Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 17 άτομα (1 μέλη και 16 επισκέπτες)

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.275
Πόντοι
28.246
Ο πορτοκαλί βόθρος είναι σε δύσκολη θέση γενικώς γιατί παραμένει στην ιδιοκτησία Σαββίδη αλλά με αναγνωστικό κοινό και δημοσιογραφους απο χανουμοβαζελια. Το κοινό μίσος για τον Ολυμπιακό τους ένωνε όσο ήταν χωμένοι στα σκατά αλλά τώρα που σήκωσαν κεφάλι και οι δυο, προσπαθούν να κρατήσουν ισορροπίες .
Αυτο ειναι λες εσυ;

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.275
Πόντοι
28.246
Εδω δειτε ποιον κοιταμε για βασικο σεντερ φορ και καλα!!!

Μιλαμε για εναν 27χρονο που ανηκει στη Μπραγκα αλλα τον ειχαν στειλει δανεικο σε μια πουτσομαδα στο Βελγιο!!!:2funny:
Χελ, καπου αλλου διαβασα σημρα το πρωι μαζι με τα αλλα, και τα ονοματα τον Μαριανο Ντιαζ που έπαιζε στην Ρεαλ και εμεινε ελευθερος. Αλλος μαλακας αυτος, τοσα χρονια δεν τον ακουσαμε στην Ρεαλ (μαντεψε γιατι) Ελευθερος Χελ Ντροπη!

Επισης γραφτηκε και το ονομα του Αλφρεδο Μορελος. Αυτος εμεινε ελευθερος απο τηννΡειτζερς στα 27. Αμα ηταν καλος γιατι δεν τον κράτησαν οι Σκωτσεζοι;

Για την ιστορια ο πρωτος τον πουλησε κανα 8αρι στην Λιον η Ρεαλ και την αμεσως επομενη χρονια τον αγόρασε πισω με εικοσι.

Ο Κολομβιανος απο την αλλη σε 360 συμμετοχες εχει στειλει την μπαλα στα διχτυα τις 175.

Ειναι ελεύθεροι ομως δεν μας κανουν. Παλι τζαμπα παει να την βγαλει.

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.229
Πόντοι
5.006
Χελ, καπου αλλου διαβασα σημρα το πρωι μαζι με τα αλλα, και τα ονοματα τον Μαριανο Ντιαζ που έπαιζε στην Ρεαλ και εμεινε ελευθερος. Αλλος μςλακας αυτος, τοσα χρονια δεν τον ακουσαμε στην Ρεαλ (μαντεψε γιατι) Ελευθερος Χελ Ντροπη!

Επισης γραφτηκε και το ονομα του Αλφρεδο Μορελος. Αυτος εμεινε ελευθερος απο τηννΡειτζερς στα 27. Αμα ηταν καλος γιατι δεν τον κράτησαν οι Σκωτσεζοι;

Για την ιστορια ο πρωτος τον πουλησε κανα 8αρι στην Λιον η Ρεαλ και την αμεσως επομενη χρονια τον αγόρασε πισω με εικοσι.

Ο Κολομβιανος απο την αλλη σε 360 συμμετοχες εχει στειλει την μπαλα στα διχτυα τις 175.

Εσυ ότι γράφουν λες και θα τους πάρουμε ρε:tooth:

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.931
Πόντοι
6.256
Χελ, καπου αλλου διαβασα σημρα το πρωι μαζι με τα αλλα, και τα ονοματα τον Μαριανο Ντιαζ που έπαιζε στην Ρεαλ και εμεινε ελευθερος. Αλλος μαλακας αυτος, τοσα χρονια δεν τον ακουσαμε στην Ρεαλ (μαντεψε γιατι) Ελευθερος Χελ Ντροπη!

