ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.090
- Πόντοι
- 5.006
Όρεξη έχεις εσύ με τον τρύπα?Στη Νεα Φιλαδελφεια εξω απο ενα μεγαλο κιτρινο μπουρδελο. Εχει μια δικεφαλη κοτα απεξω.
Παρε ταξι για να σε παει μην χαθεις.
Όρεξη έχεις εσύ με τον τρύπα?Στη Νεα Φιλαδελφεια εξω απο ενα μεγαλο κιτρινο μπουρδελο. Εχει μια δικεφαλη κοτα απεξω.
Παρε ταξι για να σε παει μην χαθεις.
Έχεις κάτι καλύτερο να κάνεις από το να μιλάς μαζί μου ...γιατί το λες αυτό!!!!!Όρεξη έχεις εσύ με τον τρύπα?
Έχεις φωτογραφίες τιμή ... πρόγραμμα...που συχνάζει????
Γιατι σε σένα μίλησα ρε μεγαλε?Έχεις κάτι καλύτερο να κάνεις από το να μιλάς μαζί μου ...γιατί το λες αυτό!!!!!
Αααα οκΓιατι σε σένα μίλησα ρε μεγαλε?
περιμένω τηλέφωνο να κανονίσω
Ε, με το πουστη μια κουβεντα θα πουμε δεκα θα πεταχτει να πει!Όρεξη έχεις εσύ με τον τρύπα?
Ασχετο για οποιον δεν γνωριζει. Απο του χρονου οποιος βγει τσου λου. Η βγαινει οξω από τον ομιλο ή τον περναει ως πρωτος ή ως δευτερος. Τριτος και τεταρτος γυρνανε σπιτι τους.η μαλακια με το κονφερενς ειναι οτι ομαδες απο την ιδια χωρα κληρωνονται μονο στους 8-4-τελικο. Αρα και τριτοι να βγουμε εμεις και βαζελοαεκτζηδες (και να περασει και παοκ), δεν θα παιξουμε μεταξυ μας αν δεν κερδισουμε 2 νοκαουτ εκαστος...
Μεγιστη μαλακια
θα ειναι με ομιλους των 5 ομαδων το γιουροπα;Ασχετο για οποιον δεν γνωριζει. Απο του χρονου οποιος βγει τσου λου. Η βγαινει οξω από τον ομιλο ή τον περναει ως πρωτος ή ως δευτερος. Τριτος και τεταρτος γυρνανε σπιτι τους.
Το europa απο την αλλη θα εχει 8 αγωνες η καθε ομαδα αντι για εξι στους ομιλους.
Ντα!θα ειναι με ομιλους των 5 ομαδων το γιουροπα;
θα ειναι με ομιλους των 5 ομαδων το γιουροπα;
μαλιστα...UEFA: Οι αλλαγές στο καλεντάρι των ευρωπαϊκών Κυπέλλων από τη σεζόν 2024/25
Η UEFA επιβεβαίωσε ορισμένες αλλαγές που θα γίνουν στο καλεντάρι των ευρωπαϊκών Κυπέλλων από τη σεζόν 2024/25. Παρατείνεται η πρώτη φάση του Champions League.www.sport-fm.gr
Διαβασε σωστα στο λινκ που εδωσα εχει αλλα δυο λινκς εκει μεσα. Μαλλον δεν καταλαβα εγω καλα και τα ειπα λαθος. Η καθε ομαδα θα παιζει με αντιπαλους και απο αλλα γκρουπ αρχικα ειναι μπερδεμενο. Κοντολογις αν καταλαβα καλα παει να τελειωσει οριστικα το θεμα ευρωπαικη σουπερ λιγκα η ΟΥΕΦΑ. (Καπως ετσι ειχανε σχεδιασει και την διεξαγωγη της σουπερ λιγκας). Δινοντας περισσοτερους αγωνες στις ομαδες, περισσότερα λεφτά ως εκ του του.μαλιστα...
δεν ειμαι υπερ των δραματικων αλλαγων σε τετοια θεματα, αλλα θα δουμε πως θα παει.
Παντως ετσι, θα πεσει πολυ το επιπεδο σε γιουροπα και κονφερενς, ειδικα στο γιουροπα... Δηλαδη πριν αν εβγαιναν τριτες Μπαρτσα και Γιουναιτεντ (το επαθαν προσφατα και οι 2 νομιζω) θα εδιναν αλλη αιγλη στο γιουροπα αν εφταναν ταυτοχρονα τελικο. Τωρα αναγκαστικα θα ειναι διοργανωση για τριτοτεταρτους
θα το διαβασω του χρονου που θα ειναι επικαιρο. Τωρα θα τα ξεχασωΔιαβασε σωστα στο λινκ που εδωσα εχει αλλα δυο λινκς εκει μεσα. Μαλλον δεν καταλαβα εγω καλα και τα ειπα λαθος. Η καθε ομαδα θα παιζει με αντιπαλους και απο αλλα γκρουπ αρχικα ειναι μπερδεμενο. Κοντολογις αν καταλαβα καλα παει να τελειωσει οριστικα το θεμα ευρωπαικη σουπερ λιγκα η ΟΥΕΦΑ. (Καπως ετσι ειχανε σχεδιασει και την διεξαγωγη της σουπερ λιγκας). Δινοντας περισσοτερους αγωνες στις ομαδες, περισσότερα λεφτά ως εκ του του.
Κοντολογις κατι σαν την ευρωλιγκα στο μπασκετ.θα το διαβασω του χρονου που θα ειναι επικαιρο. Τωρα θα τα ξεχασω
Έχουν απεργία εκειΕ, με το πουστη μια κουβεντα θα πουμε δεκα θα πεταχτει να πει!
Μου λες γιατι ακομα δεν εχει παρει το αεροπλανο ο Βουλγαρος;