shadow
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2019
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9.654
- Πόντοι
- 2.456
Σε ποια παραλία της Μυκόνου; πρόσεχε μην πας στα βαθιά κάτι άκουσα για σκυλόψαραωραια θα βρεχω τα ποδια μου καλο λιβαδι και θα ακουω σπορ φμ.
Σε ποια παραλία της Μυκόνου; πρόσεχε μην πας στα βαθιά κάτι άκουσα για σκυλόψαραωραια θα βρεχω τα ποδια μου καλο λιβαδι και θα ακουω σπορ φμ.
η μαλακια ειναι οτι κουβαλαω στο πορτοφολι κανα χιλιαρικο και μην με κανουν μαγκα καμια μερα.Σε ποια παραλία της Μυκόνου; πρόσεχε μην πας στα βαθιά κάτι άκουσα για σκυλόψαρα
Μήν λες τέτοια θα ζητήσει δανεικά ο Μισθωτόςη μαλακια ειναι οτι κουβαλαω στο πορτοφολι κανα χιλιαρικο και μην με κανουν μαγκα καμια μερα.
Uefa gtpτυπε οι μαλακες της ουεφα δινουν τους ιδιους βαθμους ειτε κανεις νικη στο τσουλου ειτε στο καρνεισον....
δηλαδη νικας εσυ την μπαγερν στο τσουλου και ο μπαοκ την κλαβσικ απο τα νησια φεροε στο καρνεισον καπ, και παιρνετε τους ιδιους ποντους...
αν παιζεις 5 χρονια στο τσουλου με μπαγερν και ρεαλ και βγαινεις 4ος στον ομιλο και τις ιδιες χρονιες η γκαραμπακ στο καρνεισον καπ με λινχεσταιν και ανδορες, θα σε περασει στην βαθμολογια...
να ινω χαλι να με πατησει ο κολλητουλης.Μήν λες τέτοια θα ζητήσει δανεικά ο Μισθωτός
να ινω χαλι να με πατησει ο κολλητουλης.
Εγω ηθελα και την Τουλουζ!ευκολος αποκλεισμος στο κονφερενς και το σηκωνουμε μεσα στην αγια σοφια ως οι πρωτοι που την ξεπαρθενεψαμε
μπορει να μας ζοριζε, τωρα με σερβικη θα ειναι παλι σαν εντος εδρας οπως με την τσουκαραμπαλιτσκι που παιζαμε χτες.Εγω ηθελα και την Τουλουζ!
μπορει να μας ζοριζε, τωρα με σερβικη θα ειναι παλι σαν εντος εδρας οπως με την τσουκαραμπαλιτσκι που παιζαμε χτες.
δεδομενη τουλαχιστον η τριτη θεση, η υπερβαση πρεπει να γινει στα ματς με γουεστ χαμ, η φραιμπουργκ πιστευω θα βγει πρωτη, ειναι η πιο σοβαρη ομαδα απο τις 4.
Η αεκ θα γαμηθει, ακομα και η τριτη θεση θα ειναι γολγοθας.
ο βαζελος θα ερθει κονφερενς μαζι μας περνωντας την μακαμπι. θα χασει οριακα την δευτερη θεση απο την ρεν.
Τα ειχα γραψει στο βαζελονημα, βαζελος γαυρος τελικος μεσα στην αγια σοφια και το σηκωνουμε, ολα πανε κατ'ευχην
Ξανα λεω. Δειτε τα τρια πρωτα γκρουπ του κονφερενς και υπολογιστε ποσο πιο σκληρο θα ειναι απο τα νοκ αουτ και μετα που μου το εχετε και για ευκολακι.Το θετικό είναι οτι με στοιχειώδη σοβαρότητα θα παιξουμε στα νοκ αουτ του Κονφερενς . Προσωπικά θα προτιμούσα μια μεγάλη πορεία στο Κονφερενς απ ο,τι να περασουμε ως δευτεροι και να αποκλειστουμε στο νοκ αουτ (που θα ειναι με ομαδα ΤΣΛ). Εφικτο παντως κι αυτο , δε με τρομαζει η Φραιμπουργκ , εχουμε σκισει καλυτερους γερμανικους κωλους . Πιστευω 9-10 βαθμους τους εχουμε.
ΥΓ Κουλα τρομπονι!!!!! Και οι μεζουρες μεσα!
ΥΓ2 Ζελα αιωνιο φαρδος στις κληρωσεις , θα παλεψει για 2-3ος οπως κι εμεις.
Ξανα λεω. Δειτε τα τρια πρωτα γκρουπ του κονφερενς και υπολογιστε ποσο πιο σκληρο θα ειναι απο τα νοκ αουτ και μετα που μου το εχετε και για ευκολακι.
Στην αεκ ηδη κλαινε. ΤΣΟΥ ΛΟΥ δεν θελανε; Ας πανε να παίξουν τετοιον ομιλο. Μακαρι να μπορουσαμε να αλλαξουμε και να τον παρουμε εμεις αυτον τον ομιλο. Η πας και παιζεις με βαρβατες ομαδες ή καθολου!