Καλα εσενα σιγουρα σε εχει βαρεσει η ζεστη ή επαθες κανα εγκεφαλικο....ρε μαλεα σοβαρα πιστευεις οτι υπαρχει περιπτωση ΦΕΤΟΣ ο Χοντρελας να σου φερει τετοιους παιχτες;

Ρε μαλεα αρχισες τα ναρκωτικα;:2funny:

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.275
Πόντοι
28.246
Εσυ ότι γράφουν λες και θα τους πάρουμε ρε:tooth:
Ρε παιδί μου και γιαντον αλλον γραφουν. Και για τον Παγιε γραφουν. Και για τον Ραφα Μιρ γραψανε. Δεν παίρνει χαμπαρι ο Χελ. Ακομα και με το γραψιμο.

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.931
Πόντοι
6.256
Ρε παιδί μου και γιαντον αλλον γραφουν. Και για τον Παγιε γραφουν. Και για τον Ραφα Μιρ γραψανε. Δεν παίρνει χαμπαρι ο Χελ. Ακομα και με το γραψιμο.
Ευτυχως τυπε τα εχεις παρει εσυ ολα χαμπαρι.....βεβαια εγω σχολιαζω τι ΕΡΧΕΤΑΙ και μεχρι τωρα εχουν ερθει 2 συνταξιουχοι απο Β Ισπανιας και ενας παγκιτης απο Μεξικο που δεν επαιζε.:wanker:

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.275
Πόντοι
28.246
Σε είχα για τζεντελμαν :confused:
Εσενα σου εχω πει κατι πολλες φορες.

Οτι στην μπάλα ισχυει το παρακατω. ΑΝ ΔΕΝ ΣΕ ΓΑΜΗΣΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΕ ΕΞΑΦΑΝΙΣΩ ΕΓΩ, ΘΑ ΜΕ ΓΑΜΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙΣ ΕΣΥ ΕΜΕΝΑ!

Αντε να δουμε αν το καταλαβες με ολη την εντονη συζήτηση που εγινε το πρωι.

Τα τζεντλεμανικια κρατα για εσενα...

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.275
Πόντοι
28.246
Ευτυχως τυπε τα εχεις παρει εσυ ολα χαμπαρι.....βεβαια εγω σχολιαζω τι ΕΡΧΕΤΑΙ και μεχρι τωρα εχουν ερθει 2 συνταξιουχοι απο Β Ισπανιας και ενας παγκιτης απο Μεξικο που δεν επαιζε.:wanker:
Γιατι εγω τι σχολιαζω; Αλλα εσυ εκτος σπο 35χρόνους συνατξιουχους κραζεις και μεταγραφες ακομα και 29 χρονων γιατι έπαιζε σε κωλοπετινιτσα. Τον Θελεις Γιουβεντινατο απο την πρωτη της γραμμη κιολας.

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.931
Πόντοι
6.256
Γιατι εγω τι σχολιαζω; Αλλα εσυ εκτος σπο 35χρόνους συνατξιουχους κραζεις και μεταγραφες ακομα και 29 χρονων γιατι έπαιζε σε κωλοπετινιτσα. Τον Θελεις Γιουβεντινατο απο την πρωτη της γραμμη κιολας.
Εγω δεν κραζω τιποτα φιλε....γουσταρω μεταγραφες επιπεδου ΞανθοΑτρομητου ανεξαρτητως ηλικιας!:confused:

rsotos7

Σπουδαίος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2022
Κριτικές
24
Like
6.959
Πόντοι
3.446
Ολοι θα κριθουν στο γηπεδο.Αδικα φιλονικειτε

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.931
Πόντοι
6.256
Ολοι θα κριθουν στο γηπεδο.Αδικα φιλονικειτε
Συμφωνω απολυτα τυπε....και δεν φιλονικουμε με τον αγαπητο Zebu αγαπουλες κανουμε.

