You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Διαγραμμένο μέλος 234316
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Αυγ 2023
- Like
- 367
- Πόντοι
- 21
Με τέτοια άμυνα δυστηχως με 0 βαθμούς θα τερματίσει.
Διαγραμμένο μέλος 220472
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαρ 2022
- Κριτικές
- 30
- Like
- 20.508
- Πόντοι
- 8.846
είμεθα μεγάλαι ψυχαίΟ Κώστας Σλούκας δηλώνει μεταξύ άλλων:
Πριν πέντε χρόνια ως παίκτης της Φενέρ είχες χειροκροτηθεί και είχες πει πως ο κόσμος του Παναθηναϊκού σέβεται κάποια πράγματα. Πως μπορεί να είναι η υποδοχή που θα λάβεις από τον κόσμο ως παίκτης του Παναθηναϊκού το έχεις σκεφτεί;
"Η αλήθεια είναι πως ερχόμενος ως αντίπαλος εδώ στο τουρνουά με τον Παναθηναϊκό, ο κόσμος με είχε χειροκροτήσει, ήταν ένα περίεργο συναίσθημα για μένα, χειροκροτήθηκα, καθώς γίνονται διαφορετικές προσεγγίσεις σε παίκτες που παίζουν στον Ολυμπιακό και έρχονται να αγωνιστούν κόντρα στον Ολυμπιακό. Αυτό που είχα πει είναι πως ο κόσμος του Παναθηναϊκού σέβεται και αναγνωρίζει την προσφορά μου και την κατάθεση ψυχής και ότι δεν προκαλώ.
Η αλήθεια είναι πως αποδοκιμάστηκα ως παίκτης της Φενέρ από τον κόσμο του Ολυμπιακού παρά ως παίκτης της Φενέρ στον Παναθηναϊκό. Έχω δεχτεί πολύ μεγάλη αγάπη ήδη από τον κόσμο του Παναθηναϊκό και τους περιμένω από την αρχή έως το τέλος δίπλα μας όλη τη χρονιά για να καταφέρουμε κάτι ξεχωριστό γιατί είμαι αρκετά αισιόδοξος".
Βαζετε μεσα και τα μπρατσακια απο το πολο;Οι τίτλοι του Παναθηναϊκού από την ίδρυση του το 1908 έως και σήμερα έχουν ξεπεράσει τους πεντακόσιους σε όλα τα αθλήματα. Συνολικά αυτή τη στιγμή οι "πράσινοι" τίτλοι είναι 561 επίσημη καταγραφή .με στοιχεία .
ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 34.566
- Πόντοι
- 5.006
Και τα αρχιδια μαςΒαζετε μεσα και τα μπρατσακια απο το πολο;
ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 34.566
- Πόντοι
- 5.006
Ναι αδελφεμε α[πγοητευει ο σκαρπας...ανεβα ρε μαλακα
ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 34.566
- Πόντοι
- 5.006
7eipa 45 παστελακια θα κερασουν ο κουμπης και ο γιοβετιτς.
ποσα μετραει ο κουμπης ως τωρα?
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 47
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 273
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 83