζι τους τους βαζουν στο τρενο να φυγουν και νομιζουν οτι ειναι ολυμπιακοι τους γραφω στα παπαρια μου....
Μαζι μου ειμαι. Ο συγκεκριμενος ειναι κομματι της ιστοριας του Ολυμπιακου.αλλο το ενα και αλλο το αλλο...εγραψε ο τυπος λιγο πολυ οτι θα φυγουν καρβαλιο φαντιγκα........και ελ αραμπι
λες και ο γιουσεφ δεν ειναι πια στην οικογενεια,λες και δεν θα βλεπουμε ποτε τον αραμπι να βαζει γκολ στο 100 σε μια απο της καλυτερες ομαδες του κοσμου....λες και τον γιουσεφ ελ αραμπι θα τον στειλουμε στα παλτα επειδη μεγαλωσε....εγω ειμαι ολυμπιακος ζεμπου.....τα αρχιδακια που βαζουν παιχτες που εγω εκλαψα μαζι τους τους βαζουν στο τρενο να φυγουν και νομιζουν οτι ειναι ολυμπιακοι τους γραφω στα παπαρια μου....
ΑΕΚ Β φετος τυπε.....χοντρέ , ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ......
![]()
αντερεκαιγαμησουκαριολαανιωθηΕχουμε και το ματς Βραδυποριακος-Ταλαιπωριακος μπορει να παιζει εκει να μην σε παιρνουν τα ζουμια....![]()