Εγω αμα τερματισουμε 3οι φετος στο πρωταθλημα και φτασουμε μεχρι τα ημιτελικα του κυπελου θα ειμαι απολυτα ικανοποιημενος.Γινεται αλλωστε τρελο παιδομαζωμα φετος με πιτσιρικα και σε βαθος 20ετιας θα γαμαμε και θα σπερνουμε!:confused:

• Like
Αντιδράσεις: Zebu

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.275
Πόντοι
28.246
Συμφωνω απολυτα τυπε....και δεν φιλονικουμε με τον αγαπητο Zebu αγαπουλες κανουμε.

Εγω αμα τερματισουμε 3οι φετος στο πρωταθλημα και φτασουμε μεχρι τα ημιτελικα του κυπελου θα ειμαι απολυτα ικανοποιημενος.Γινεται αλλωστε τρελο παιδομαζωμα φετος με πιτσιρικα και σε βαθος 20ετιας θα γαμαμε και θα σπερνουμε!:confused:
Αμα τερματίσουμε παλι τριτοι φετος θα σου κλεισω θρυλικο ραντεβου να σε πνιξω στο λιμανι ρε γκαντεμη. :sunglasses:

Ακου τριτοι. Δευτεροι ναι, αλλα οχι και τριτοι. :grin:

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.931
Πόντοι
6.256
Αμα τερματίσουμε παλι τριτοι φετος θα σου κλεισω θρυλικο ραντεβου να σε πνιξω στο λιμανι ρε γκαντεμη. :sunglasses:

Ακου τριτοι. Δευτεροι ναι, αλλα οχι και τριτοι. :grin:
Να λες παλι καλα που ο ΖΜΠΑΟΓΚ εχει βαρεσει και αυτος κανονι γιατι ουτε τριτος δεν θα τερματιζες.....

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.931
Πόντοι
6.256
Ζορικα τα πραγματα τυποι για τον Πιττα Σεφταλια....εχει προταση και απο Ραπιντ Βουκουρεστιου.

Ελπιζω να πιστεψει και αυτος στο προτζεκτ μας και να ερθει χωρις λεφτα....:confused:

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.275
Πόντοι
28.246
Να λες παλι καλα που ο ΖΜΠΑΟΓΚ εχει βαρεσει και αυτος κανονι γιατι ουτε τριτος δεν θα τερματιζες.....
Ρε μην εισαι τοσο απαισιοδοξος. Εχουμε θεμα, κυριως οικονομικο αλλα δεν χρωσταμε. Εχουμε και θεμα οτι ο Βαγγελας εχει χασει καπως τον ζηλο του. Μην απελπιζεσαι ρε! Εχουμε περασει πέτρινα χρονια με χρεη και την απειλη να μας εξαφανισουν τελειως κιολας. Δεν κωλωσσμε εκει, τωρα θα κωλωσουμε;

Καπως θα σηκωθουμε. Το θεμα ειναι να μην χρωστας και σε κυνηγανε.

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.275
Πόντοι
28.246
Αντε και γαμηθειτε ρε κουμπαροι, στην τελικη. Ειτε ειναι αληθεια η νεα προταση του Ολυμπιακου ειτε τον χρησιμοποιείτε για να ανεβασετε την τιμη του παίχτη σας, αντε και γαμηθειτε! Λες και εχετε τον μεγαλογαμια στα αντιπαλα δυχτια και δεν σας φτανουν τα 700 χιλιαρικα.

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.275
Πόντοι
28.246
Εδω δειτε ποιον κοιταμε για βασικο σεντερ φορ και καλα!!!

Μιλαμε για εναν 27χρονο που ανηκει στη Μπραγκα αλλα τον ειχαν στειλει δανεικο σε μια πουτσομαδα στο Βελγιο!!!:2funny:
Ηρεμησε. Τον πηρανε αλλοι. :grin:

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.931
Πόντοι
6.256
Ηρεμησε. Τον πηρανε αλλοι. :grin:

Τι να ηρεμησω ρε;Αυτος ηταν η πρωτη επιλογη....φαντασου η δευτερη ποια θα ειναι!:2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom