Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 233 άτομα (1 μέλη και 232 επισκέπτες)

DayStalker

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2020
Like
7.570
Πόντοι
2.306
το βελγικο ποδοσφαιρο και σαν ατομα και σαν ομαδες ειναι ανωτερο απο το δικο μας , το ιδιο ισχυει και για την πορτογαλια και την ολλανδια( η ουνιον σεν γκιλουαζ μια ομαδα που προπερσι ανεβηκε κατηγορια εχει μεγαλυτερο ρανκιγκ στην ευρωπη απο αεκ και παο , με μονο 2 χρονιες τι να πουνε παρακατω;

Έτσι. Αλλά ο μέσος ελληνας οπαδός κοιτάει φανέλες και ευρωπαϊκες κουπες (λες κι εχει πολλές ο ιδιος) αντί να δείξει σεβασμό σε ομάδες από ποδοσφαιρικά πιο προηγμένες χώρες.

cuturu

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Like
728
Πόντοι
96
Εγω παντως δινω και προγνωστικα αεκ και παο 4ρτοι μπορει τριτοι
Ο θρυλος 2ος ή 3ος

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.882
Πόντοι
6.256
Εγω μια χαρα 2ους μας βλεπω σε αυτον τον ομιλο....σιγα την ομαδαρα τη Φραπενμπουργκ με τυρι!

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.882
Πόντοι
6.256
Μολις γυρισα απο τη δουλεια και βλεπω οτι ο Δον Κορδονε Ντε Τσαπου Ζεμπου δεν εχει κανει καμμια μεταγραφη απο χθες....μαλλον θα τις φυλαξε για το βραδυ για να τις απολαυσω με την ησυχια μου.

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.131
Πόντοι
28.246
Η Γκενκ που αποκλείσαμε έστω και όπως την αποκλείσαμε δεν είναι μεγαθήριο αλλά δεν είναι και χειρότερη από την Αντβερπ που άνοιξε τον κώλο των γκαλακτικος της Κούλας. Ιδιου επιπεδου ομάδες είναι. Εμεις γκρινιαζουμε που δεν την πατήσαμε κάτω όπως θα πρεπε κι εκεινοι παρηγοριουνται οτι αποκλειστηκαν απο την υπερομαδα. Το ποτήρι το βλέπει όπως θέλει ο καθένας.
Για τον λογο λοιπον που παραδεχεσαι και ο ιδιος οτι υπάρχει διαφορα απαιτήσεων μεταξυ των δυο ομαδων πολλοι απο εμας λεμε γιατι να μην ειχαμε τον ομιλο της Κουλας και αυτοι εχουν βαλει τα κλαματα και θελανε τσου λου και απο πανω.
Φαντασου λοιπον να ειχες αυτον τον ομιλο και θα εβλεπες μετα τα διαρκειας μεχρι τις 15 Σεπτέμβρη πως σπο 17000 θα ξεπερνούσαν τις 20000 για πλακα.
Αρα και τις βατες κληρωσεις που ξεκινησε η κουβεντα μας και για κρυφοβαζελια τα ακουω βερεσε επισης.

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.131
Πόντοι
28.246
Μολις γυρισα απο τη δουλεια και βλεπω οτι ο Δον Κορδονε Ντε Τσαπου Ζεμπου δεν εχει κανει καμμια μεταγραφη απο χθες....μαλλον θα τις φυλαξε για το βραδυ για να τις απολαυσω με την ησυχια μου.
Παει λεει για Μποαντου απο Μονακο δανεικο. Ο Ντεσποντοφ λεει ο κυρ Κωστας θέλει να ερθει αλλα οι Βουλγαροι συνεχιζουν τα τσαλιμακια στο οικονομικο. (Ο παιχτης παντως χτες δεν επαιξε εναντιον του Αγιαξ) Ειναι και αλλοι μεσα στα ρεπορταζ. Θα δουμε.

Τελευταία τροποποίηση:

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.882
Πόντοι
6.256
Παει λεει για Μποαντου απο Μονακο δανεικο. Ο Ντεσποντοφ λεει ο κυρ Κωστας θεοει να ερθει αλλα οι Βουλγατοι συνεχιζουν τα τσαλιμακια στο οικονομικο. (Ο παιχτης παντως χτες δεν επαιξε εναντιον του Αγιαξ) Ειναι και αλλοι μεσα στα ρεπορταζ. Θα δουμε.
Τι εχεις να πεις για προπονηταρα Μαρτινεθ ντε Ψολεον που με τα περυσινα σαπακια μας εκανε Ρεαλ Μαδριτης;

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.131
Πόντοι
28.246
Τι εχεις να πεις για προπονηταρα Μαρτινεθ ντε Ψολεον που με τα περυσινα σαπακια μας εκανε Ρεαλ Μαδριτης;
Με ποιους αντιπαλους το εκανε;
Ετσι πρεπει να παιζει με τέτοιους λεω εγω. Ας μου τα κανει και με τους Αγγλους και τους Γερμανους και μιλαμε. Με τα βαζελια και με την Κουλα επισης και με τον Παοκ. Μετα ελα να με ρωτησεις παλι.

cuturu

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Like
728
Πόντοι
96
Έτσι. Αλλά ο μέσος ελληνας οπαδός κοιτάει φανέλες και ευρωπαϊκες κουπες (λες κι εχει πολλές ο ιδιος) αντί να δείξει σεβασμό σε ομάδες από ποδοσφαιρικά πιο προηγμένες χώρες.
πουλμαν λεει η Ανβερπ, πουλμαν η μπραγκα εγω ξερω οτι αλλο ειναι η αμυνα πουλμαν τυπου πανσερραικου και λαμιας και και και αλλο η ενεργητικη αμυνα τυπου αντβερπ , οταν δεν μπορεις ουτε σεντρα καλα καλα να κανεις στα καρε της....απλα...αλλα οταν τα καθικια δημοσιογραφοι του κωλου , ουσιαστικα τσανακογλυφτες των προεδρων γραφουν αυτα που θελουμε να ακουσουμε για να μας χαιδεψουν τα αυτια , ο μεσος οπαδος που δεν ξερει απο ποδοσφαιρο( το εχω ξαναγραψει και αλλοτε, οποιος παρακολουθει αποκλειστικα ελ.πρωταθλημα ειναι το λιγοτερο διεστραμμενος)
τουλαχιστον ειδικα οσοι ασχολουνται με το στοιχημα σοβαρα και οχι με το να παιρνουν ενα κουπονι και να γραφουν οτι ναναι σαν να παιζουν κινο, ξερουν ή καλυτερα οφειλουν να ξερουν .π.χ τι ειναι μπραγκα , τι ειναι αντβερπ...λογω οικ.στενοτητας αυτον τον καιρο εριξα κατι λιγα ψιλα στα διπλα μπραγκα και ανβερπ( φυσικα επαιζε και το Χ ) αλλα οταν ειδικα βλεπεις το πρωτο ματς στο βελγιο και βλεπεις π.χ bet365 1.65 στον ασσο ορμας στο διπλο και ας το χασεις 4.5 το διπλο , 3.2 το διπλο της μπραγκα....να σας πω μια μικρη στοιχηματικη ιστορια
Πριν χρονια ο παοκ βγαινει τσουλου και κληρωνεται με μπειταρ ...χανει μεσα εξω και παει στο τοτε ουεφα και κληρωνεται με αλμααρ που την προηγουμενη χρονια αν και νοφωτιστη μετα απο χρονια κανει καλη χρονια με μια φουρνια ποδοσφαιριστων που την επομενη πηρε και το πρωταθλημα στην Ολλανδια.... ποσοστα 1.60 ο τιτανοτεραστιος παοκ 4.5 η ΑΖ67 στην τουμπα.... σκορ; 1-4 ακομα τρεχει ο βοκολος να μαρκαρει τις ολ.σαιτες και ο ηλιας τα επνιγε δυο δυο ...αλλα εδω πριν το ματς ,ρε ποια αλκμααρ ρε τωρα ανεβηκαν και κατι μαλακιες για τακολα και μουσλιμοβιτς και τον μαραντονα της αιγυπτου και οτι μαλακια μπορει ενας κολκας να γραψει για να ευφρανθει η καφριλα του παοκτζη....

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.882
Πόντοι
6.256
Ετσι πρεπει να παιζει με τέτοιους λεω εγω. Ας μου τα κανει και με τους Αγγλους και τους Γερμανους και μιλαμε. Με τα βαζελια και με την Κουλα επισης και με τον Παοκ. Μετα ελα να με ρωτησεις παλι.
Με παρομοιους αντιπαλους περυσι σερνοσουν και δεν μπορουσες να κανεις μια φαση...η ομαδα εχει εμφανεστατη βελτιωση και μαλιστα στην ουσια με το περυσινο υλικο.

cuturu

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Like
728
Πόντοι
96
Με παρομοιους αντιπαλους περυσι σερνοσουν και δεν μπορουσες να κανεις μια φαση...η ομαδα εχει εμφανεστατη βελτιωση και μαλιστα στην ουσια με το περυσινο υλικο.
Το βασικο παιδια ειναι οτι φαινεται οτι ειναι κανονικη ομαδα , το ποσο καλη θα γινει αυτο θα φανει στην πορεια.... υπαρχει στοιχειωδως ποδοσφαιρικη λογικη σε σχεση με το περσινο φρενοκομειο....

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.131
Πόντοι
28.246
Οντως! Αλλα αυτος πρεπει να ειναι ο Ολυμπιακος. Το οτι περυσι πηγαν ολα στραβα και υπευθυνοι ειναι ολοι δεν σημαινει οτι θα πανηγυρισουμε και νικες που επιβάλλεται να κανεις!

Το οτι με τους ιδιους παιχτες τα εκανες σκατα περυσι και με τους ιδιους + κατι προσθηκες φετος πας καλυτερα και οπως πρεπει αυτο σημαινει οτι οι παιχτες δεν ηταν και για πεταμα.

cuturu

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Like
728
Πόντοι
96
Το βασικο παιδια ειναι οτι φαινεται οτι ειναι κανονικη ομαδα , το ποσο καλη θα γινει αυτο θα φανει στην πορεια.... υπαρχει στοιχειωδως ποδοσφαιρικη λογικη σε σχεση με το περσινο φρενοκομειο....
Κραταω μικρο καλαθι αλλα δεν μπορω να μην εχω μια συγκρατημενη αισιοδοξια για κατι καλυτερο και αυτο γιατι δεν σκοτωσαμε οπως ειπε και νικολακο τιποτα θηρια αλλα ρε παιδι μου κανουξε και καμια φαση, πατανε 3-4-5 παιχτες περιοχη , βρωμιζει τα γαντια του ο αντιπαλος τερματοφυλακας...απλα πραγματακια που αν τα ενωσεις κανουν ενα πινακα σαν το παζλ....

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.103
Πόντοι
5.006
Γουέστ Χαμ

@brabus67

charlie hunnam fight GIF
:coffee:
:piss::piss:

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
68.520
Πόντοι
11.956
Ποια είναι η κουλα?????

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.131
Πόντοι
28.246
Έχεις φωτογραφίες τιμή ... πρόγραμμα...που συχνάζει????
Στη Νεα Φιλαδελφεια εξω απο ενα μεγαλο κιτρινο μπουρδελο. Εχει μια δικεφαλη κοτα απεξω.

Παρε ταξι για να σε παει μην χαθεις.

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
68.520
Πόντοι
11.956
Στη Νεα Φιλαδελφεια εξω απο ενα μεγαλο κιτρινο μπουρδελο. Εχει μια δικεφαλη κοτα απεξω.

Παρε ταξι για να σε παει μην χαθεις.
Πρέπει να είναι πολύ τυχερός πάω συχνά στο γήπεδο άρα θα είναι εκεί κοντά ...και όχι μόνο αυτό ...έχω και δικαιολογία στην γυναίκα...μου έχει βάλει την εφαρμογή στο φβ...που δείχνει που είσαι ....άρα λέω ότι πάω στο γήπεδο..η περιοχή η ίδια ...και βρίσκω την Κούλα ....περιμένω τηλέφωνο να κανονίσω ....φιλλακια!!!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom