Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 24.931
- Πόντοι
- 6.256
Καλα εσυ εισαι σκατομυρωδιας δεν μετρας....εγω τα ειπα και θα δειτε 40-45 γκολακια θα βαλουν στη σουπερ λιγδα ελ καμπι και γιοβετιτς
Καλα εσυ εισαι σκατομυρωδιας δεν μετρας....εγω τα ειπα και θα δειτε 40-45 γκολακια θα βαλουν στη σουπερ λιγδα ελ καμπι και γιοβετιτς
milhse ο ΑΟΜΑΤΟΣ.Καλα εσυ εισαι σκατομυρωδιας δεν μετρας....
Ασφαλώς αποτέλεσμα σχολαστικου σκαουτινγκΜεταγραφή της τελευταίας στιγμής με Μπιανκόνε στον Ολυμπιακό!
Τη μεταγραφή του Τζουλιάν Μπιανκόνε μετέδωσε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.www.sport-fm.gr
Περσινου σκάουτινγκ κιολας.Ασφαλώς αποτέλεσμα σχολαστικου σκαουτινγκ
ΑΟΜΜΑΤΟΣ βρε ταγαρι σκατατζη!!!milhse ο ΑΟΜΑΤΟΣ.
Αλλος ενας σακατης της Νοτιγχαμ που θα κανει την αποθεραπεια του στου Ρεντη.....Ασφαλώς αποτέλεσμα σχολαστικου σκαουτινγκ
Πω ρε πουστη παιχτουρα 10 μυριαΑλλος ενας σακατης της Νοτιγχαμ που θα κανει την αποθεραπεια του στου Ρεντη.....
οριστε για να μην λετε για το χοντροΠω ρε πουστη παιχτουρα 10 μυρια
ΜλκΟ μικρος σακατης Παβαρ για να ειμαστε ακριβεις.....
Φωτογραφιζεις μελος...Αλλοι (αλλοθρησκοι) κραζουν γιατι εχουν σκασει απο την ζηλια τους οτι αλλη ομαδα πληρωνει δεκα εκατομμυρια για παιχτη και αλλη ομαδα τον εχει τελικα και αλλοι που εχουν αυτο το προνομιο κραζουν γιατι ειχε τραυματισμο την περσινη χρονια. Καποτε σκουζανε οτι ο χοντρος δινει ολα τα λεφτα στην Φορεστ. Τα δικα της δηλαδη. Κοιτα τελικα που δινει λεφτα δικα της για να παίζουν εδω καποιοι. Και μαλιστα δεκαρικα.
Βεβαια και καποιοι αλλοι βγαλανε και τον Φορτουνη σακατη μετα απο δυο χιαστους αλλα κατσανε επανω στο πουτσο του Φορτουνη. Λεω τωρα εγω.... ως παραδειγμα. Και ο Φορτουνης την πατησε στα 27 και οχι στα 22 που ειναι ο Γαλλος...
Καποιοι αλλοι κραζανε τον Φρειρε και τελικα τον βαζουν στην επιθυμητή γι αυτους βασικη εντεκαδα πλεον.
Ο γαμιολης ο χελΦωτογραφιζεις μελος...
Και η πλακα ειναι οτι ο Γαλλος ηρθε με μεταγραφη σε σχεση με τον Ριτσαρντς, Σκαρπα που ηρθαν δανεικοι. Το κοστος της μεταγραφης δεν ειναι σιγουρα δεκα εκατομμυρια. Ουτε καν τα ζυγωνει.Φωτογραφιζεις μελος...
Δεν πας να παρεις το 10αρικακι σου απο τον Χοντρο και να σταματησεις να μας ζαλιζεις τα αρχιδια....λεω εγω.Αλλοι (αλλοθρησκοι) κραζουν γιατι εχουν σκασει απο την ζηλια τους οτι αλλη ομαδα πληρωνει δεκα εκατομμυρια για παιχτη και αλλη ομαδα τον εχει τελικα και αλλοι που εχουν αυτο το προνομιο κραζουν γιατι ειχε τραυματισμο την περσινη χρονια. Καποτε σκουζανε οτι ο χοντρος δινει ολα τα λεφτα στην Φορεστ. Τα δικα της δηλαδη. Κοιτα τελικα που δινει λεφτα δικα της για να παίζουν εδω καποιοι. Και μαλιστα δεκαρικα.
Βεβαια και καποιοι αλλοι βγαλανε και τον Φορτουνη σακατη μετα απο δυο χιαστους αλλα κατσανε επανω στο πουτσο του Φορτουνη. Λεω τωρα εγω.... ως παραδειγμα. Και ο Φορτουνης την πατησε στα 27 και οχι στα 22 που ειναι ο Γαλλος...
Καποιοι αλλοι κραζανε τον Φρειρε και τελικα τον βαζουν στην επιθυμητή γι αυτους βασικη εντεκαδα πλεον.
Φωτογραφιζεις μελος...Δεν πας να παρεις το 10αρικακι σου απο τον Χοντρο και να σταματησεις να μας ζαλιζεις τα αρχιδια....λεω εγω.