Mystery X
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 9.421
- Πόντοι
- 2.306
Δε νομίζω η λαμια η τα Γιάννενα να είναι καλύτερη από αυτούς..καλος ο ολυμπιακος αλλά οι σερβοι δεν θα επαιζαν ουτε στη γ΄εθνικη της ελλαδας.
Δε νομίζω η λαμια η τα Γιάννενα να είναι καλύτερη από αυτούς..καλος ο ολυμπιακος αλλά οι σερβοι δεν θα επαιζαν ουτε στη γ΄εθνικη της ελλαδας.
Νομιζω ότι δεν παίρνανε στους 16. Κατεβαίνουν και οι τρίτοι του τσ λ και κάπως αλλιως γίνεται.Ρειντζερς , Σεριφ, Μπατσα Τοπολα και φυγαμε για 16.
καλησπερα καλησπερα,για αλλη μια μερα με δακρυα συγκινησης διακοπτω τις θερινες μου αναπαυσεις καθως η ομαδαρα που θα ξεκωλιασει φετος τους κιτρινοπρασινους καρναβαλους εκπροσωπησε ανταξια τη χωρα μας και θα ηγηθει στον ομιλο που θα κληρωθει.
που ειναι τα πουτανακια μας ΚΑΙ σημερα?
τι ωρα ειναι η κληρωση για να κανω προγραμμα,και τον σολμπακεν τι ωρα θα τον ανακοινωσει?
Καλησπέρα φίλε Βάρο αύριο στης 14.00τι ωρα ειναι η κληρωση για να κανω προγραμμα,και τον σολμπακεν τι ωρα θα τον ανακοινωσει?
14:00τι ωρα ειναι η κληρωση για να κανω προγραμμα,και τον σολμπακεν τι ωρα θα τον ανακοινωσει?
τυπε οι μαλακες της ουεφα δινουν τους ιδιους βαθμους ειτε κανεις νικη στο τσουλου ειτε στο καρνεισον....Από που και ως που η Γκαραμπάγ στο 2ο γκρουπ δε μπορώ να καταλάβω
Τόσο καλά τα πάει έξω?
ωραια θα βρεχω τα ποδια μου καλο λιβαδι και θα ακουω σπορ φμ.
ωραια θα βρεχω τα ποδια μου καλο λιβαδι και θα ακουω σπορ φμ.
οι αυθαιρετοι μου θυμιζει το διδυμο αθηναιου ξεπλενη.
Σε ποια παραλία της Μυκόνου; πρόσεχε μην πας στα βαθιά κάτι άκουσα για σκυλόψαραωραια θα βρεχω τα ποδια μου καλο λιβαδι και θα ακουω σπορ φμ.
η μαλακια ειναι οτι κουβαλαω στο πορτοφολι κανα χιλιαρικο και μην με κανουν μαγκα καμια μερα.Σε ποια παραλία της Μυκόνου; πρόσεχε μην πας στα βαθιά κάτι άκουσα για σκυλόψαρα
Μήν λες τέτοια θα ζητήσει δανεικά ο Μισθωτόςη μαλακια ειναι οτι κουβαλαω στο πορτοφολι κανα χιλιαρικο και μην με κανουν μαγκα καμια μερα.
Uefa gtpτυπε οι μαλακες της ουεφα δινουν τους ιδιους βαθμους ειτε κανεις νικη στο τσουλου ειτε στο καρνεισον....
δηλαδη νικας εσυ την μπαγερν στο τσουλου και ο μπαοκ την κλαβσικ απο τα νησια φεροε στο καρνεισον καπ, και παιρνετε τους ιδιους ποντους...
αν παιζεις 5 χρονια στο τσουλου με μπαγερν και ρεαλ και βγαινεις 4ος στον ομιλο και τις ιδιες χρονιες η γκαραμπακ στο καρνεισον καπ με λινχεσταιν και ανδορες, θα σε περασει στην βαθμολογια...
να ινω χαλι να με πατησει ο κολλητουλης.Μήν λες τέτοια θα ζητήσει δανεικά ο Μισθωτός
να ινω χαλι να με πατησει ο κολλητουλης.