Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 200K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
32.068
Πόντοι
5.506
Βλακακο σου εχω και αλλο που δεν εχει ξαναγινει....στον επομενο γυρο θα παιξουμε τα 5 απο τα 6 παιχνιδια εκτος εδρας.

Καταπιες την Οθωμανικη μπουτσα απο χθες;:confused:
ααααααααααααααχαχαχαχααχαχαχαχαχαχαααα πρεπει να ειναι το πιο ηλιθιο ειδος στον πλανητη οι βαζελες

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
34.566
Πόντοι
5.006

Ολυμπιακός - Γιουγκ 17-16 πέν. (12-12): Αδιανόητη ανατροπή και θρίαμβος στην πρεμιέρα του Champions League πόλο :alivedick:

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
34.102
Πόντοι
28.246
Ποιος Ανδρουτσος ρε μαλακες να πουμε κοψτε τα ναρκωτικα....
Ε,ναι δεν ειναι Φορτουνης να βγαλει γλωσσα εμενα η θεση μου ειναι αυτη...
Καθεται και παιζει οπου του πεις και ας μην μπορει.

Εχεις αποψη εσυ, ξεχασα. Τον ειδες εσυ να παιζει στην θεση 8 και καταλαβες οτι ο Καρβάλιο ειναι καλυτερος.

Aragorn135

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Μαρ 2015
Κριτικές
47
Like
13.635
Πόντοι
10.446
Καρβαλιο, Κινι, Ελ Αραμπι, Σκαρπα, Φαντινγκα, μαλλον φευγουν με το επομενο δρομολογιο...

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
32.068
Πόντοι
5.506
Καρβαλιο, Κινι, Ελ Αραμπι, Σκαρπα, Φαντινγκα, μαλλον φευγουν με το επομενο δρομολογιο...
το αραμπι βγαλτον απο το μπουγιο τυπε....τον αγαπαμε και θα φυγει σαν παιχτης θα βλεπουμε χαιλαιτ του σε ολη μας την ζωη....δεν μπαινει στο σακι

BAKALIS74

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2012
Like
2.100
Πόντοι
456
απ το στόμα σου και στου θεού τ αυτί αν και το χειμώνει θα χρειάζονταν για πανωφόρια

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
34.102
Πόντοι
28.246
το αραμπι βγαλτον απο το μπουγιο τυπε....τον αγαπαμε και θα φυγει σαν παιχτης θα βλεπουμε χαιλαιτ του σε ολη μας την ζωη....δεν μπαινει στο σακι
Και ο μιστερ Μαρτινεθ σταματησε να του δινει χρονο. Κατσε να ερθει ο Γεναρης που ισως τον χρειαστεί, μιας και ο Ελ Καυλι θα πάει στο Αφρικανικο κυπελλο και θα μου τα κλασει τα αρχιδια...

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.735
Πόντοι
6.256
Ε,ναι δεν ειναι Φορτουνης να βγαλει γλωσσα εμενα η θεση μου ειναι αυτη...
Καθεται και παιζει οπου του πεις και ας μην μπορει.

Εχεις αποψη εσυ, ξεχασα. Τον ειδες εσυ να παιζει στην θεση 8 και καταλαβες οτι ο Καρβάλιο ειναι καλυτερος.
Πρεπει να σε εχει γαμησει απο το κωλο ο Φορτουνης δεν εξηγειται αλλιως η ψυχωση που εχεις....:confused:

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
32.068
Πόντοι
5.506
Και ο μιστερ Μαρτινεθ σταματησε να του δινει χρονο. Κατσε να ερθει ο Γεναρης που ισως τον χρειαστεί, μιας και ο Ελ Καυλι θα πάει στο Αφρικανικο κυπελλο και θα μου τα κλασει τα αρχιδια...
αλλο το ενα και αλλο το αλλο...εγραψε ο τυπος λιγο πολυ οτι θα φυγουν καρβαλιο φαντιγκα........και ελ αραμπι
λες και ο γιουσεφ δεν ειναι πια στην οικογενεια,λες και δεν θα βλεπουμε ποτε τον αραμπι να βαζει γκολ στο 100 σε μια απο της καλυτερες ομαδες του κοσμου....λες και τον γιουσεφ ελ αραμπι θα τον στειλουμε στα παλτα επειδη μεγαλωσε....εγω ειμαι ολυμπιακος ζεμπου.....τα αρχιδακια που βαζουν παιχτες που εγω εκλαψα μαζι τους τους βαζουν στο τρενο να φυγουν και νομιζουν οτι ειναι ολυμπιακοι τους γραφω στα παπαρια μου....

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.735
Πόντοι
6.256
αλλο το ενα και αλλο το αλλο...εγραψε ο τυπος λιγο πολυ οτι θα φυγουν καρβαλιο φαντιγκα........και ελ αραμπι
λες και ο γιουσεφ δεν ειναι πια στην οικογενεια,λες και δεν θα βλεπουμε ποτε τον αραμπι να βαζει γκολ στο 100 σε μια απο της καλυτερες ομαδες του κοσμου....λες και τον γιουσεφ ελ αραμπι θα τον στειλουμε στα παλτα επειδη μεγαλωσε....εγω ειμαι ολυμπιακος ζεμπου.....τα αρχιδακια που βαζουν παιχτες που εγω εκλαψα μαζι τους τους βαζουν στο τρενο να φυγουν και νομιζουν οτι ειναι ολυμπιακοι τους γραφω στα παπαρια μου....
Εχουμε και το ματς Βραδυποριακος-Ταλαιπωριακος μπορει να παιζει εκει να μην σε παιρνουν τα ζουμια....:confused:

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.735
Πόντοι
6.256
Συμπαθης κλανοφασολακιας βλεποντας τον Ελ Αραμπι να φευγει με το τραινο.....:confused:

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
34.102
Πόντοι
28.246
Μαζι μου ειμαι. Ο συγκεκριμενος ειναι κομματι της ιστοριας του Ολυμπιακου.
Απλως θα προτιμουσα να του εδινε χρονο ωστε να μην σκουριαζει τελειως. Εκτος αν μου βρει και μου φέρει παιχτη απο τον Δεκέμβρη και μου τον ετοιμαζει να τον εχει ετοιμο τον Γεναρη.

macchiato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2021
Like
2.948
Πόντοι
456
χοντρέ , ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ...... :alivedick::alivedick:

:rockon::rockon::rockon::rockon::rockon:

Καρυπιδης-Επανεκτιμηση-των-καταστασεων-και-γρηγορη-προσαρμογη-στα-νεα-δεδομενα.jpg

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom