You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.226
- Πόντοι
- 5.006
Σωστός ο παίχτης,ο ζεμπου τον βάρεσε λίγο ο ηλιοςΧωρίς να γνωρίζω κάτι παραπάνω, τουλάχιστον τον έναν φαίνεται ότι τον ήξερε.
ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.226
- Πόντοι
- 5.006
Ο Ολυμπιακός προσπαθεί να φέρει στην Ελλάδα τον διεθνή Μαροκινό σέντερ φορ Αγιούμπ Ελ Κααμπί, για να συζητήσει μαζί του και να τον αποκτήσει..
Ο Ολυμπιακός κινείται ασταμάτητα στη μεταγραφική αγορά, με σκοπό να τρέξει ακόμη μία μεταγραφή, ύστερα από εκείνες του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου και του Τζάκσον Πορόζο. Οι Ερυθρόλευκοι προσπαθουν να φέρουν άμεσα στην Ελλάδα τον διεθνή Μαροκινό επιθετικό Αγιούμπ Ελ Κααμπί, με σκοπό να συζητήσουν μαζί του το ενδεχόμενο να συνεργαστούν.Annapurna
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 7 Μαΐ 2020
- Κριτικές
- 171
- Like
- 92.818
- Πόντοι
- 46.423
Ολυμπιακός μεταγραφές: Ο Τζάκσον Πορόσο ανακοινώθηκε απ' τους Πειραιώτες
Ο Τζάκσον Πορόσο είναι και τυπικά ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, αφού ανακοινώθηκε το βράδυ της Τετάρτης.
www.sport24.gr
Annapurna
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 7 Μαΐ 2020
- Κριτικές
- 171
- Like
- 92.818
- Πόντοι
- 46.423
Από ώρα σε ώρα ο Ολυμπιακός παίρνει και τον Ελ Καμπί!
Άλλη μία μεταγραφή είναι έτοιμος να ολοκληρώσει ο Ολυμπιακός, καθώς από ώρα σε ώρα αναμένεται να κλείσει τον Μαροκινό επιθετικό Αγιούμπ Ελ Καμπί!
www.sport-fm.gr
Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 31.275
- Πόντοι
- 28.246
ΟΚ. Τον έφερε ο Αντωνάκης. Δεν χαλάμε χατηρια. Παρεμπιπτόντως έναν χρόνο έκατσε εκεί.Σωστός ο παίχτης,ο ζεμπου τον βάρεσε λίγο ο ηλιος
Ο Αντωνάκης έκλεισε δύο μεταγραφές και πάει για τρίτη μέσα σε ένα 48ωρο. Ενώ κάναμε αμάν να κλείσει τις τρεις πρώτες.
Ταμάμ!
DayStalker
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2020
- Like
- 7.625
- Πόντοι
- 2.306
Ουτε εγω πιστευω οτι ο Ποροζο ειναι μεταγραφη μιζαντόνιο. Νομίζω εχουν αρχισει να τον παρακαμπτουν γιατι δε φαινεται να εχει διαθεση να παρει παιχτη που δεν εχει να λαμβανει απ αυτον. Τον χοντρο ηλιθιο δε τον λες....
Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 31.275
- Πόντοι
- 28.246
Μήπως εννοείς για λεφτά που δεν έχει να λαμβάνει; Έλα ρε συ μην το ξανά πεις. Αν εννοείς αυτό.Ουτε εγω πιστευω οτι ο Ποροζο ειναι μεταγραφη μιζαντόνιο. Νομίζω εχουν αρχισει να τον παρακαμπτουν γιατι δε φαινεται να εχει διαθεση να παρει παιχτη που δεν εχει να λαμβανει απ αυτον. Τον χοντρο ηλιθιο δε τον λες....
Τα έχουμε λουστεί στο παρελθόν... Βλέπε και Ντε Φρουτος παραπάνω αλλά είπα να μην το χοντρυνω και βάλω και τον Αντωνάκη μέσα....
Αλλά άντε να πετάξω την μαλακια μου μιας και ήμουνα την μισή μέρα στην θάλασσα σήμερα και είχε και πολύ ήλιο. Μην σας κάνει εντύπωση αν ο χοντρος κάνει τον μαλακα μέχρι να τελειώσουν τα προκριματικά. Ανεξάρτητου τι θα γίνει, μην σας κάνει εντύπωση αν διώξει και τους δυο, προπονητή και τεχνικό διευθυντή πακέτο.
ΥΓ. Μήπως μαζί με τις δύο μεταγραφές και μια στα σκαριά του Μαροκινου σε ένα 48ωρο έκανε και τις δυο πωλήσεις (Ζιγκερναγκελ, Μπουτουτσι) και πάει και για τρίτη; (Ρεαμπτσιουκ)
Μπράβο ο Αντωνάκης κινητικότητα Ρε που το έκρυβε τοσο τσαγανο!
brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 13.984
- Πόντοι
- 2.606
Ε τότε γιατί τον έφερε για διευθυντή?Ουτε εγω πιστευω οτι ο Ποροζο ειναι μεταγραφη μιζαντόνιο. Νομίζω εχουν αρχισει να τον παρακαμπτουν γιατι δε φαινεται να εχει διαθεση να παρει παιχτη που δεν εχει να λαμβανει απ αυτον. Τον χοντρο ηλιθιο δε τον λες....
Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 31.275
- Πόντοι
- 28.246
Για να μας φέρνει τον αφρο και οχι την μουργα....Ε τότε γιατί τον έφερε για διευθυντή?
Αφρο δεν είδαμε βεβαια....
brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 13.984
- Πόντοι
- 2.606
Όταν θέλεις αφρο Τέιλορ οφ ολντ μποντ στριτ αλλά πληρώνεις προρασο τι να σου κάνει και ο έρμος ο μπαρμπερηςΓια να μας φέρνει τον αφρο και οχι την μουργα....
Αφρο δεν είδαμε βεβαια....
Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 31.275
- Πόντοι
- 28.246
Πάμε άλλη μια.Όταν θέλεις αφρο Τέιλορ οφ ολντ μποντ στριτ αλλά πληρώνεις προρασο τι να σου κάνει και ο έρμος ο μπαρμπερης
Όταν όλη η Ισπανία, άσε τους δικούς μας, υποκλίνεται στον Ολυμπιακό για τον τεχνικό διευθυντή που έκλεισε, τότε αυτό σημαίνει ότι βρήκες τεχνικό διευθυντή με αρχιδια. Συγγνώμη... ΜΕ ΑΡΧΙΔΙΑ!!!! Έτσι με μεγάλα γράμματα. Και δεν είδαμε όλο το καλοκαίρι τίποτε. Αλλά ήθελε μπάτζετ, προχτές τα έγραψα, και στην Μπετουλα μπάτζετ δεν του δώσανε αλλά με τις κινησεις του την έβγαλε για δυο συνεχόμενα τσουλου και σήκωσε και κούπα. Τον αφύπνισε τον γίγαντα όπως είχε υποσχεθεί. ΧΩΡΙΣ ΜΠΑΤΖΕΤ.
Los Poulos!
Τελευταία τροποποίηση:
DayStalker
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2020
- Like
- 7.625
- Πόντοι
- 2.306
Kı εγώ εκει το βλέπω να πηγαίνει το πράγμα... Η υποθεση με το ατσαλινο φτερο χτυπαει καμπανακια...Αλλά άντε να πετάξω την μαλακια μου μιας και ήμουνα την μισή μέρα στην θάλασσα σήμερα και είχε και πολύ ήλιο. Μην σας κάνει εντύπωση αν ο χοντρος κάνει τον μαλακα μέχρι να τελειώσουν τα προκριματικά. Ανεξάρτητου τι θα γίνει, μην σας κάνει εντύπωση αν διώξει και τους δυο, προπονητή και τεχνικό διευθυντή πακέτο.
Υποτίθεται οτι έχει διασυνδέσεις και με ομάδες και κυρίως με γραφεία , συνεπώς θα μπορούσε να μας φέρει 5-6 καλα προτζεκτάκια φθηνους/δανεικους/ελευθερους όπως μας έφερνε τοσα χρονια ο Μοντεστο. Επισης θα αναλαμβανε να σπρώξει και 4-5 παλτουδιές απο αυτές που έχουμε μαζέψει να μπει κανα φραγκο στο ταμείο. Δεν εδειξε να πιανει το νοημα. Για αρπαχτη μας βλεπει.Όταν θέλεις αφρο Τέιλορ οφ ολντ μποντ στριτ αλλά πληρώνεις προρασο τι να σου κάνει και ο έρμος ο μπαρμπερης
Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 31.275
- Πόντοι
- 28.246
Πες το και στον φίλο μου τον Χελ αυτό μπας και το καταλάβει. Τόσες φορές του το είπα μέχρι που ξεφύγαμε το κάτι τις..Υποτίθεται οτι έχει διασυνδέσεις και με ομάδες και κυρίως με γραφεία , συνεπώς θα μπορούσε να μας φέρει 5-6 καλα προτζεκτάκια φθηνους/δανεικους/ελευθερους όπως μας έφερνε τοσα χρονια ο Μοντεστο. Επισης θα αναλαμβανε να σπρώξει και 4-5 παλτουδιές
Και για ακομα μια φορά. Το αν είναι ο Β κατηγορία δεν δίνω δεκάρα. Ας έρθει και βλέπουμε
Αλλά να δώσω και πάνω από ένα 4-5 εκατομμύρια για παίχτη Β κατηγορίας στην Ισπανία (Ντε Φρουτος) όσο φαντεζι παίχτης αλλά και το γκολ το έχει, δεν τα δίνω. Αν ήτανε στην championship της Αγγλιας, ναι. Θέλει πολύ βαριά, ακόμα πιο βαριά αρχιδια για να παίξεις εκεί.
DayStalker
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2020
- Like
- 7.625
- Πόντοι
- 2.306
Πες το και στον φίλο μου τον Χελ αυτό μπας και το καταλάβει. Τόσες φορές του το είπα μέχρι που ξεφύγαμε το κάτι τις..
Και για ακομα μια φορά. Το αν είναι ο Β κατηγορία δεν δίνω δεκάρα. Ας έρθει και βλέπουμε
Αλλά να δώσω και πάνω από ένα 4-5 εκατομμύρια για παίχτη Β κατηγορίας στην Ισπανία (Ντε Φρουτος) όσο φαντεζι παίχτης αλλά και το γκολ το έχει, δεν τα δίνω. Αν ήτανε στην championship της Αγγλιας, ναι. Θέλει πολύ βαριά, ακόμα πιο βαριά αρχιδια για να παίξεις εκεί.
Ήταν πολύ σαφές από τη συνεντευξη τυπου που εδωσαν μαζι με Βαγγελα οτι δεν θα εχουμε μπατζετ και θα παμε σε τετοιες λυσεις. Αλλα ηταν εξισου σαφες και τι στοχους εχει η ομαδα. Μεχρι στιγμης δεν τσουλαει ιδιαιτερα. Τουλαχιστον οπως το βλεπω εγω.
Τωρα για Ντε Φρουτος (που μαλλον ειναι επινοηση των ΑΡΔ) και καθε Ντε Φρουτος , πιστευω οτι αν ο χοντρος δει οτι υπαρχει potential να βγαλει τα πολλαπλάσια πουλώντας τον σε 1-2 χρονια , θα τα δώσει και τα 5 και τα 7 , όσο σφιχτή πολιτική κι αν εχει. Επιχειρηματίας είναι πανω απ ολα. Αλλά μαλακίες τύπου Ονιεκουρου δεν θα ξανακανει.
paparotriftoulas
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 67
- Like
- 29.243
- Πόντοι
- 10.336
μαγκες δεν ξερω τι φρουτο ειναι ο ντε φρουτος αλλα με αυτο το ονομα δεν κανει καριερα.
να τον παρει αλλος, εγω δεν τον θελω στην ομαδα
να τον παρει αλλος, εγω δεν τον θελω στην ομαδα
Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 31.275
- Πόντοι
- 28.246
Οπως το λες δεν νομιζω να εμπιστευτει για να δωσει πανω απο ταληρο μαξιμουμ για να τον παρει αν τον παρει. Νεος ειναι αλλα οχι και στις πρωτες του νιοτες για προοπτικη να βγάλει λεφτα 26 στα 27 ειναι. Αν ηταν 23 στα 24 τοτε να το ρισκαρε να δωσει παραπανω.. Ισως να πονταρει και οτι θα της μεινει στο ραφι της Λεβαντε και εχει και αυτη τα θεματα της μιας και θα ειναι και την νεα χρονια στην segunda αρα λεφτα γιοκ και εκει και πρεπει να πουλησει.Ήταν πολύ σαφές από τη συνεντευξη τυπου που εδωσαν μαζι με Βαγγελα οτι δεν θα εχουμε μπατζετ και θα παμε σε τετοιες λυσεις. Αλλα ηταν εξισου σαφες και τι στοχους εχει η ομαδα. Μεχρι στιγμης δεν τσουλαει ιδιαιτερα. Τουλαχιστον οπως το βλεπω εγω.
Τωρα για Ντε Φρουτος (που μαλλον ειναι επινοηση των ΑΡΔ) και καθε Ντε Φρουτος , πιστευω οτι αν ο χοντρος δει οτι υπαρχει potential να βγαλει τα πολλαπλάσια πουλώντας τον σε 1-2 χρονια , θα τα δώσει και τα 5 και τα 7 , όσο σφιχτή πολιτική κι αν εχει. Επιχειρηματίας είναι πανω απ ολα. Αλλά μαλακίες τύπου Ονιεκουρου δεν θα ξανακανει.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 47
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 273
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 83
- Εμφανίσεις